Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 CANON 550D [PAZARLIKSIZ SON FİYAT 530 TL] Satın Al 20 Mayıs 2015 11:15 1 1 CANON 550D [PAZARLIKSIZ SON FİYAT 530 TL] CANON 550D BODY Shutter kesin bilinmiyor.Tahminen 25 bin civarında. İhtiyaç dışı olduğu için satmaktayım.Kameraman olduğum için çok fazla kullanma şansım olmadı. Çantamda ne olur ne olmaz fotoğraf çekme ihtimali doğar diyerek taşıdığım ancak pek kullanamadığım için satıyorum. Ben ikinci sahibiyim aldığım kişi de az kullandığını söylemişti. Kozmetik açıdan iyi durumda. Tek eksiği alt yan lastiğinin olmayışı, dikkat çeken bir eksik değil, farkına bile varmazsınız.Her 2. el üründe olabilecek ufak tefek kozmetik sıkıntıları var. Elinize alınca hemen farketmeyeceğiniz çapta. Yurt dışından gelen JYC marka ekran koruyucu vardır.Ayrıca,kullanılmamış UV filtre, ön kapak ve kelebek parasoley veriyorum. PAZARLIK PAYI YOKTUR.OLABİLECEK SON FİYATTIR.PAZARLIK İÇEREN MESAJLARA CEVAP VERİLMEYECEKTİR. Samsun ve Konya'da elden teslim alınabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 530 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Audio-Technica R70X___Satıldı Philips Fidelio X1__SATILDI Centrance Dacportable_32 Bit+DSD+600 Ohm DAC/AMP [ALINIK] Sony MDR HW700DS --Sennheiser RS 175
NOT:BODY VE 18-135 CANON LENS DEĞERİNİ BULMASI HALİNDE AYRI AYRI SATILABİLİR.TEKLİF VEREBİLİRSİNİZ. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Audio-Technica R70X___Satıldı Philips Fidelio X1__SATILDI Centrance Dacportable_32 Bit+DSD+600 Ohm DAC/AMP [ALINIK] Sony MDR HW700DS --Sennheiser RS 175
Evet sadece BODY. Çok fazla takipte kalmayacak gibi gözüküyor.En kötü perşembe günü yolcu kendisi. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Audio-Technica R70X___Satıldı Philips Fidelio X1__SATILDI Centrance Dacportable_32 Bit+DSD+600 Ohm DAC/AMP [ALINIK] Sony MDR HW700DS --Sennheiser RS 175