Şimdi Ara

Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.908
Cevap
94
Favori
391.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar çok yakında aranıza katılacağım. bir tanıdığım almanya'ya gidiyor benden oradan 650d aldırmak istiyorum. almanya fiyatlarını nasıl öğrenebilirim. karlı olur mu? hava alanın da takılır mı?
  • www.idealo.de den arayabilirsiniz. mediamarkt ve saturn de var. ben de almadan yurt dışı fiyatlarına bakmıştım ama çok karlı değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

merhaba arkadaşlar çok yakında aranıza katılacağım. bir tanıdığım almanya'ya gidiyor benden oradan 650d aldırmak istiyorum. almanya fiyatlarını nasıl öğrenebilirim. karlı olur mu? hava alanın da takılır mı?

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/CANON-EOS-650D-18-55mm-IS-II,48353,286655,312855.html

650 Euro = 1 534,91209 Türk Lirası

-----------------------------------------------

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/CANON-EOS-650D---EF-S-18-55-IS---EF-S-55-250-IS-II,48353,286655,312847.html?langId=-3

869 Euro = 2 052,05939 Türk Lirası

------------------------------------------------

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/CANON-EF-1-8-50-II,48353,286634,243825.html?langId=-3

99 Euro = 233,778918 Türk Lirası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 13 Ocak 2013; 18:40:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

merhaba arkadaşlar çok yakında aranıza katılacağım. bir tanıdığım almanya'ya gidiyor benden oradan 650d aldırmak istiyorum. almanya fiyatlarını nasıl öğrenebilirim. karlı olur mu? hava alanın da takılır mı?

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/CANON-EOS-650D-18-55mm-IS-II,48353,286655,312855.html

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/CANON-EOS-650D---EF-S-18-55-IS---EF-S-55-250-IS-II,48353,286655,312847.html?langId=-3

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/CANON-EF-1-8-50-II,48353,286634,243825.html?langId=-3

teşekkürler arkadaşlar. sanırım ben almanyadan alacağım limitim tam 1500tl.

600d yerine 650d almak daha mantıklı.

şimdi şöyle bir şey varmış, hava alanında vergisini düşüyormuş almanya daha ucuza gelir mi yoksa o işlem olunca türkiye ekstra bir kdv ekler mi?

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler arkadaşlar. sanırım ben almanyadan alacağım limitim tam 1500tl.

600d yerine 650d almak daha mantıklı.

şimdi şöyle bir şey varmış, hava alanında vergisini düşüyormuş almanya daha ucuza gelir mi yoksa o işlem olunca türkiye ekstra bir kdv ekler mi?

tax free den bahsediyorsun.. şuna bir bak istersen;

http://www.yenihayat.de/toplum/bos-yere-vergi-odemeyin

http://www.global-blue.com/brands/media-markt/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 13 Ocak 2013; 20:18:10 >

• walla ben elemana söyledim. zaten hava sahasında pilotları yönlendiren kişilerden ayarlar herhalde. cambride mezunu o kadar ayarlasın. ben baktım biraz çoğunlukla 600 euro civarında sanırsam. en fazla 1500TL ye biter sonra burada paylaşımlara devam.
  • quote:

walla ben elemana söyledim. zaten hava sahasında pilotları yönlendiren kişilerden ayarlar herhalde. cambride mezunu o kadar ayarlasın. ben baktım biraz çoğunlukla 600 euro civarında sanırsam. en fazla 1500TL ye biter sonra burada paylaşımlara devam.

neydüğü belirsiz ürün almak yerine başka ülkeden garantili getirtmek çok daha mantıklı bir karar.. ürün orjinal fabrika çıkışı olduğu için belki uluslararası garantiye de tabiidir.. şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

quote:

walla ben elemana söyledim. zaten hava sahasında pilotları yönlendiren kişilerden ayarlar herhalde. cambride mezunu o kadar ayarlasın. ben baktım biraz çoğunlukla 600 euro civarında sanırsam. en fazla 1500TL ye biter sonra burada paylaşımlara devam.

neydüğü belirsiz ürün almak yerine başka ülkeden garantili getirtmek çok daha mantıklı bir karar.. ürün orjinal fabrika çıkışı olduğu için belki uluslararası garantiye de tabiidir.. şimdiden hayırlı olsun

kardeşim aynen katılıyorum. aklıma geldi 1.500 e burada da var spot ama güvenemedim bizim spotçulara belki iyisi vardır ama bilemedim işte. aslında fotografiumdan alacaktım ayın 15 ini bekliyordum. 100tl zamlanmış fiyatı 2050 olmuş. ehh dedim ya... türkiye de elektronik almak ne kadar zor...

