Şimdi Ara

Canon 18-135mm f/3.5-5.6 STM ALIYORUM NASILDIRRRRR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BU LENS NASILDIR ACABA ALIYORUM BENDE 18-55 MM VAR SUAN

YADA VARMI BASKA LENS TAVSİYESİ
     Canon 18-135mm f/3.5-5.6 STM ALIYORUM NASILDIRRRRR

• 18-55 i satın çünkü bu lens onu karşılayacaktır. Bu lens iyi ama öneriyi neye göre yapalım? Makinanızın modeli ne? Lensi ne için istiyorsunuz? Varsa bütçeniz 18-200 de bakabilirsiniz diyelim bari
  • CANON 600D KULLANIYORUM BEN

BÜTÇE ZATEN BELLI BU LENS FİYATLARINDA EN İYİSİ BU HERHALDE
  • 18-55 ile 18-135 arasında kalite farkı olmadığını sadece zum arayan kullanıcıların kullandığı bir lens olarak biliyorum yani tak-çıkar yapmak istemeyenler için bir alternatif 18-135. Bu dediğimi de çoğu yerde okuyabilirsiniz yani eğer tak gez bir lens istiyorum birazda zumu olsun bana yeter diyorsanız alabilirsiniz ama görüntü kalitesine en ufak bir katkısı olmayacak buda aklınızda bulunsun. :)
  • PEKİ YA BU FİYATLARDA NE ÖNERİRSİNİZ ZOOM LENS OLMASADA OLUR GÖRÜNTÜ DEGİŞSİN AMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet623623

PEKİ YA BU FİYATLARDA NE ÖNERİRSİNİZ ZOOM LENS OLMASADA OLUR GÖRÜNTÜ DEGİŞSİN AMA

tamron 17-50
    sigma 17-70
    sigma 17-50

bakabilirsiniz . açı olarak pek bi değişiklik olmaz ama kaliteyi biraz öne götürmüş olursunuz . ayrıca sigma ve tamron 17-50 ' nin diyaframı sayesinde iç mekanlarda da biraz rahatlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Orijinalden alıntı: samet623623

PEKİ YA BU FİYATLARDA NE ÖNERİRSİNİZ ZOOM LENS OLMASADA OLUR GÖRÜNTÜ DEGİŞSİN AMA

tamron 17-50
    sigma 17-70
    sigma 17-50

bakabilirsiniz . açı olarak pek bi değişiklik olmaz ama kaliteyi biraz öne götürmüş olursunuz . ayrıca sigma ve tamron 17-50 ' nin diyaframı sayesinde iç mekanlarda da biraz rahatlarsınız

+1

yukarda 18-200 öneren arkadaş neye göre önerdi anlamadım. 18-135 STM bırakılıp 18-200 alınmaz. açı olarak problemin yoksa
    aynen arkadaşın dediği gibi 17-50 aoın, hem keskinlik hemde diyafram avantajı elinizde olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon EF 50mm f/1.8 ve f/1.4
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 18-135mm Lens gerçekten güzel bir lenstir. STM Özelliği sessiz af özelliği ile videolar için ön planda olduğundan tercihinizi normal 18-135mm den de yana yapabilirsiniz.

Piyasayı biraz daha araştırırsanız daha uygun fiyatlara da bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.