Şimdi Ara

Canlı ekran izleme programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayar üzerinde çalışan personelleri canlı izleyebileceğim program araştırıyorum.Çalışanların bilgisayarlarında ne yaptıklarını hangi web sitelerine girdiğini görmek ve USB yasaklamaları yapmak istiyorum.DeskGate programını önermişlerdi.Daha önceden kullanan var mı?

Ek olarak Envanter, ticket ve raporlama özlelikleri olduğunu öğrendim.

• Merhaba,
    Aradığınız gibi bir programı mevcut. Türk bir firma geliştirmesini yapıyor hatta.https://www.berqun.com/
    Berqun diye arart hatta google da bulursun. 30 gün ücretsiz deneme süresi var.
    Çalışanların bilgisayarlarına küçük bir yükleme yapılıyor. İstersen gizli modda kullanabiliyorsun, yani çalışanların hiçbir şekilde uygulamanın çalıştığından haberi olmuyor. Çalışanların ekranlarından anlık olarak ekran görüntüsü (screenshot) alıyor kaydediyor.
    Çalışanların kullandıkları uygulamaları ve gezdikleri web sitelerinin tamamını görebiliyorsun. Bunları verimli verimsiz olarak değerlendiriyorsun. Sonra çalışanın verimliliğini hesaplayabiliyor. yani bir çalışandan 8 saat verimlilik bekleniyorsa ve bu adam 2-3 saat facebookta vs takılıyorsa verimlilik puanına yansıyor ve düşüyor puan.
    Güzel bir sistem. İncelemeni tavsiye ederim. Umarım ihtiyacını karşılar.
    Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone izleme programı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.