Şimdi Ara

CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
0
Favori
239.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MeTeN

quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

Orjinalden alıntı: MeTeN

doğru konak meydanı burası işteee

heeeyt be güzel izmir imin güzel meydanı...
    nerden çektin bu fotğrafı?

varyantın oradan

EYVALLAH...
    eline sağlık tekrar......
  • Su damlaları...

• Biraz da program kullanınca...

• ARKADAŞLAR A510 YADA 520 LER HAKKINDA Bİ SORUM OLACAK.. OPTİK ZOOM YAPARKEN MAKİNADAN MOTOR SESİ GELİYORYA. PIZZZT DİYE ZOOM YAPTIĞIMIZ NESNEDEN UZAKLASIRKEN DE O MOTOR SESİ İLE BERABER KÜÇÜK TAKIRTILAR GELİYOMU BU NORMALMİ??? BAYİDE BAŞKA Bİ MAKİNA DENEDİM ONDADA VARDI AMA NİSPETEN DAHA AZ.. SİZİNKİLERDE VARMI YARDIIM
  • Arkadaşlar daha bu gün aldım A510 umu ve ilk resmimi çektim ama bir baktım ki sağ tarafta bir çizgi Allah'ım yoksa makinada bi problem mi var. Sonradan anladım ki o bir örümcek ağıymış. Ve anladım ki bu alet bayaa bi detaycı. Yorum yaparsanız sevinirim. Bir de kılıfla pil problemim var nerden bulurum yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: pollock

ARKADAŞLAR A510 YADA 520 LER HAKKINDA Bİ SORUM OLACAK.. OPTİK ZOOM YAPARKEN MAKİNADAN MOTOR SESİ GELİYORYA. PIZZZT DİYE ZOOM YAPTIĞIMIZ NESNEDEN UZAKLASIRKEN DE O MOTOR SESİ İLE BERABER KÜÇÜK TAKIRTILAR GELİYOMU BU NORMALMİ??? BAYİDE BAŞKA Bİ MAKİNA DENEDİM ONDADA VARDI AMA NİSPETEN DAHA AZ.. SİZİNKİLERDE VARMI YARDIIM

Aynen zoom yaparken vınnn sesinin ortasında bir yerde dediğin gibi bir ses geliyor. Önceki 510'u sorun olduğu için değiştirdim diye bunu götürmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 8 Haziran 2005, 20:22:53 >

• sevgili leopars galiba o ses normal gibi.. ama yinede diğer arkadaşlardanda fikir bekliyorum.. sizin makinalardada zoom yaparken normalde zoomu toplarken tıkırtılar geliyormu YARDIM
  • arel sana tavsiyem.... pil olarak 2500 lük GP ve sarj cihazı ile birlikte 45 ytl 10 ytl ye unomat en küçük kılıfı tam cuuk diye uyuyor kılıf süper..
  • arkadaşlar ben nedense bu fotografları beğenemedim. siz de bi olympusla,kodakla ve nikonla çekilen fotolarla bunları karşılaştırın bana hak verirsiniz.model farketmez. bence bu A510 abartılıyor biraz. kaliteli olabilir ama daha ucuza daha kaliteli makineler alınabilir gibime geliyor. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersoy1905

arkadaşlar ben nedense bu fotografları beğenemedim. siz de bi olympusla,kodakla ve nikonla çekilen fotolarla bunları karşılaştırın bana hak verirsiniz.model farketmez. bence bu A510 abartılıyor biraz. kaliteli olabilir ama daha ucuza daha kaliteli makineler alınabilir gibime geliyor. saygılar

bence abartılmıyor,
    birincisi;
    dediğin makinelerle karşılaştırma yapabilmek için aynı yerden, aynı açıdan, aynı ışıkta ve aynı zamanda çekilen fotoları bulmak lazım.
    http://www.steves-digicams.com/cameras_dig3.html adresinden bi bak istersen, ama orda da çekimler aynı yer olsa bile zaman ve açı farklılıkları olduğunu unutmamak gerekiyor.

ikincisi;
    makine kadar fotoğrafı çeken kişi de çok önemli, burada veya başka yerde bazı dandik diye bilinen makinelerle bile süper foto çekebilecek kişiler olduğu gibi, süper makine ile çok iyi olmayan fotolar çekebilecek kişiler de var (mesela ben )...

