Şimdi Ara

Canon 600d Lens Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ,http://fotografium.com/canon-600d-18-55-lens-kit-dslr-fotograf-makinesi#.UyLvPvl_vNQ bu makineyi almayı düşünüyorum fakat görüldüğü üzere sadece 18-55 lens veriyor , ayrıyetten 70-300 lenste almak istiyorum . Sizce bu makineye hangi 75-300 lens gider hangisini almalıyım ? ( AF motorlu lens istiyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeskinTr -- 14 Mart 2014; 14:08:59 >

• Yok mu cevap ??
  • Canoon 55-250 fiyat/performans olarak işini görecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcellat

Canoon 55-250 fiyat/performans olarak işini görecektir

70-300'den ne farkı var ? Eksisi artısı neler ?
  • Teşekkürler

• bende 18-55 75-300 var ve plan değişti lens değiştir değiştir değiştir bıktım sırf 600d body alın yanında da şöyle 18-135 18-200 daha iyi olacaktır. Ama illa daha çok zoom yapsın diyorsanız 75-300 mecbur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YakupErkam

bende 18-55 75-300 var ve plan değişti lens değiştir değiştir değiştir bıktım sırf 600d body alın yanında da şöyle 18-135 18-200 daha iyi olacaktır. Ama illa daha çok zoom yapsın diyorsanız 75-300 mecbur

Hocam haklısınız da tek lensle tüm çekimleri yapmak zor gibime geliyor. Çoğunluk 18-55 ve 55-250 almamı söylüyor, banada daha mantikli geliyor. Dediğiniz lensin fiyatına bu ikisini verirler diye düşünüyorum

• 18-55 kit lens

• quote:

Orijinalden alıntı: mcagri32

18-55 kit lens

Hocam kit lensin yanına 55-250 mm demek istedim acemi olduğumu bu kadar hissettirmeyin

• KeskinTr kullanıcısına yanıt
    Tabiki kullanıma göre değişiyor. İncelikleri var avantajı dezavantajı var, mesajımız bulunsun belki başka tavsiyeler okuruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YakupErkam

Tabiki kullanıma göre değişiyor. İncelikleri var avantajı dezavantajı var, mesajımız bulunsun belki başka tavsiyeler okuruz

avantaj ve dezavantajları nelerdir ? Açıklarsanız sevinirim
    70-300 alanlar pek memnun değiller ve genel olarak aynı paraya neden 55-250 almadık diye dövünürler. 55-250 ile çekilen macroları inceleyin inanılmaz güzel işler çıkarıyor ve o fiyata alabileceğiniz iyi bir keskinlik sunuyor. Ha daha çok daha iyileri elbette var ama fiyat/performans olarak çok iyi bir lens ayrıca aşağıdaki linkte 70-300 veya istediğiniz herhangi bir lensle karşılaştırmasını yapabilirsiniz.
    http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?Lens=777&Camera=736&Sample=0&FLI=0&API=0&LensComp=358&CameraComp=0&FLIComp=0&APIComp=0

• quote:

Orijinalden alıntı: KeskinTr

Merhaba arkadaşlar ,http://fotografium.com/canon-600d-18-55-lens-kit-dslr-fotograf-makinesi#.UyLvPvl_vNQ bu makineyi almayı düşünüyorum fakat görüldüğü üzere sadece 18-55 lens veriyor , ayrıyetten 70-300 lenste almak istiyorum . Sizce bu makineye hangi 75-300 lens gider hangisini almalıyım ? ( AF motorlu lens istiyorum )

18-55 Kit lensi beğenmediğiniz için mi almak istiyorsunuz? Yoksa kit lens ile harika fotoğraflar çıkartabiliyor ( 600D 18-55 ) kullanıyorum. Ama yazın allah nassip ederse portre fotoğraflar için 50mm düşünüyorum

canonda lensden af motor gerektirecek bir durum yok nikon da olan af motor sıkıntısı canon cihazlar için geçerli değil .. Canon 75-300 lens alternatifi eğer biraz zoomdan vazgeçersen kesinlikle ıs 55-250 .. sigma 70-300 apo macro lens biraz yavaşkalmakla beraber iyi bir alternatif ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_eaglepaw

quote:

