Şimdi Ara

CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
0
Favori
239.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MeTeN

valla ben A520 almayı düşünüyorum
    510 dan hiç farkı yok sayılır ama işte o kahrolası MP olayı sanki büyüğünü alınca başımız göğe erecek
    işte sırf bu yüzden 510 alıp aklım 520 de kalcağına içimi rahatlatıp 520 ye enayice fazladan (büyük baskı alacağımı hiç sanmıyorum) 100 ytl verecem
    bunların fiyatları ne zaman düşer acep bilgisi olan varmı (bu kadar tutulduğuna göre artmazsa iyi ya)
    yaaa hakketten ben enayiyim galiba!!!!

a520 cok daha iyi olur bence. cunku bir dijital kamera 640x480 de de ayni megapikselde ceker 2100x16?? gibi ucuk cozunurluklerde de ayni megapiksel ile fotograf ceker. yani poster basacaksaniz a520 alin yoksa a510 alin diye bir sey yok. a520 ile cekilmis her fotograf isterse 640x480 olsun daha kaliteli olur.

• evet poster olayı bencede yanlış..mp" in yüksek olması resim lkalitesinide etkiliyor...baskıya yüksek çözünürlükteki fotoları verdiğinizde daha kaliteli olduğunu göreceksiniz....
  • Ben de sizlerle aynı sorunu yaşadım. A510 mu A520 mi? Ben aldın mı iyisi olsun diyenlerdenim. Şimdiye kadar cep telefonuna filan baya para verdim. yok daha iyi foto çekiyor, çözünürlüğü fazla filan. Cep telefonuyla fotoğraf çektim ama bastırmadım. En iyisi bile güzel gelmiyordu. Gece ise foto çekme şansı bile yok. Neyse sonunda gittim kendime aslan gibi 510 aldım. 520 ye verceğim fiyat farkıyla da şarjlı pil, memory card ve kılıf alırım diye düşündüm. iyide yapmışım. yetiyorda artıyor bile. 520 yi neden almadım diye hiç düşünmüyorum. sonuçta extrdadan 150 milyon gibi bir ödeme yapılacak bunu bilin(pile, carta...) ona göre düşünün. artık kameralı cep telefonuna çok para yatırmayı da düşünmüyorum. Her alet kendi işini yapsın.
  • birde burada 510 fotoğrafları var. onlara bakıp karar verin size yetip yetmiyeceğine. Acaba bu mp farkı sadece yazılımsal olabilirmi? ilerde firmware le filan aynı olurmu diye de düşünmüyor değilim.bu konuda hiçbir fikrim yok. ama forumlarda görüyorsunuzdur. millet pretec makineyi firmware ile toshiba yapıyor. Neyse karar sizin. Ben sadece fikirlerimi yazdım.

http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_a510_a520-review/a510/gallery.shtml

burda a520 fotoğrafları var.

http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_a510_a520-review/a520/gallery.shtml

burdada istediğiniz makinenin tüm özelliklerinin incelemesi var.

http://www.dcresource.com/reviews/allreviews.php#cam

• benim şahsi fikrimde a510 un yeterli olduğu bende a510 kullanıyorum ve gayet memlunum fiyat farkı fazla olmasa a520 yi tercih ederdim bence tercihi fiyat farkına göre belirlemek gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaoguz -- 19 Mayıs 2005, 10:05:47 >
  • A510-520 İÇİN SD KART MI YOKSA MMC Mİ DAHA İYİ OLUR

Arkadaşlar

sizce sd kart mı daha hızlı ve güvenilir yada multimedya kartmı? birde sd ultra nın sd den farkı ne? rs-mmc nin mmc den farkı ne?

Yeni makine sahibi olarak kart alacağım ama kararsız kaldım. Site içi araştırma yaptım. Ancak canonlarda daha çok cf kartla ilgili topic var. sd kartlarla ilgili olarak da başka marka telefonlar için yazılmış sonuçlardan bahsediliyor. bu topic A510-520 ye özel olduğu için sizlerin bilgi ve tecrübelerinizden daha çok faydalanabiliriz diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microzort -- 18 Mayıs 2005, 22:52:14 >
  • SD kartlar MMC kartlara göre daha hızlıdır....ayrıntılı bilgi için şu siteye bakabilirsiniz....
    http://www.pclabs.gen.tr/print.asp?doc=287&type=content

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaoguz -- 19 Mayıs 2005, 9:53:56 >
  • EĞER BÜYÜK BOYUTTA BASKI ALMAYACAKSANIZ A510'U TERCİH EDİN[simage][/simage][code][/code]

• arkadaslar bu makina hakikaten guzelmis begendim dogrusu en kisa surede bir tane almak lazim resimlerini paylasan arkadaslara tesekkurler...
  • gerçekten 10 numara topic olmuş yaa istanbulda karta taksitle alacağım bir yer biliyorsanız sewinirim...

ben 510 dan yanayım (510 la postere yakın olarak çıkartıcağım fotolar çokmu fark eder yani bozulur mu görüntü)

birde 512 mb lik kartla kaç dk. sesli video çekebiliyoruz...

Yalçınlar web sitesinde yazan fiyat 423.640.000 TL sizce alıyım mı ?

piliz help...
  • enayiliğimi yaptım aldım 520 yi
  • taze taze çektiklerim
    acemi olduğum unutulmasın
    ilki tam akşam üstü olduğu için ışığı tam ayarlayamadım
    2. de de biraz kımıldatmışım
    haa birde bu içinden çıkan pillerle 40 foto çekemedim nasıl iştir anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeN -- 19 Mayıs 2005, 22:03:37 >

• saat 21:00 gibi
  • pollock kardeş bunun bir gece resmi olduğuna inanmak güç güzel olmuş eline sağlık ha bu arada resimdeki yer neresi??? çok tanıdık geldi??
  • yer yalova... exif bilgilerini kopyalamaya calıştım ama olmadı.. ama f/2.6 poslanma süresi 1.61 sn
    flashsız odak uzaklığı 6 mm yazıyor. özellikle gece fotolarını bekliyorum...
  • pollock

ya bu çektiğin yer Gemlik sanki...
  • uzakta görünen yalova postanesinin önündeki köpru. çektiğim yerde fatih caddesindeki köprü
    buda yeni bi foto sahildeki kayıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pollock -- 20 Mayıs 2005, 22:16:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CNR_87

gerçekten 10 numara topic olmuş yaa istanbulda karta taksitle alacağım bir yer biliyorsanız sewinirim...

ben 510 dan yanayım (510 la postere yakın olarak çıkartıcağım fotolar çokmu fark eder yani bozulur mu görüntü)

birde 512 mb lik kartla kaç dk. sesli video çekebiliyoruz...

Yalçınlar web sitesinde yazan fiyat 423.640.000 TL sizce alıyım mı ?

piliz help...

bence alma çünkü o fiyat kdv hariç fiyatı...

• 19 Mayıs günü Doğubank civarlarında a510 için yaptığım araştırma sonrası sonuçlar:

Amerika satış fiyatı 300 YTL civarı.
    Sirkeci'de spot piyasada nakitte 350 YTL.
    Sirkeci'de Erkayalar garantisi ve fatura ile nakitte 400 YTL.

• sevgili kartopu canım tavşanım.

------------------------------
    EDIT: Fotoğrafın çözünürlüğü çerçeve sınırını aştığı için, 640X480 boyutunda küçültülerek tarafımdan yeniden upload edilmiştir.
    mtkn3

------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkin -- 24 Mayıs 2005, 11:59:52 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.