•  Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ

Canon EOS 650D KULLANICILARI KULÜBÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: corail

quote:

Orijinalden alıntı: dgn06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dgn06

quote:

Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var;
    yeniçarşım vasıtasıyla pixel fotoğrafçılık ( diğer ismi bedavashop ) tan 650D ve 18-55 IS II kit satın aldım..
    ürün elime ulaştı ancak kutu üzerinde yazan body ve lens no ile cihazın body ve lens no'ları farklı..
    exif viewer ile bir tane fotoğraf üzerinden bilgileri kontrol ettiğimde ise;
    Cihazın üzerinde yazan body no ile exif deki body no aynı ancak bu kez de lens üzerinde yazan seri no ile exif teki seri no farklı..
    Saçma sapan bir durum oldu yani?
    Bana gönderilen ürünün refurbished olma ihtimali mi var? Sizde bu durumun anlamı nedir?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

aynı durum bende de var makineyi alalı 10 gün oldu iş yoğunluğundan dolayı bakamadım exifdeki seri numarasıyla bady üzerindeki seri numarısı tutuyor garanti kağıdınada bady üzerindekini yazmışlar ama kutu üzerindeki etikette yazan seri numarasının bütün rakamları aynı sadece son rakamı farklı o tutmuyor napmam lazım şimdi bu ne demek

Bende de kutu üzerindeki sadece son rakam 1 sonrasıydı.. Sevkiyat esnasında karıştığını söylediler ki mantıklıydı da aslında söylenen..
    Siz neden almıştınız makineyi?

ben gül colordan aldım dediğiniz gibi seri numarası yazan yere bir etiketle seri numarası yapıştırmışlar o seri numarasının son rakamı 6 bady üzerindeki seri numarasıda 2 tutmuyo anlamadım iyi kolpaya geldik gibi

Pixel Fotoğrafçılık'tan aldığım 650D + 18-55 IS II ürün için son durum bilgilerini paylaşayım..
    İlk gönderilen ürün için yukarıda belirttiğim sebepten değişim talep etmiştim ve gelen ürünü karşı ödemeli kargo ile aynı gün geri gönderdim..
    Ürün ertesi gün ellerine ulaştı ve akşamında bana yeni ürünü yine ücretsiz kargo ile gönderdiler..
    Yeni ürünü aldım ve kontrol ettim;
    Body üzerindeki seri no / Kutu üzerindeki Seri no / Garanti belgesindeki seri no / Exif teki seri no hepsi birbirini tutuyor
    Lens üzerindeki Seri no ve Kutu üzerindeki seri no birbirini tutuyor Exif te lens doğru ama seri no daha farklı ancak buna takılmıyorum..
    Kutu açılmamış ve üzerinde kırmızı duru ithalat güvenlik etiketi ile geldi ancak jelatin yok.. ( bir öncekinde de jelatin yoktu )
    Shutter sayısına eoscount.com dan kredi kartı ile paypal üzerinden yaklaşık 3,00 TL ödeyerek baktım ve shutter sayısı 3 çıktı..
    Kontrol edemediğim tek nokta kutu üzerinde japonca vs ile yazan bilgiler oldu,o kadar da olsun artık diyorum
    Bu durumda pixel fotoğrafçılık yani bedavashop a buradan da teşekkür ediyorum..

pm

• quote:

