Şimdi Ara

CANON PIXMA MG7150 mu yoksa EPSON L 355 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün hayır kurumumuza 200- 300 tlik yazıcı almak üzere mağazaları dolaştım. Her girdiğim yerde iyi baskı alabileceğim fiyat performans ürünleri sordum, derken bir yerde dolan kartuşla çalışan Epson 4515 gördüm. fiyatı 1300 tl cıvarıydı tabi bizim bütcemizin 3 katı.. yazıcının baskı raporunda 222 bin küsür baskı yazıyordu o zaman anladım ki bizim iş için öle basit 200 tllik yazıcılar olmaz hemen soluğu forumda aldım.

Arkadaşlar sabah saat 9:12 den beri formda dolaşıyorum aklım acayip karıştı:)

Bize yardım edecek arkadaşlara bir ömür müteşekkir olacağız. Hatta İstanbul Anadolu yakası Maltepedeki hayır kurumumuza davet edip çay çorba ile keyifli muhabbetimizi paylaşırız...

Bize uzun yıllar dayanacak dolan kartuş vs. kullanımına uygun baskı kalitesi yüksek, A4 veya A3 basan çok işlevli bir yazıcı almak istiyoruz, biz hayır kurumuyuz öyle çok paramız yok:( kar amaçlı bir kurum olmamamız ve sineğin yağını bile israf etmediğimizi düşürsek bu işin içinden çıkmanın en ideal yolu sizin gibi bilgili dostlara danışmak olacak bu bağlamda sizden yardım istiyorum

Kullanım amacım;

+ aylık ortalama 100 -700 arası renkli el kitapçığı, broşür, sertifika basıyoruz. (el kitapçığı ve broşürde kısmi fotoğraflar oluyor)

Aradığım özellikler;

+ wifi
    + dolan kartuş veya tank kullanımına uygunluk
    + basacağım renkli çıktıları olabildiğince canlı renk ve çözünürlükte çıkartması
    + tarayıcı
    + otomatik çift taraflı baskı

Forumda dolaşırken Canon PIXMA MG7150 ve Epson L355 bütçeme ve aradığım özelliklere uygun geldi... ( aslında kafamda bu iş için ayırdığım bütçe max. 400 tl idi ama anladım ki bu fiyatlara Türkiye de iyi bir yazıcı bulmak imkansızın bir tık altında)

Canon 1pl baskı, 6 kartuşulu ve 9600 dpi baskı çözünürlüğü ile beni celbediyor ama forumda okuduğum kadarı ile benim gibi amiyane birinin doğru karar vermesi zor:)

evet Üstadlar söz sizde

• Canon bitmeyen kartuş yazıcı almanı öneriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eywallah teşekkür ederim. araştırmalar fikir almalar devam ediyor başka modellerde tavsiye edebilirsiniz..başka güzel modellerde var misal mini matbaa diye lakabı olan Epson WorkForce Pro 4525DNF modeli var tabi fiyatı bizi aşıyor:)

belki birisi diyecek ki kardeşim aynı kaliteyi ve uzun ömürlülüğü Canon PIXMA MG6450 modeli ilede alırsın hemde 300 tl cıvarı:) yada HP Officejet Pro 8610

bu arada Canon Pixma MG7550 modeli ile Canon Pixma MG7150 arasında ne gibi bir fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abadice

merhaba

Bugün hayır kurumumuza 200- 300 tlik yazıcı almak üzere mağazaları dolaştım. Her girdiğim yerde iyi baskı alabileceğim fiyat performans ürünleri sordum, derken bir yerde dolan kartuşla çalışan Epson 4515 gördüm. fiyatı 1300 tl cıvarıydı tabi bizim bütcemizin 3 katı.. yazıcının baskı raporunda 222 bin küsür baskı yazıyordu o zaman anladım ki bizim iş için öle basit 200 tllik yazıcılar olmaz hemen soluğu forumda aldım.

Arkadaşlar sabah saat 9:12 den beri formda dolaşıyorum aklım acayip karıştı:)

Bize yardım edecek arkadaşlara bir ömür müteşekkir olacağız. Hatta İstanbul Anadolu yakası Maltepedeki hayır kurumumuza davet edip çay çorba ile keyifli muhabbetimizi paylaşırız...

