sadece 30d ile ilgisi olmasına gerek yok ki, canon kullanıcılarının toplandığı bir başlık sonuçta. 600 liraya başka bir makina tavsiye edilebilir, 30d yi kullanmış birisi size yardımcı olabilir vs.. bu arada şahsi fikrim 600 lira verme o makinaya, temiz 450d ler bulunabilir sanırım o fiyata.
sadece 30d ile ilgisi olmasına gerek yok ki, canon kullanıcılarının toplandığı bir başlık sonuçta. 600 liraya başka bir makina tavsiye edilebilir, 30d yi kullanmış birisi size yardımcı olabilir vs.. bu arada şahsi fikrim 600 lira verme o makinaya, temiz 450d ler bulunabilir sanırım o fiyata.
Şimdi sayın meslektaşım, bana sorarsanız eğer ben de Sony Alpha α230 cihazına para vermem, onun yerine farklı bir body seçerim. Lütfen beni yanlış anlamayın, burada belirtmek istediğim şey şu; lütfen bana sebep söyleyin
Şimdi sayın meslektaşım, bana sorarsanız eğer ben de Sony Alpha α230 cihazına para vermem, onun yerine farklı bir body seçerim. Lütfen beni yanlış anlamayın, burada belirtmek istediğim şey şu; lütfen bana sebep söyleyin
ben de ucuz bir dslr alıcaksam canon veya nikon seçmem, sony in avantajları daha çok hoşuma gitti ve onu aldım yani belirli bir modelden önce markayı, sistemi belirledim ve sistemin kafama yatan, kendine has yönlerine bakarak sony almaya karar verdim. siz canon 30d için konuşuyorsunuz ve sanırım bu sistemi, canon u seçmişsiniz zaten. ben de daha güncel sensörü olan, ikinci eli nispeten daha iyi olan, kullanan arkadaşlarımın da makinadan oldukça memnun olduklarını görerek 450d yi önerdim. dediğim gibi bilgi almak istiyorsanız o konuyu ziyaret edin, bence çok daha iyi olur. canon kullanıcıları sonuçta, ellerinde o makinadan olan veya onu daha önce kullanmış birisini bulma olasılığınız daha yüksek. daha da önemlisi canon sistemini, diğer markalara göre avantajlarını ordan daha rahat bir şekilde öğrenebilirsiniz. ilk başta da bahsetmek istediğim buydu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme