Şimdi Ara

Canon A560'ın Canon A540 dan Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Canon A560 , A540 dan sonra çıkmasına rağmen daha ucuz neden acaba daha mı kötü bitane fotograf makinası alıcam ama araştırırken gözüme çarptı bu iki modelden hangisini tercih edeyim bir de amatörüm yani fazla anlamam bu tip makinalardan acaba ben kullanabilir miyim otomatik çekim ayarları mevcut mudur ? Bir sorum daha var arkadaşımda Canon'un ixus modellerinden biri var 5.00 Mp ama kırmızı göz sorunu var onda yukarıdaki iki makina da böyle bir sorun var mı acaba _? teşekkürler

• otomatik çekim ayarları her iki modelde de mevcut. fiyat konusunda sanırım değişik satış stratejileri uyguluyorlar. o yüzden fiyattan çok alacağın makinanın özelliklerini araştır, ondan sonra fiyat araştırması yapıp en ucuzunu bulmaya çalış.

ben a540 kullanıyorum ve memnunum. a540 ya da a560'dan pişman olmazsın, biraz daha zorlarsan is özelliğinden dolayı a570 alabilirsin.

dijital makinalarda kırmızı göz problemi henüz tam anlamıyla çözülebilmiş değil. daha sonra ufak bir programda müdahale ederek düzeltebilirsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.