Şimdi Ara

CANON 600D ALACAKLAR KAÇIRMASIN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende sıcak diye hep giriyorum ama boş çıkıyor...

Gerçekten iyi bir makine alana kadar bekleyeceğim galiba.
  • Yeni başlayacaklar kesinlikle bu tip makinelere 1000TL' den fazla vermemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Yeni başlayacaklar kesinlikle bu tip makinelere 1000TL' den fazla vermemeli.

Yeni başlayacağım ama bu tip bir makine d5100 ve ya 600d 1500 tl den aşağıya yok yani yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltacifatih

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Yeni başlayacaklar kesinlikle bu tip makinelere 1000TL' den fazla vermemeli.

Yeni başlayacağım ama bu tip bir makine d5100 ve ya 600d 1500 tl den aşağıya yok yani yok :(

o zaman 1100d fln alacaksın ama iyi bir makine almak istiyorsan illaki 1500 ü gözden çıkartman lazım.
  • Aynasızlar gümbür gümbür geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

Aynasızlar gümbür gümbür geliyor.

sony nex serilerinden mi bahsediyorsun :) millet yanlış anlayacak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CANON 650D (SÜPER PAKET)
    5 yıl önce açıldı
    Canon EOS 60D için lens önerisi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence guzel bi firsat

Firma CANON distrubutor Erkayalarin saticisi

http://www.erkayalar.com.tr/new/Sellers.aspx?CityId=341
  • Yeni başlayanlar için en ideal makine, özellikle çekim kalitesi ve Ful HD Video çekimi ile isteklerinizi fazlası ile karşılayacak bir makine. Bu fiyata tavsiye ederim.
  • Ya yeni başlayanlar için makine mantığı nedir arkadaşlar aldın mı bir kere alacaksın.
    Sanki motor alıyorsun 125 cc ile başlamalısın gibi.
    Aldın mı üst seri alacaksın.60d - 50d - 40d .Ayarlar filan aynı.hızı fazla isosu yüksek kasası dayanıklı.
    Fotoğraf makinesi bu quantum fiziği değil.ayarlar hepsinde aynı.
  • ikinci el temiz kullanılmış alın bi arkadaşım 1000 tl ye canon 550d aldı hemde 2 sene önce hala çatır çatır kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkin

Ya yeni başlayanlar için makine mantığı nedir arkadaşlar aldın mı bir kere alacaksın.
    Aldın mı üst seri alacaksın.60d - 50d - 40d .Ayarlar filan aynı.hızı fazla isosu yüksek kasası dayanıklı.

Herkesin o kadar parası olmayabilir, o bahsettiğiniz makineler profosyonel makineler, amatör yeni başlayanlar sınıfına girmiyor hocam.
  • makina başlangıç lensler masaflar artıcak kompact makina gibi de here yere gitmiyor ağır bi süre sonra sıkıyor eziyet oluyor profesonel bakmıyorsan kompact daha ii
  • 60d fiyatına bakarken birde akakce gibi yerlerden bakayım dedim ve bedavashop diye bir magazayla karsilastim , paralel ithalat düşünenler için iyi gibi en azından gittigidiyor'dan almaktan daha mantıklı geldi çünkü onlarda garanti 1 yıl diyor bunda 2 yıl , fiyat olarakta aynı seviyede.

http://www.bedavashop.com/Canon-Eos-60D-18-55mm-IS-KIT-Canta-8GB-Hafiza-Karti-UV-Filtre-Ucretsiz-Kargo-HEDIYE%2CPR-758.html?ref=akakce&v=0.34.5

Buradan ürün alanların memnun kaldıklarına dair birde şunu buldum.

http://www.canonturk.com/vbulletin/kurum-ve-kuruluslar/11110-www-bedavashop-com-hakkinda-dusunceniz.html

DH den alışveriş yapan varmı bu firmadan ? yorumları neler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 8 Ağustos 2012; 13:12:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gkaplan

quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

Aynasızlar gümbür gümbür geliyor.

sony nex serilerinden mi bahsediyorsun :) millet yanlış anlayacak :)

Nex değilde daha çok Panasonic, Olympus dan bahsediyorum. Nex'in lens sıkıntısı var. Adaptor dünya para hemde kocaman birşey.

