Şimdi Ara

CANON EOS 450D SATILIK - FIRSAT ( Resimler eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Şırnak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Canon EOS450D mevcuttur. BİR HEVESLE ALINMIŞ AMA ÖZELLİKLE VAKİT YETERSİZLİĞİNDEN DOLAYI KULLANILMAMAKTADIR. ve garfiensten yediğimiz kazıktan sonra tekrar ve acil satıştadır... sadece 2 günlük fiyattır. aldığım parayı yol parası yapacağım..

Yanında 18-55 lens
    Kaliteli bir taşıma çantası ( 90 tl değerinde )
    4 GB kart
    orjinal şarj aleti

SHUTTER : 9556

Ayrıntıları ilgilenenlerle görüşürüz

Alışveriş önce havale sonra kargo şeklinde olur...

FİYATIM 750... pazarlık yoktur. Takas yoktur.

Önce para sonra kargo şeklinde satış yapılır.

Not. ürünün objektif kapağında kulanımı engellemeyen 3 mm lik kırık vardır... resimdende anlayabilirsiniz... ben aldığımda oraya bişey takılıyo sandım :)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• sadece body fiyatı alabilirmiyim?
  • malesef sadece body yok... Çünkü makinayı sattıktan sonra lensi kullanabileceğim b alan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezcumle

malesef sadece body yok... Çünkü makinayı sattıktan sonra lensi kullanabileceğim b alan yok

Lenste kırık olduğu için almak isteyen olacağını sanmıyorum.Body olarak satsan alan çıkar kesinlikle.
  • lensin kırığı öyle bi kırık değil... çıkıntı yeri afif kırık... isteyene önce kargo yaparım kontrol eder sonra eft yapar... Kullanımla hiç alakası yok.... En iyisi ben ayrıntıresim çekem
  • Arkadaşım fiyatınız bence çok fazla yüksek.Sorunlu bir objektif ile daha da yüksek olmuş.
    450D nin nasıl bie artısı var mudaillerine göre düşünmek lazım.
    pentax k-x i düşünelim mesala,
    Sizin cihazı 10 la çarpar derecede bir üründür.
    Sorunusuzu 750 ye satılıyor.

Canon 450d+18-55 stablizerli lens+ Canon speedlight 200e flaş
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-450d-18-55-stablizerli-lens-canon-speedlight-200e-flas-85015381/detay

Fiyata Dikkat
    adam bu fiyattan satıyor ve pazarlıkla 675 e bırakıyor.
    Üzerinde en az 100 tl ederi olan Flash var.

Fakat Siz 750 ye pazarlıksız sorunlu ve flashsız cihazı satmaya calışıyorsunuz.

k-x ve sony alpha gibi modeller varken bu kadar verip video bile çekmeyen dslr almak çok saçma olur dostum

• o cihazdan başka cihaz göstrebilir misin acaba bana?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] Canon EOS 1300D
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurtankiziltan

Arkadaşım fiyatınız bence çok fazla yüksek.Sorunlu bir objektif ile daha da yüksek olmuş.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-450d-18-55-stablizerli-lens-canon-speedlight-200e-flas-85015381/detay

Fiyata Dikkat

k-x ve sony alpha gibi modeller varken bu kadar verip video bile çekmeyen dslr almak çok saçma olur dostum

O cihazla ben de ilgileniyodum zamanında ama shutterin 40 bin olduğunu öğrenince vazgeçtim.Yoksa çok uygun.750 TL civarı çok temiz 450d ler var.Ama bir türlü şehirlerimiz tutmuyor alamıyorum.Ama bence de lenste kırık varken bu fiyat çok fazla.Ne olursa olsun isterse sorun teşkil etmesin.Lens gibi hassas bir alette kırık olması insanı korkutur.

• quote:

o cihazdan başka cihaz göstrebilir misin acaba bana?

seninkinin altında fiyata satılmış 50 tane gösteririm.Sen şimdi dersin ki o yalandır dolandırıcıdır.
    Adam izmirden vermiş ilanı Sirteden almak isteyen olursa ben yardımcı olurum desem size?

kaldı ki o cihazı boşverin. pentax k-x diyorum .Sizin cihaz oyuncak yanında 5 e katlar.k-x bile 750 den satılıyor çatur çutur hocam.
    1100d satan da var o fiyata bolcana . . .
    k20 satan da var.

hocam Yanlış konuşmam ben.Cihazda video bile yok.Objektifi kırık

750 yi geçtim o cihaz 650 ye satılmaz hocam.
    o lens 50 tl den fazla etmez.(aslında eder de kimse vermez ben dahil) sağlamı varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeytan92 -- 10 Haziran 2012; 7:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Arkadaşım fiyatınız bence çok fazla yüksek.Sorunlu bir objektif ile daha da yüksek olmuş.

Fiyata Dikkat

O cihazla ben de ilgileniyodum zamanında ama shutterin 40 bin olduğunu öğrenince vazgeçtim.Yoksa çok uygun.750 TL civarı çok temiz 450d ler var.Ama bir türlü şehirlerimiz tutmuyor alamıyorum.Ama bence de lenste kırık varken bu fiyat çok fazla.Ne olursa olsun isterse sorun teşkil etmesin.Lens gibi hassas bir alette kırık olması insanı korkutur.

O cihazın shotter ömrü 100.000 hocam.
    Aslında şahutter ömrü diye birşey yoktur.
    sadece canon 100.000 den sonra garanti vermiyor.
    2 yıl garantili bilgisayar 2 yıldan sonra bozulacak diye birşey yok.
    Arkadaşlarımda 150000 in üstünde cihaz var.Sapasağlam tamir bile görmedi.

Shutter tamamen uydurmacadır dostum:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Fiyata Dikkat

O cihazın shotter ömrü 100.000 hocam.
    Aslında şahutter ömrü diye birşey yoktur.
    sadece canon 100.000 den sonra garanti vermiyor.
    2 yıl garantili bilgisayar 2 yıldan sonra bozulacak diye birşey yok.
    Arkadaşlarımda 150000 in üstünde cihaz var.Sapasağlam tamir bile görmedi.

Shutter tamamen uydurmacadır dostum:)

Yok ben sıfıra en yakın cihazı aradığım için uygun görmüyorum.Yoksa tabi ömrü uzundur.Ayrıca ben onu 100 bine tamamlamam imkansız.Sıfır almak istiyordum param yetmiyor malesef bari alabileceğim en yeni makineyi alıyım diyorum.

• İzmirde bulduğun Cihaz olursa Ben yardımcı olurum dostum.Gider görürüm ürünü senin için. . .Bu adamın makınasına yanaşma.Tehlikeli. . .. Önceki adama da tripod Göndermemişti. . .Kırık Göndermişti.. . .

Bırak 750 ye satma umutlaruyla yaşasın. . .

650 ye satarsa banlıycam kendimi:):)::):):)):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeytan92 -- 10 Haziran 2012; 8:48:26 >
  • benim ilanda ticarete başladınız.... sevimli oldu :)
  • quote:

benim ilanda ticarete başladınız.... sevimli oldu :)

kafan mı güzel ne ticareti dostum . . .
    Uçmuşsun valla.
    Denize açıl bence sen:):):):
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.