Şimdi Ara

Çankırıda Universite OKUMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim . kardeşlerim.. tercih cankıya cıktı yurt'ta kalcam orda okucam neler tavsiye edersiniz. ? yurt ta nasıl davranmalı nasıl ortam kurulmalı falan ? ilk defa yurt deneyimi olcak... yorumlarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4RedSea -- 2 Ağustos 2013; 18:44:42 >

• sosyal aktifitenin olmadığı ama hayat yaşamının güzel olduğu ucuz olduğu bir yer ama bi ankarayı bi eskişehiri tutmaz yani amaç okumaksa sıkıntısz okunacak bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

Abilerim . kardeşlerim.. tercih cankıya cıktı yurt'ta kalcam orda okucam neler tavsiye edersiniz. ? yurt ta nasıl davranmalı nasıl ortam kurulmalı falan ? ilk defa yurt deneyimi olcak... yorumlarını bekliyorum

Türkçe öğrenmekle başlayabilirsin. Herkes hata yapar ama ''olcak, okucam'' boyutuna taşıma. Konuşma dilinden sana karakter atfederler. Bu aklında olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnostikgali

quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

Abilerim . kardeşlerim.. tercih cankıya cıktı yurt'ta kalcam orda okucam neler tavsiye edersiniz. ? yurt ta nasıl davranmalı nasıl ortam kurulmalı falan ? ilk defa yurt deneyimi olcak... yorumlarını bekliyorum

Türkçe öğrenmekle başlayabilirsin. Herkes hata yapar ama ''olcak, okucam'' boyutuna taşıma. Konuşma dilinden sana karakter atfederler. Bu aklında olsun.

yaw he he
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amerikada üniversite okumak
    9 yıl önce açıldı
    TURİZM OKUMAK
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.