Şimdi Ara

Canon EOS M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Makine; fotoğraf, video, lens, gövde kalitesi vb. özellikler açından çok çok güzel. Adaptör yardımıyla canon lenslerle kullanılabilmesi harika. Ancak AF nin yavaşlığı ve 1sn ye yaklaşan deklanşör gecikmesiyle insanı verem eder. Bir gün kullanıp ertesi gün elimden çıkardım. "Hız benim için önemli değil, aheste aheste çekerim fotoğrafımı" derseniz alın. 750 TL ye de bulunabiliyor bu arada.
  • makro çekime daha önem verdiğim için hız benim için çok önemli değil magazincilik yapmıycam sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: parazitoss

Makine; fotoğraf, video, lens, gövde kalitesi vb. özellikler açından çok çok güzel. Adaptör yardımıyla canon lenslerle kullanılabilmesi harika. Ancak AF nin yavaşlığı ve 1sn ye yaklaşan deklanşör gecikmesiyle insanı verem eder. Bir gün kullanıp ertesi gün elimden çıkardım. "Hız benim için önemli değil, aheste aheste çekerim fotoğrafımı" derseniz alın. 750 TL ye de bulunabiliyor bu arada.

daha uzun düşüncelerin varsa okumaktan çekinmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tukrok

Daha düşüğü de var

http://www.netsiparis.com/canon-eos-m--18-55mm-lens--90ex-flas--sinif-egitimi-hediyeli-kompakt-fotograf-makinesi_p85141045198

verdiğiniz linkte stoklar bitmiş malesef daha ucuza nereden bulucam
  • Makro da ayrı konu, gerçek makro için yani 1:1 büyütme için makro objektif lazım. Çok uzun konular, kafanızı karıştırmak istemem. Hız konusunda sorun yoksa eos m güzel makine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: parazitoss

Makro da ayrı konu, gerçek makro için yani 1:1 büyütme için makro objektif lazım. Çok uzun konular, kafanızı karıştırmak istemem. Hız konusunda sorun yoksa eos m güzel makine.

hocam malesef 1000tlnin üstüne çıkmam mükün değil başka önerin varsa buyur
  • Makro gibi bir düşüncende varsa Olympuslara bak derim. manueller gayet iş görür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,

Makineyi 18-55mm + 22mm + 90x flash ile almak istiyorum. 22mm önemli!!!

En ucuz 999'a buldum. Var mı daha ucuz satan bir yer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 22 Ekim 2014; 15:04:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.