Orijinalden alıntı: KeskinTr

Merhaba arkadaşlar ,http://fotografium.com/canon-600d-18-55-lens-kit-dslr-fotograf-makinesi#.UyLvPvl_vNQ bu makineyi almayı düşünüyorum fakat görüldüğü üzere sadece 18-55 lens veriyor , ayrıyetten 70-300 lenste almak istiyorum . Sizce bu makineye hangi 75-300 lens gider hangisini almalıyım ? ( AF motorlu lens istiyorum )

18-55 Kit lensi beğenmediğiniz için mi almak istiyorsunuz? Yoksa kit lens ile harika fotoğraflar çıkartabiliyor ( 600D 18-55 ) kullanıyorum. Ama yazın allah nassip ederse portre fotoğraflar için 50mm düşünüyorum

Hocam işin aslı şöyle , üniversiteyi kazanırsam ailem ya makine ya da leptop alacak . Eğer bulunduğum yerdeki üniversiteye gidersem makine aldıracağım . Hazır alıyorlarken tüm gereksinimleri aradan çıkartmak istiyorum , şimdi almazsam ileride lens alın dersem almazlar hele birde fiyatını duyunca almama da izin vermezler . O sebeple hepsini bir arada halletmem lazım :)

quote:

Orijinalden alıntı: kcellat

70-300 alanlar pek memnun değiller ve genel olarak aynı paraya neden 55-250 almadık diye dövünürler. 55-250 ile çekilen macroları inceleyin inanılmaz güzel işler çıkarıyor ve o fiyata alabileceğiniz iyi bir keskinlik sunuyor. Ha daha çok daha iyileri elbette var ama fiyat/performans olarak çok iyi bir lens ayrıca aşağıdaki linkte 70-300 veya istediğiniz herhangi bir lensle karşılaştırmasını yapabilirsiniz.
    http://www.the-digital-picture.com/Reviews/ISO-12233-Sample-Crops.aspx?Lens=777&Camera=736&Sample=0&FLI=0&API=0&LensComp=358&CameraComp=0&FLIComp=0&APIComp=0

Okuduğum yorumlarda da genelde sizin görüşünüz hakim , 55-250 alacak gibi duruyorum bakalım hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: lifecausee

canonda lensden af motor gerektirecek bir durum yok nikon da olan af motor sıkıntısı canon cihazlar için geçerli değil .. Canon 75-300 lens alternatifi eğer biraz zoomdan vazgeçersen kesinlikle ıs 55-250 .. sigma 70-300 apo macro lens biraz yavaşkalmakla beraber iyi bir alternatif ..

Tripot genelde kullanmayacağım için af motoru olmazsa olmaz gibime geliyor . 75-300 ile 55-250 arasında çok bariz zoom farkı var mı ? Varsa da zoomdan vazgeçip 55-250 almaya değer mi ? Duyduğum kadarıyla 55-250 daha keskin bir lens görüntüler daha güzel çıkıyormuş . Fazla zoom yapıp görüntü kötü olacağına zoom az olsun sağlam olsun ..

Birde şöyle bir sorum var Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II Lens fiyatı fotoğrafiumda 949 lira , gittigidiyorda 449 lira .. İkiside sıfır kutulu , arada ne fark var ?

• 55-250 IS doğru karar olacaktır. Fiyat farkı spot ürün ve TR garantili olmalarından dolayı oluşuyor. Lens iyi bir lens ama sakın 950 TL de vermeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kecan

55-250 IS doğru karar olacaktır. Fiyat farkı spot ürün ve TR garantili olmalarından dolayı oluşuyor. Lens iyi bir lens ama sakın 950 TL de vermeyin :)

En fazla ne kadar verilmeli sizce ? Ayrıca hangi siteden alabilirim ?
  • En fazla 450 Tl.

Aşağıdaki siteden ithalatçı garantili olarak alabilirsiniz.

http://www.ereyon.com.tr/urun/canon-ef-s-55-250-.aspx?ref=akakce&v=1.53.3
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.