Şimdi Ara

CANON 550D EN UYGUN NERDEN ALABİLİRİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar vatan bilgisayarda şuan %28 indirimli 1800 TL gözüküyor

http://www.vatanbilgisayar.com/dijital-kamera/canon-eos-550d_18-55_kit-eos-550d-slr-fotograf-makinesi-(18-55-is-mm-lens-ile-birlikte)/productdetails.aspx?I_ID=45782

Bundan daha uygun garantili olarak bulabilir miyim ?

Bir de doğubanktan alsam spot olarak fiyat ne kadar olur tavsiye eder misiniz o şekilde yorumlarınızı bekliyorum benim için önemli.

• Hayyamda spot olarak 1400 lira civarına bulabilirsiniz hocam.
  • İzmir Çankaya'da Türkiye garantili 1500.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Hayyamda spot olarak 1400 lira civarına bulabilirsiniz hocam.

1400 liraya taksit yaparlar mi peki 10 taksit gibi. Bir de spot almanin bir sakincasi olur mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

quote:

1400 liraya taksit yaparlar mi peki 10 taksit gibi. Bir de spot almanin bir sakincasi olur mu ?

Taksitli alınca fiyat artar sanırım.

Spot almanın bir sakıncası yok, alırken kontrol edin ve güvenilir bir mağazadan alın.Dükkan garantisi oluyor bir sorun olursa. Düşürmedikçe vs. kolay kolay bozulacak aletler değil bu makineler.

• quote:

quote:

quote:

Spot almanın bir sakıncası yok, alırken kontrol edin ve güvenilir bir mağazadan alın.Dükkan garantisi oluyor bir sorun olursa. Düşürmedikçe vs. kolay kolay bozulacak aletler değil bu makineler.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: R@LPH

quote:

quote:

quote:

+1

1500'e taksitli bulabilirsem almayı düşünüyorum. Eğer 1600 falansa 10 taksit fiyatı Vatan Bilgisayar'dan 200 lira daha verip 2 yıl orjinal garantili mi alsam ne dersiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • spot almakta bir sakınca yok.alırken kontrol edin.d-slr'ler düşürme sıvı teması vb. olmadığı sürece kolay kolay bozulmaz.bunlarda garanti kapsamına girmez zaten.
  • http://www.sanalpazar.com/Canon-550d-Kit-18-55mm-Sifir-garantili-hemen-Teslim__isp3684355

Arkadaşlar bu ilandaki arkadaşın hayyamda dükkanı var sanalpazardan satıyor komisyon az diye fiyatı da uygun 1550 TL sıfır ürün, 1 yıl dükkan garantisi veriyor.

Sanal pazar her üründe ilan fiyatına 12 taksit imkanı sunuyor sizce 1550 TL 12 taksit iyi fiyat mı alınmalı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fen0men0

bi de şöyle bi şey buldum ben
    http://www.yenicarsim.com/fotograf-kamera-firsatlari/10/canon-eos-550d-18-55mm-lens-kit-slr-dijital-fotograf-makinesi/2373/?utm_source=adwords&utm_medium=insert&utm_campaign=tema&utm_content=paid&utm_term=Kategori-Fotograf-Kamera

İyiymiş peki bu yeniçarşı hepsiburada tarzı bi site mi, satıcılar satmıyor yani ? Güvenilir midir bu site hiç alışveriş yapmadım daha önce açıkçası.

Tam anlayamadım 2 yıl ithalatçı firma garantilidir diyor bu orjinal garanti mi yoksa dükkan garantisi gibi mi ? Sanalpazardakiyle aynı fiyat ikisi de 12 taksit eğer orjinal garantiyse bunu tercih edeceğim ancak satıcıyı ve siteyi bilmiyorum pek güvenemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 17 Haziran 2012; 18:06:56 >

• quote:

Arkadaşlar merhabalar vatan bilgisayarda şuan %28 indirimli 1800 TL gözüküyor

http://www.vatanbilgisayar.com/dijital-kamera/canon-eos-550d_18-55_kit-eos-550d-slr-fotograf-makinesi-(18-55-is-mm-lens-ile-birlikte)/productdetails.aspx?I_ID=45782

Bundan daha uygun garantili olarak bulabilir miyim ?

Bir de doğubanktan alsam spot olarak fiyat ne kadar olur tavsiye eder misiniz o şekilde yorumlarınızı bekliyorum benim için önemli.

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/canon-eos-600d-18-mp-3-quot-lcd-18-55-mm-is-ii-lens-59541650

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet arkadaşlar konu güncel tavsiyeleri bekliyorum.
  • quote:

http://www.yenicarsim.com/fotograf-kamera-firsatlari/10/nikon-d5100-18-55mm-lens-vr-kit/2095/
    hacı bunu al.

Hoca naptın sen ya ben karar vermiştim makineye iyce kafamı karıştırdın şimdi. Hem bunun fiyatı daha fazla
  • Hocam 3 hafta önce ufak bir operasyon geçirdim ondan dolayı 3 haftadır evde bılgısayar basında makına inceliyorum, bir yandan da kardeşim (oda d90 sahibi) izmirde bana makina bakıyor, bir okul arkadaşımda tatile çıktı bi yandan da o fiyat bakıyor; o bu şu derken 3 ümüz ortak kararla d5100 ü en mantıklı tercih olduğuna karar verdik sonrada ilk iş fiyat bakınmak oldu (bunlar son 3 günde nihayete eren konular) banka kart limitimi bir artırsa verdiğim linktekini alıcam %90 ama bi yandan da ekip fiyat bakmaya devam ediyor.
  • quote:

quote:

http://www.yenicarsim.com/fotograf-kamera-firsatlari/10/nikon-d5100-18-55mm-lens-vr-kit/2095/
    hacı bunu al.

Hoca naptın sen ya ben karar vermiştim makineye iyce kafamı karıştırdın şimdi. Hem bunun fiyatı daha fazla

hocam kafanız karışmasın. benzer modeller zaten. hangisi içinize siniyorsa onu alın.

• O zaman çak geç 550D yi canavar gibi hocam.
  • quote:

O zaman çak geç 550D yi canavar gibi hocam.

Hocam nerden en uygun alabilirim hayyamdan 1500 tl ye 10 taksit bulabilir miyim, 1550 tl 12 taksit şuana kadar bulduğum en iyi fiyat taksitli almayı planlıyorum.
  • quote:

quote:

O zaman çak geç 550D yi canavar gibi hocam.

Hocam nerden en uygun alabilirim hayyamdan 1500 tl ye 10 taksit bulabilir miyim, 1550 tl 12 taksit şuana kadar bulduğum en iyi fiyat taksitli almayı planlıyorum.

benimde duyduğum en iyi fiyat o hocam şimdiye kadar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.