Şimdi Ara

CANON 50mm f.1.8 OBJEKTİF LENS + UV FİLTRE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SIFIR ACER LAPTOP satılmıştır
    SIFIR ACER ASPIRE LAPTOP korkmazmustafa ya satılmıştır.
    Fiyat : 1050 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 20 Eylül 2012 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Garantisi devam ediyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün GF3X mi GF3K mı?
  • Bence DSLR-Like diyerek makinaya haksızlık ediyorsunuz
  • Bunlar aslında micro4/3 olarak geçiyor forumda foto kısmında konusu var oradan bakarsın ama DSLR de değil.Sensörleri onlara göre ufak normallere göre büyük
  • mirrorless yani "aynasız" olarak sınıflandırılıyor.içinde ayna sistemi yok o nedenle dslr de değiller
  • garantisi nasil hocam takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayni urunden 14 mm lik pancake lenslisi 1 aydir kullaniyorum. Cihaz kesinlikle verilen paranin hakkini veriyor. Ben mediamarkttan teshir urununu indirim ile aldim yani ikinci el diyebilirsiniz 1090 tl ye. Arkadasin verdigi lens ve acilmamis kutu 890 tl ye bence cok iyi fiyat. Yurtdisi yorumlari okursaniz bu cihaz ile nex5 baya bir kiyaslaniyor. Bu arada bir arkadasimin canon eos 600 d si var video cekimlerinde lumix ondan kesinlikle daha iyi. Fotograf cekimide 450 d lerden kotu kesinlikle degil. Benim gibi yeter profeyonellige sahip degilseniz, enstantene, diyafram, iso gibi kavramlari yeni anlamlandiriyorsaniz hic degilse baslangic icin bu cihaz bicilmis kaftan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.