Şimdi Ara

Canon Eos 50D + Tamron 17-50 - Canon 50mm 1.8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon 50D + Tamron 17-50 + Canon 50mm 1.8 lik bi set almayı düşnüyorum sanırım piyasada Sıfır 50D yok araştırdığım kadarıyla ama taksitli alabileceğim biyer olursa çok daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum. Özellikle 50D Kullanıcıları yorum yaparsa çok memnun kalırım.

• Hangi makina eleştirilmiyo ki? Benim bildiğim kadarıyla 50D kalitesiz lenslerle iyi ferformans vermiyo. Önerinizi bekliyorum
  • Bazı modeller malesef onceki modelin basarısına golge dusurup mimleniyor. 40D kullanıcıları 50D modelinde malesef aynı basarıyı goremediler.
    Fotograf kalitesi sanırım %50 arttırılmıs yogunluktan dolayı daha dusuk oldu. Sonra faklı bir yapıyla durumu duzeltmeye calıstılar. 7D modelinde durumu toparladılar.
    G serisindede buna benzer durum yasandı.
    Bu tur modelleri bilerek almakta fayda var, elden cıkarırkende sorun yasanabilir.
  • 50D bi 7D-5D-60D değil ama 40D dende iyi diye düşünüyorum ben kullanma imkanım oldu makinaları
  • 50d ile 500d de sanırım aynı sensor kullanılmıstı. Bu iki makinede eleştirilmişti. Fakat neden eleştirildiğini bir türlü anlayamadım. Cevapta bulamadım. Yapılan incelemelerde de iyi puanlar almışlar. Ben 500d kullanıcısıyım. Sizinki ile aynı segment te olmasada sensorler aynı olduğu için imaj kalitesi yönünden tatmin edici olduğunu söyleyebilirim en azından 500d nin önceki modellere göre imaj kalitesi bakımından hiçbir farkı yok. Durumun 50d içinde pek farklı olduğunu düşünmüyorum.
  • Çok olumlu yorum yapanlarda var bu makina için yerden yere vuran da var. Aynı lens aynı makina anlıyamadım kafam karıştı açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D 18-55
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamron 17-50'nin hangi versiyonunu düşünüyorsunuz acaba ? Bildiğim kadarıyla VCli versiyonlarda netlik, keskinlik problemi yaşanıyormuş 50D ve 60D lerde.
  • VCsiz istiyorm hem daha ucuz hemde öneren çok
  • Ben de VCsiz bakıyorum, o yüzden sormuştum. Fiyat / Performans mükemmel diyorlar.
  • Tahir Yıldıza 50D alıcam lens canon 50mm 1.8 yanında ne önerirsiniz dedim. Uygun fiyat/iyi performans için 17-50 yi öneririm dedim bende arastırdım vcli olan modelini pek tavsiye etmiyolar
  • 50D alacaksan 40D lerede bak pek bir fark yok arasında fazladan boşuna para verme.
  • bende 50d var.arkadaşta m2 var.ikisini de 16-35mm2.8 Ve 70-200mm,f2,8(m2) ile deneme yaptık.hiç fark yok ve şaşırdık.ne renkler ne kontrast ne de netlik.buyrun tercih sizin.ben özellikle 50d ye 50mm1,8 taktığımda harika fotolar çekiyor.sanırım sorun kaliteli lenste ve özelikle açık diyaframlı lens kullanmakta.yoksa 50d gerçekten parasını hakediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.