Bildirim
CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI... (110. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Tebrikler güzel kare -
Uzun zaman oldu eklemeyli topik canlansın hele 1
Yalova Limanı Gün batımı 1 eylül 2007
-
-
-
sony nin görüntü kalitesi canona göre daha ii bence canon 1.3 mg se sony 800.000 k daha ii cekio alcaksanız sony den şaşmayın. -
katılıyorum -
Arkadaşlar bendede A 520 var ve şu aralar nasıl Firmware güncellerim diye biraz araştırma yapayım dedim ama daha başlardayım geçmiş mesajlarıda okuyamadım acaba 30 sanıye sınırını kaldıran yada 2 gb hafıza kartına izin veren bir version yapıldımı yapıldıysa yükleyen varmı nasıl yapılıyor bir sitede bişeyler buldum ama onlardaki menü benim makinede yok bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim -
güzel kareler yakalamışsınız tebrikler... fotoğrafa tarih atmazsanız daha iyi olacakmış kanaatindeyim...
canonm a500 serisi makinalar için aşağıdaki linkte buluşalım...
http://forum.donanimhaber.com/m_16968196/tm.htm -
fotograflar harika. bende makine almayı düşünüyüyorum tavsiyelerinizi alayım -
Gncll -
Kızım 8 aylık oldu...
-
Allah bağışlasın -
Teşekkür ederim,
sinerji_hasan uzun zamandır o güzel fotograflarınızı göremiyoruz -
ya arkadaşlar a520 için tele yada geniş açılı lens alabileceğim bi yer bilio musunuz int araştırdım ama pek bişey bulamadan kullanan arkadaşım varsa bana yardım edebilir mi acaba -
İlk belki de bu yılki son kar yağışı...
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydemir -- 19 Şubat 2008; 22:13:06 > -
tebrıkler sayın aydemir guzel fotograflar.. -
DEMİRCİEFE teşekkür ederim..
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X