Şimdi Ara

Canon 650 D mi Canon 700 D mi ? Ve önemli sorular ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , öncelikle konuda yorum ve fikir paylaşan tüm değerli forum üyelerine şimdiden müteşekkirim ;

    Aşşağı"da sorduğum sorulara cevaben hangi cihazı öneriyorsunuz ve hangi lens ekipmanları önerirsiniz ?


    Birde Canon 650 D ile Canon 700 D arasın"daki en büyük fark 18-55mm lensin STM olması yani video"da odaklama yaparken auto fokus yaparken ses çıkartmıyor 700D ?

    1-) Canon 650 D " kısa film " ve sokak röportajları yapılacak bunun için 700 D mi önerirsiniz 650 D "mi ayrıca hangi lens ve kit ekipmanlarıyla ?

    Ses ve mikrofon"dan anlayanlar Rode videomick harici mikrofon önerdiler kalitesini bende biliyorum daha öncede kullandım uygunmudur sizce ?

    650 D"de video"da auto fokus yaparken çok cins sesler çıkartıyor cihaz harici mikrofon"da bu sesler kayda yansımaz değilmi ? yansır derseniz 700 D" stm lens kullandığı için odaklama auto fokus "da bu ses harici mikrofon takmadan bile "çıkmamakta" ?

    2-) Gelin ve Damat "dış mekan" doğum günü gibi çekimlerde hangi lens ve ekipmanı öneriyorsunuz "bütçeyi zorlamasın uygun fiyatlı olsun işimizi görecek tarzda olsun"

    700 D için ve 650 D için ayrı verirseniz sevinirim

    3-) Gelin ve Damat dış mekan çekimi , doğum günü , sünnet gibi organizasyonlarda özel günlerde kullanılması gereken lens , harici flash , önerileriniz "uygun ve iş görür olursa sevinirim"

    4-) Dışarıda kullanılacak video çekimin"de hangi lens birlikte kullanılırsa netlik ve odaklamada problem olmaz ? veya başka önerileriniz ? "şunu şunu şunu yaparsan müthiş kalitede olacaktır gibi"

    Bütçem alınacak CANON 650 D & 700 D body ile birlikte 3.000 TL civarıdır yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim iyi forumlar dilerim .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi videocu22 -- 9 Eylül 2013; 23:54:06 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.