Evf ye gerek duymayana Olympus Ep serisi Panasonic GF serisi biçilmiş kaftan. Her zaman yanında taşıyabilirsin.
  • Şurda şu fiyat, burda bu fiyat, yok o makine alınır mı, alacaksan şunu al! O zaman hepimiz birer 1Ds Mark III alalım konu kapansın! Sayın arkadaşın verdiği linkteki makine son derece kaliteli ve amatör seviyenin üzerinde. Profesyonel mi? Hayır değil. Kişisel ihtiyaçları %110 karşılayabilecek bir makine. 550d'den farkı dönebilen ekranı bulunması sadece. Bu fotoğraf için çok önemli olmamakla beraber video noktasında hayati. Fiyat, kullanılan objektif is2 olduğu için uygun. Yeni başlayacaklar için tavsiyem 18-135 gibi bir objektifle işe başlamaları. Birçok ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Zaman içinde yeteri kadar objektif masrafı yapacaklar nasıl olsa. Biraz sıkışığım diyorsanız 55-200 is2ler 550-600 liraya bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Bence guzel bi firsat

erkayalar değilmiş arkadaşlar sanayi bakanlığı onaylı bir ithalatçı firma dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Bence guzel bi firsat

erkayalar artık "distrubutor" değil.. canon kendi itihatını ve dağıtımını kendi yapıyor artık.. o iş biteli bayağa oldu.. zaten farkındaysan ana sayfada artık panasonic ürünleri ön planda

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

quote:

Orijinalden alıntı: derkin

Ya yeni başlayanlar için makine mantığı nedir arkadaşlar aldın mı bir kere alacaksın.

Herkesin o kadar parası olmayabilir, o bahsettiğiniz makineler profosyonel makineler, amatör yeni başlayanlar sınıfına girmiyor hocam.

Hocam vurgu yaptigim yeni baslayanlar.parasindan bahsetmiyorum.yeni baslayacagim cebimde 5000 lira var ogrenmek icin 1000 liraya 1100 d mi alayim yani.neyse konuyu dagitmayayim.

600 d bu fiyata iyi mi iyi.Ancak bana sorarsaniz daha ust spot almayi yeglerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

60d fiyatına bakarken birde akakce gibi yerlerden bakayım dedim ve bedavashop diye bir magazayla karsilastim , paralel ithalat düşünenler için iyi gibi en azından gittigidiyor'dan almaktan daha mantıklı geldi çünkü onlarda garanti 1 yıl diyor bunda 2 yıl , fiyat olarakta aynı seviyede.

http://www.bedavashop.com/Canon-Eos-60D-18-55mm-IS-KIT-Canta-8GB-Hafiza-Karti-UV-Filtre-Ucretsiz-Kargo-HEDIYE%2CPR-758.html?ref=akakce&v=0.34.5

Buradan ürün alanların memnun kaldıklarına dair birde şunu buldum.

http://www.canonturk.com/vbulletin/kurum-ve-kuruluslar/11110-www-bedavashop-com-hakkinda-dusunceniz.html

DH den alışveriş yapan varmı bu firmadan ? yorumları neler ?
    Hocam bedavashop doğubankın içinde bir dükkan. Hem gittigidiyordan satıyolar hem online siteden. Fiyatları hayyam pasajına göre yüksek. Paralel italat denilen olayı anlatayim. Yurtdışından ürünleri getiriyorlar, anlaştıkları servisler var. elle garanti belgesi dolduruyorlar. yani seri numarası takibi yok. kullanıcı hatası deseler öylece kalırsın ortada. o bakımdan hayyam pasajı daha iyi, ister dükkan garantili ister canon euroasia garantili satıyorlar.hayyam pasajı hiç değilse bu piyasada bilinen dürüst esnaflar. benim düşüncem bu. ben 60D yi body olarak 1700 TL ye aldım hayyamdan. 2 yıl servis garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spayko -- 8 Ağustos 2012; 15:41:29 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.