Şimdi Ara

Canon EOS 550d ile ürün tanıtım videosu çekmek için objektif ve mikrofon tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    550d ile çelik tankların tankların tanıtım videosunu çekmek için objektif ve mikrofon tavsiyesi istiyorum. İç mekanda çekilecek haliyle çelik parlak yüzey olduğu için parlamalar olacak. Bu parlamaları polarize filtreler ile çözebilir miyim?

    Bir de anlatan arkadaşın sesinin iyi gelmesi için kablosuz yaka mikrofonu kullanmak istiyorum ama bunun için fazla bütçem yok. Tavsiyede bulunabileceğiniz ürünler var mı?


    Teşekkürler.



  • Merhaba, Lens olarak Canon 50mm f1.4 tercih edebilirsiniz. Fazla bir bilgim olmamakla beraber nd filter işinize yarayabilir onlarda 100tl civarında.

    Mikrofon olarakta çoğu kişiye Önerdiğim gibi Rode Smartlav öneriyorum. Fiyati 130tl civarinda ve kaydi android veya apple cihazlarina yapabiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orkun Işıtmak O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, aslında 50mm lensi kızımın fotoğrafları için de istiyordum ama şu an için bütçem yok. Acaba geniş açı Canon 10 22 ile falan halledebilir miyim? Ses olayını da fotoğraf makinesine kablosuz alıcı bağlayıp kablosuz yaka mikrofonuyla halletmeyi düşünüyordum aslında. Sesle görüntüyü birleştirmek bana ekstra külfet getirecek ve bu işten öyle aman aman bir para kazanmayacağım. Sesi de direkt makinemle alma şansım yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Orkun Işıtmak

    Merhaba, Lens olarak Canon 50mm f1.4 tercih edebilirsiniz. Fazla bir bilgim olmamakla beraber nd filter işinize yarayabilir onlarda 100tl civarında.

    Mikrofon olarakta çoğu kişiye Önerdiğim gibi Rode Smartlav öneriyorum. Fiyati 130tl civarinda ve kaydi android veya apple cihazlarina yapabiliyorsunuz.

    Usta ND filtreyi bu vatandaş nasıl kullanacak bir izah edinde bizde öğrenelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.