Bize uzun yıllar dayanacak dolan kartuş vs. kullanımına uygun baskı kalitesi yüksek, A4 veya A3 basan çok işlevli bir yazıcı almak istiyoruz, biz hayır kurumuyuz öyle çok paramız yok:( kar amaçlı bir kurum olmamamız ve sineğin yağını bile israf etmediğimizi düşürsek bu işin içinden çıkmanın en ideal yolu sizin gibi bilgili dostlara danışmak olacak bu bağlamda sizden yardım istiyorum

Kullanım amacım;

+ aylık ortalama 100 -700 arası renkli el kitapçığı, broşür, sertifika basıyoruz. (el kitapçığı ve broşürde kısmi fotoğraflar oluyor)

Aradığım özellikler;

+ wifi
    + dolan kartuş veya tank kullanımına uygunluk
    + basacağım renkli çıktıları olabildiğince canlı renk ve çözünürlükte çıkartması
    + tarayıcı
    + otomatik çift taraflı baskı

Forumda dolaşırken Canon PIXMA MG7150 ve Epson L355 bütçeme ve aradığım özelliklere uygun geldi... ( aslında kafamda bu iş için ayırdığım bütçe max. 400 tl idi ama anladım ki bu fiyatlara Türkiye de iyi bir yazıcı bulmak imkansızın bir tık altında)

Canon 1pl baskı, 6 kartuşulu ve 9600 dpi baskı çözünürlüğü ile beni celbediyor ama forumda okuduğum kadarı ile benim gibi amiyane birinin doğru karar vermesi zor:)

evet Üstadlar söz sizde

Mg 7550 yazici özellikleri
    GENEL ÖZELLİKLER
    Fonksiyonlar Kablosuz / Ethernet, Baskı, Fotokopi, Tarama, Bulut Bağlantısı
    YAZICI ÖZELLİKLERİ
    Baskı Çözünürlüğü En fazla 9600¹ x 2400 dpi
    Baskı Teknolojisi 6 Tekli Mürekkep Kartuşu (PGBK, BK, C, M, Y, GY)
    1 pl (min.) mürekkep damlacığı boyutlu mürekkep püskürtmeli FINE baskı kafası
    ChromaLife100+ mürekkepleri
    Siyah Beyaz Baskı Hızı Yaklaşık 15,0 ipm¹
    Renkli Baskı Hızı Yaklaşık 10,0 ipm¹
    Fotoğraf Baskı Hızı Çerçevesiz 10x15 cm: Yaklaşık 21 saniye¹
    Çerçevesiz Baskı Var (A4, Letter, 20x25 cm, 13x18 cm, 10x15 cm)
    Çift Taraflı Baskı Otomatik Çift Taraflı Baskı (A4, A5, B5, Letter - düz kağıt)
    Doğrudan Diske Baskı Var (yazılım dahil).

• Mg 7150 özellik bakımından mg 7150 den daha yüksek ozellige sahiptir. Mg 7150 uygun fiyat tabletten bile yazıcıyı kullanabilirsin fazla ozellige var.

• epsonun şuanda türkiyede satışı bulunmaan bazı eski modellerinin çok daha verimli olabileceğini paylaşan arkadaşlar oldu...aradım taradım bulamadımtürkiyede:( bu yüzden mg7150 yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. bazı arkadaşların orjinal kartuşları doldurup uzun süre kullandığını öğrendim walla süper :) şimdi 7150 kullanan arkadaşlar acaba bizim aylık ortalama 1000 baskımıza dayanabilir mi bu yazıcı?

zira dediğim gibi biz bir hayır kurumuyuz ve 10 tl bile bizim için önemlidir!
  • quote:

epsonun şuanda türkiyede satışı bulunmaan bazı eski modellerinin çok daha verimli olabileceğini paylaşan arkadaşlar oldu...aradım taradım bulamadımtürkiyede:( bu yüzden mg7150 yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. bazı arkadaşların orjinal kartuşları doldurup uzun süre kullandığını öğrendim walla süper :) şimdi 7150 kullanan arkadaşlar acaba bizim aylık ortalama 1000 baskımıza dayanabilir mi bu yazıcı?

Hayır epson turkiyede bulunan bir markadır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

epsonun şuanda türkiyede satışı bulunmaan bazı eski modellerinin çok daha verimli olabileceğini paylaşan arkadaşlar oldu...aradım taradım bulamadımtürkiyede:( bu yüzden mg7150 yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. bazı arkadaşların orjinal kartuşları doldurup uzun süre kullandığını öğrendim walla süper :) şimdi 7150 kullanan arkadaşlar acaba bizim aylık ortalama 1000 baskımıza dayanabilir mi bu yazıcı?

Hayır epson turkiyede bulunan bir markadır.

• Arkadaşalr konu altında başka soru olacak ama bende Epson L800 alacaktım(hatta aldım n11 den ancak stok olmayınca işlem iptal edildi) Canon Pixma MG 7550 yi görünce aklım karıştı acaba hangisi daha iyi baskı kalitesine sahip ve biraz araştırdığım kadarıyla canon daha özellikli sosyal bir yazıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetFevzi

Arkadaşalr konu altında başka soru olacak ama bende Epson L800 alacaktım(hatta aldım n11 den ancak stok olmayınca işlem iptal edildi) Canon Pixma MG 7550 yi görünce aklım karıştı acaba hangisi daha iyi baskı kalitesine sahip ve biraz araştırdığım kadarıyla canon daha özellikli sosyal bir yazıcı.

l800 elimizde 1 adet var

l800 kalitesi oldukca iyi dir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.