Pixel Fotoğrafçılık'tan aldığım 650D + 18-55 IS II ürün için son durum bilgilerini paylaşayım..
    İlk gönderilen ürün için yukarıda belirttiğim sebepten değişim talep etmiştim ve gelen ürünü karşı ödemeli kargo ile aynı gün geri gönderdim..
    Ürün ertesi gün ellerine ulaştı ve akşamında bana yeni ürünü yine ücretsiz kargo ile gönderdiler..
    Yeni ürünü aldım ve kontrol ettim;
    Body üzerindeki seri no / Kutu üzerindeki Seri no / Garanti belgesindeki seri no / Exif teki seri no hepsi birbirini tutuyor
    Lens üzerindeki Seri no ve Kutu üzerindeki seri no birbirini tutuyor Exif te lens doğru ama seri no daha farklı ancak buna takılmıyorum..
    Kutu açılmamış ve üzerinde kırmızı duru ithalat güvenlik etiketi ile geldi ancak jelatin yok.. ( bir öncekinde de jelatin yoktu )
    Shutter sayısına eoscount.com dan kredi kartı ile paypal üzerinden yaklaşık 3,00 TL ödeyerek baktım ve shutter sayısı 3 çıktı..
    Kontrol edemediğim tek nokta kutu üzerinde japonca vs ile yazan bilgiler oldu,o kadar da olsun artık diyorum
    Bu durumda pixel fotoğrafçılık yani bedavashop a buradan da teşekkür ediyorum..

Dayanamadım ben de kontrol ettim :) paypal kullanmayalı çok olmuştu kullanmayalı baya değişmiş :) neyse shutter count 150 çıktı ki benim makineyi aldığımdan beri çektiğim fotoğraf sayısına birebir uyuyor :) yani makina elime geldiğinde bir defa bile çekim yapılmamış :)

o değil de site doğrudan hesabımızdaki parayı almıyor sanırım kredi kartı girişi yapmak zorunda kaldım. hesabımda eskiden kalmış bir 1.96 dolar vardı onu göndermeye çalıştım ama olmadı ben mi beceremedim acaba? neyse bu 1.96yı magic lantern'in 650d versiyonu çıkınca bağışta bulunurum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 15 Ocak 2013; 11:49:35 >

• Bugün ödemeyi de onayladım..
    Artık beni de ekleyebilirsiniz
  • quote:

Bugün ödemeyi de onayladım..
    Artık beni de ekleyebilirsiniz

ürün gelip ilk kontrolden hemen sonra onaylamaman yerinde olmuş. Keşke ben de öyle yapsaymışım :) Hayırlı olsun aramıza tekrar hoşgeldin :)

Bu arada bu yazdığımız sorunlar ve çözümler almayı düşünen arkadaşlara yararlı olmuştur diye düşünüyorum. Ben almadan önce araştırma yaparken bu kadar çok şey okumamıştım. Aslında bu kontrol edilmesi gerekenler listesini ilk sayfadaki ilk mesaja eklesek daha yararlı olur gibi geliyor :)
  • Özgül'den alıp problem yaşayan var mı ? Yarın özgülden bende sipariş vereceğim de o yüzden detaylı araştırıyorum,bugün gidip kendisiylede 1e1 konuştum (hayyam pasajında bi şubesi var birde dışarda internet mağazasıyla direk bağlı olan bi şubesi var o daha iyi.) bana güven verdi açıkcası.1600 liraya kapatıcam konuyu kısmetse son ekleyebiliceğiniz bişey var mı dur alma vs. diye ?
  • Üstteki Canon 650D ve efektleri Photomatix ile, alttaki de İphone 4S çekimi ve ilk defa kullandığım photoshop ile biraz HDR'ı efektlendirmek ve sonucu, ilk efektli HDR denemem başarılı gibi sanki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint_aequitas -- 15 Ocak 2013; 1:09:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saint_aequitas

Üstteki Canon 650D ve efektleri Photomatix ile, alttaki de İphone 4S çekimi ve ilk defa kullandığım photoshop ile biraz HDR'ı efektlendirmek ve sonucu, ilk efektli HDR denemem başarılı gibi sanki :)

1. resim mükemmel ama 2. resimdeki hdr efekti bana hiç hoş gelmedi.. acaba uyku mağmurluğundan renkleri mi seçemiyorum yoksa pc nin ekranında mı problem var bilmiyorum ama gördüğüm gibiyse kusura bakma berbat.. renkler hiç doğal gelmedi ve gökyüzü tuhaf olmuş..gözüme hiç hoş gelmedi..

ama benim eleştirimle hemen üzülme bakış açısı her insan da farklıdır.. şimdi biri gelir süper ötesi der.. kişisel tercih meselesi ama 1. resmin hakkını kimseye yedirtmem çok çok güzel onda gözü yoran hiçbir şey yok + kartpostal gibi durmuş..

• Bir 650d fotosuda benden :)

• başlangıcı

• nasıl yaptığım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: beyhes

nasıl yaptığım :)

Üşenmemiş de :D güzel olmuş emeğine sağlık :)
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.