Şimdi Ara

'CANLI30' ile her zaman KÂR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir süre sonra limit yersiniz ve daha sonra büro hesabınız kapatır. denenmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahir Seymen

Sistemi ya ben anlatamadim ya da siz anlamıyorsunuz alt üst muhabbeti değil bu sistem, alt üstte 2.50 oran olamaz canlı da, bu tam olarak gol sayısı bahsidir.

Merhaba Tahir,
    alt-üstte 2.50 oran olmasına gerek yok. 1.30 civarı oran olsa buda aynı sisteme dek gelir. Senin oynadığında 0 ve 1 de 2.60 oran varsa misal, 1er lira bastığında 60 kr kar edersin. bu maçta ilk yarı 1,5 alt oranı 1.30 ise 2 lira bastığında yine 60 kr kar olacaktır demek istemiş arkadaş. Seninkinde 2 kupon yapıyorsun, diğerinde tek. Senin oynadığın şekilde hesap kapatılma riski var ise bu şekilde oda ortadan kalkacaktır. Önemli olan oranları yakalamak.
  • Anladım tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Arkadaş denemiş kapatılma riski varmış ve ayrıca sınavlarımdan dolayı ilgi gösteremiyorum şu aralar çok fazla vakit isteyen bir sistem o yüzden sistemden vazgeçiyorum konu kalsın isteyen oynar arada :)

kaddir_ank:Biraz benziyor diyelim ama benim bu sistemde 3.50 oran bile yakaladığım oluyor o yüzden alt üste göre daha kârlı.
  • Oynadığın maçları buraya da yazarmısın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün akşam bir maçı takip ettim,0 gole 2.53 - 1 gole 2.50 veriyodu. 1.5 gol altı ise 1.30 idi. yani 1.5 altı oynarsanız 20 tl ye 6 tl kar ederken diğer türlü daha eksik kazanırsınız. bu konuyu deneyecek ve riski seven arkadaşlara tavsiyem asya handikap oynayın. mesela 1 altı 1.70 gibi oran oluyor. gol olursa iade alırsınız gol olmaz ise 2 kat kazanırsınız. yani 20 tl ye ya 14 tl yada iade alırsınız. yada kaybedersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hollanda avustrya maçına denedim 2,10 ile 2,60 oranlara 5 er lira attım.Tutarsa devam ederim olmassa geçerim bu taktiği :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YüzüğüKayıpFrodo

Hollanda avustrya maçına denedim 2,10 ile 2,60 oranlara 5 er lira attım.Tutarsa devam ederim olmassa geçerim bu taktiği :)

0.50 kuruş kazanmış oldunuz o zaman? Bence 10 lirayi 50 krş için riske atmaya değmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.