Şimdi Ara

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.928
Cevap
121
Favori
626.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne yapıcam bilmiyorum.Siz ne düşünüyorsunuz
  • vatan iyi fiyat vermiş walla
    bende düşünüyordum acaba alsammı ?
  • vatan da stok yok şu an,bir sonraki indirimi beklemekte fayda var
  • stok yok mu? sitede var görünüyor.
  • Ne yazık ki stok yok arkadaşlar. Yoksa doların bu kadar yükseldiği bir dönemde 1874Tl süper fiyat.
  • birkaç makine için yapmışlar o zaman bu kampanyayı. şaka gibi...
  • ben bir önceki indiriminde aldım 1874 tl ye..yine aynı fiyata demekki..Ben gayet memnunum..tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkanoz81 -- 13 Ağustos 2011; 22:21:31 >
  • Bu fırsatı kaçıranlar diğer indirimde ellerini çabuk tutsunlar:) 3-4 haftada bir indirim yapılıyor
  • Arkadaşlar uzun süredir ekranı korumak için bir sticker düşünüyordum.

Navigasyon cihazım için de gerekiyordu ama 5" bulamadım. Ben de IPAD için olanı 10 Tl'ye aldım.
    Uygun büyüklükte kesip hem navigasyona hem de 600D'ye yapıştırdım çok da güzel oldu.
    Sticker'ın 3 te 2 si de duruyor hâlâ.

Ekleme:İnce olduğu için kapandığında sorun yaratmıyor.

Canon EOS 600D KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 14 Ağustos 2011; 1:27:45 >

• bende yaklaşık 3 ay önce aldım vatandan sorun yok aynı fiyat 1874 ve made in japon. Ben alırkende stokda yok diyordu gittim varmıs aldım.
  • Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gün öncesinde yaptığım araştırmalardan sonra D90 yerine 600D almaya karar verdim. Akabinde Amerika'dan arkadaşıma Rebel T3i + 18-135mm IS Kit olarak sipariş ettim. Toplamda bana maliyeti 2100 TL civarında. Makinem 10 gün sonra elimde olacak bu arada boş durmayıp; çanta, hafıza kartı, UV filtre, ekran koruyucu ve parasoley gibi aksesuarlara bakıyorum. Çanta olarak Nova 170'i beğendim ama biraz pahalı geldi indirim arıyorum açıkçası. Hafıza kartı olarak hepsiburada'dan uygun fiyata 16GB Class 10 bir kart ve Kenko 67 mm UV Filtre aldım. Ekran koruyucu ve parasoley konusunda ise kararsızım. Ayrıca yedek pil arıyorum ancak orijinal olmasa bile makineye zarar vermeyecek kalitede bir şeye ihtiyacım var. Bu konuda fikir ve önerisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliriza07

Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gün öncesinde yaptığım araştırmalardan sonra D90 yerine 600D almaya karar verdim. Akabinde Amerika'dan arkadaşıma Rebel T3i + 18-135mm IS Kit olarak sipariş ettim. Toplamda bana maliyeti 2100 TL civarında. Makinem 10 gün sonra elimde olacak bu arada boş durmayıp; çanta, hafıza kartı, UV filtre, ekran koruyucu ve parasoley gibi aksesuarlara bakıyorum. Çanta olarak Nova 170'i beğendim ama biraz pahalı geldi indirim arıyorum açıkçası. Hafıza kartı olarak hepsiburada'dan uygun fiyata 16GB Class 10 bir kart ve Kenko 67 mm UV Filtre aldım. Ekran koruyucu ve parasoley konusunda ise kararsızım. Ayrıca yedek pil arıyorum ancak orijinal olmasa bile makineye zarar vermeyecek kalitede bir şeye ihtiyacım var. Bu konuda fikir ve önerisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Çanta konusunda tek tavsiyem ileriyi düşünerek bir çanta almanız yoksa ileride çanta değiştirirsiniz.Parasoley sabittir modelin parasoleyi onu elde edinirsiniz.Bence uv+parasoley aynı anda gereksiz gibi.Phottix marka pil alabilirsiniz.Ucuz ve kalitelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mllm

Arkadaşlar uzun süredir ekranı korumak için bir sticker düşünüyordum.

Navigasyon cihazım için de gerekiyordu ama 5" bulamadım. Ben de IPAD için olanı 10 Tl'ye aldım.
    Uygun büyüklükte kesip hem navigasyona hem de 600D'ye yapıştırdım çok da güzel oldu.
    Sticker'ın 3 te 2 si de duruyor hâlâ.

Ekleme:İnce olduğu için kapandığında sorun yaratmıyor.

bende böyle birşey düşünüyordum güzel fikir:) yakın zamanda bir tane de ben alıp yapıştırayım

• Canon EOS Rebel T3i Digital Camera W/EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS Lens amerika fiyatı 2100 fazla değil mi. yanında bir de 18-55 lens mi alıyorsunuz. ben şimdi baktım 1.000 dolar civarı görünüyor amerika'da.

www.bhphotovideo.com
    Canon EOS Rebel T3i DSLR Camera W/EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS Lens
    http://www.bhphotovideo.com/c/product/758979-REG/Canon_5169B005_EOS_Rebel_T3i_Digital.html

• quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

Canon EOS Rebel T3i Digital Camera W/EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS Lens amerika fiyatı 2100 fazla değil mi. yanında bir de 18-55 lens mi alıyorsunuz. ben şimdi baktım 1.000 dolar civarı görünüyor amerika'da.

www.bhphotovideo.com
    Canon EOS Rebel T3i DSLR Camera W/EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS Lens
    http://www.bhphotovideo.com/c/product/758979-REG/Canon_5169B005_EOS_Rebel_T3i_Digital.html

Cihaz Türkiye'ye kargo ile gelecek ve gümrükte gerekli vergileri de ödenecek. Bu fiyata tamamı dahil. İlk bakışta 1.050 $ olan bu cihazın kargo ücreti mevcut. Vergisi falan da eklendiğinde daha bile pahalıya geliyor.

• Eylül'de yurtdışına çıkacağım. Lensleri oradan almayı planlıyorum. Fotoğrafla birlikte kısa film çalışmaları için kullanacağım kamerayı. Yeterli teknik bilgim yok. Bana hem fotoğraf hemde videolar için almam gereken lensleri ve markaları söyleyebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bb1925 -- 16 Ağustos 2011; 9:33:12 >
  • vatandan 1850 tl ye 650d aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilsoa

vatandan 1850 tl ye 650d aldım

550D diyecektiniz galiba :) hayırlı olsun.keşke 600D alsaydınız 1875TLye
  • pardon 650 değil 600d :) ve fiyatı gerçekten 1850 tl
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.