Şimdi Ara

Canon Eos 600D Almalımıyım Yardımm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda dslr makine olarak canon 600d yi kendime uygun gördüm en kısazamanda alıcam.Gold bilgisayarda genellikle indirimde oluyo 1.300 lira filan fiyatı acaba goldbilgisayaragüvenebilir miyim oradan alan arkadaslar var mı acaba memnunlar mı ?

• ben de yaklasik 1 sene once gold dan aldim, herhangi bir sikayetim yok nazar degmesin. Alirken kit lensin IS II (titresim engelleyici) olmasina dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayyam da daha uygun fiyata bulabilirsiniz bence
  • sazan84 S kullanıcısına yanıt
    IS lens ile IS II lens arasında çok fark var mı yoksa aynı mı birde garantisi ne kadar gold da tşk
  • açıkcası internetten alışveriş kafama pek uymuyor
  • simsek4102 S kullanıcısına yanıt
    is ile isII arasındaki farkı bilmiyorum, biraz google laman gerekiyor.
    garanti, paralel ithalat, canon euroasia değil yani. şimdiye kadar garantilik bir durumla karşılaşmadım nazar değmesin :)
  • Kardeşim alabiliyorsan Nikon D90 al niye dersen 600D noise dediğimiz olayı hafif yetersiz ışıkta bile olsa çok ama çok verebiliyor fotoğrafta bu da çok etkiliyor fotoğrafı. Ve de her makine D90 gibi klasik olmayı başaramaz fakat D90 bunu başarmış bir Body'dir. 600D giriş üst segment bir makinedir D90 ise orta seviye sınıfına girer eğer 600D alıp segment atlaya bilecek 600D al ama ömürlük alıcam diyorsan mutluka D90+18-105 VR Lens al kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersin Emin

Kardeşim alabiliyorsan Nikon D90 al niye dersen 600D noise dediğimiz olayı hafif yetersiz ışıkta bile olsa çok ama çok verebiliyor fotoğrafta bu da çok etkiliyor fotoğrafı. Ve de her makine D90 gibi klasik olmayı başaramaz fakat D90 bunu başarmış bir Body'dir. 600D giriş üst segment bir makinedir D90 ise orta seviye sınıfına girer eğer 600D alıp segment atlaya bilecek 600D al ama ömürlük alıcam diyorsan mutluka D90+18-105 VR Lens al kardeşim.

Arkadaş 1300 lira butce vermis D90+18-135 diyosun.

• Alıntı: ''-Gold bilgisayarda genellikle indirimde oluyo 1.300 lira filan fiyatı acaba goldbilgisayaragüvenebilir miyim oradan alan arkadaslar var mı acaba memnunlar mı ?''

Bütçe kelimesi bunun neresinde arkadaşım ?
  • Guzel makine ama dedigin fiyat yuksek. İnternette guvenebilecegin cok fazla site var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz tuzlu açıkcası 600d kullanan sanırım cok insan var ve fiyatı da uygun bence
  • Ersin Emin E kullanıcısına yanıt
    Biraz tuzlu açıkcası 600d kullanan sanırım cok insan var ve fiyatı da uygun bence
  • sazan84 S kullanıcısına yanıt
    Aman değmesin :D canon euroasia garantisi olmaması kötü bişeymi yani
    bilemiyorum, allah servis yolu göstermesin :)
    Tabi ki var bende 600D kullanıyorum ama teknik yönleri ayrıntılara önem veren biri iseniz biraz rahatsız edebilir. Ekipmansızlık çok can sıkabiliyor bu nedenle.

Özgül Fotoğrafcılık vardı Hayyam'ın yanında bilirsiniz orası şuanda cazipshop.com adında internettende satış yapıyorlar. Ve de gerçekten çok cazip. Nikon D90+18-105 VR 1700 küsürdü en son fakat doların ve euro'nun artması fiyatları yerinde sabit tutmuyor.
  • Evet ben dewww.cazipshop.com ' dan aldım , 4 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok ve baya da köklü bir firmalarmış araştırdığım kadarıyla. Fotoğraf makinesi alacaksanız eğer kesinlikle bu siteden alın derim.
  • ben dediğiniz şekilde 1300'e golddan aldım . kasko yaptırdım . piyasadan 100 lira fazlasına aldım. daha ucuza bulabilirsin araştırırsan
  • butceni asabiliyosan canon 60d al lensini iyi sec asamiyorsan 600d guzeldir

• 600d alıpta hocam aman sizde iso'dan mükemmel performans beklemeyin. Max:1600'de kullanın . 1600'den sonrası noise yapıyor ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.