ama tavsiye olarak söylüyorum;
    buradakilerin yarısı olayı abartsa bile diğer yarısının yorumları diğer makineleri sollamasına yeter gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbuyukbalkan -- 10 Haziran 2005, 22:22:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fbuyukbalkan

quote:

arkadaşlar ben nedense bu fotografları beğenemedim. siz de bi olympusla,kodakla ve nikonla çekilen fotolarla bunları karşılaştırın bana hak verirsiniz.model farketmez. bence bu A510 abartılıyor biraz. kaliteli olabilir ama daha ucuza daha kaliteli makineler alınabilir gibime geliyor. saygılar

bence abartılmıyor,
    birincisi;
    dediğin makinelerle karşılaştırma yapabilmek için aynı yerden, aynı açıdan, aynı ışıkta ve aynı zamanda çekilen fotoları bulmak lazım.
    http://www.steves-digicams.com/cameras_dig3.html adresinden bi bak istersen, ama orda da çekimler aynı yer olsa bile zaman ve açı farklılıkları olduğunu unutmamak gerekiyor.

ikincisi;
    makine kadar fotoğrafı çeken kişi de çok önemli, burada veya başka yerde bazı dandik diye bilinen makinelerle bile süper foto çekebilecek kişiler olduğu gibi, süper makine ile çok iyi olmayan fotolar çekebilecek kişiler de var (mesela ben )...

ama tavsiye olarak söylüyorum;
    buradakilerin yarısı olayı abartsa bile diğer yarısının yorumları diğer makineleri sollamasına yeter gibi

haklısın ama ben hep gündüz çekilen yani yeterli ışık kullanılan fotolara baktım ve beğenmedim doğrusu. yani demek istediğim o şartlarda herkes kaliteli fotograf çekebilir ama bunlar hoşuma gitmedi işte. belki ben çok şey bekliyordum bu makineden.

• arkadaşlar, biraz acemiyim ama idare edin artık.
    ilk foto emet/kütahya'dan bir görünüm. ikinci foto ise aynı görünümün a510 ile 4x zoomlanmış hali...

http://img295.echo.cx/img295/1051/emet16dm.jpg

http://img295.echo.cx/img295/8500/emet24rd.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mister73 -- 11 Haziran 2005, 1:59:45 >
  • quote:

dikkat edersen buradaki birçok arkadaş bu makineyle ilk çektiği fotoları yollamış..ve makinenin henüz acemisiler buna göre değerlendirmek gerekir bence...gündüz çekilerinin daha iyi çıkması lağzım demişsin ama makineyi çok titretirsen gündüzde iyi sonuç alamazsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aaoguz

quote:

dikkat edersen buradaki birçok arkadaş bu makineyle ilk çektiği fotoları yollamış..ve makinenin henüz acemisiler buna göre değerlendirmek gerekir bence...gündüz çekilerinin daha iyi çıkması lağzım demişsin ama makineyi çok titretirsen gündüzde iyi sonuç alamazsın...

titretirsen iyi sonuç alamazsın demişsin ama ben de tripod kullanmadan ayakta çekim yapıyorum.

• quote:

quote:

quote:

titretirsen iyi sonuç alamazsın demişsin ama ben de tripod kullanmadan ayakta çekim yapıyorum.

sanırım sende 7430 var aynı makinadan bende kullandım güzel makina ama çıkan fotoları birçok kişi netliğe göre değerlendiriyor bir de renklerin doğallığına bakılsa....? farkı anlamak için aynı kişinin aynı açıyla aynı ayarlarla aynı cismi çekmesi gerekir...a510 un çok tutulmasının bir sebebide bas çek makinalarla şartlara göre iyi görüntü alınamadığı yerlerde manuel ayarlarının kullanılabilmesidir..bu çok önemli....!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: ozanhan

nisan 2005 te denver hayvnat bahçesinde oradan aldığım A510 ile çektiğim resimler dostlar
    dijital fotoğraf makinesi alacaksanız hangi marka diye değil canon'un hangi modelini alalım diye düşünün ve bence A510 süper çok yüksek çözünürlükte çekilen fotoğrafların hem makinede kaydı uzun sürüyor hemde kartları çabuk doldurup özgürlüğünüzü kısıtlıyor bence 3,2 stüdyo harici kullanımlar için fazlasıyla yeterli zaten o halde bile genellikle 1600*1200 çözünürlük yeterli oluyor.

1. olan fil'in bulundugu fotograf guzel ama 2.fotografta kafesin demirleri gozuktugunden pek guzel olmamıs bence. Onun yerine manuel bı makınan varsa eger manuel ayarlarla oynayıp o demirleri yok edip, daha guzel bı fotograf elde edebılırsın.

• quote:

Gunduz cekımlerı yaparken auto modda makına perde hızını 1/2000 gıbı bır degere ayarlıyacagından, makınayı tutup sallaryarak fotograf ceksenız bıle fotograflar bulanık cıkmaz. O yuzden bıraz daha arastırıp yorum yazarsak daha ıyı olur.
  • CANON A510 II.gün gece fotoğrafı saat:22:00

• quote:

Orjinalden alıntı: CNR_87

CANON A510 II.gün gece fotoğrafı saat:22:00

çok hoş bir foto olmuş bence, eline sağlık...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.