Şimdi Ara

Canımızı sıkmayalım arkadaşlar,abiler,kardeşler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun.

Ben lise son öğrencisiyim. Geçen seneden beri YGS'ye çalıştım. Tüm konuları ezberlememe rağmen YGS'de pek bir şey yapamadım. Ha yapmadım değil. Sınav kolay geldi. Soruları çözdüm fakat nedense sosyal kısmı berbat. Ve ben soruları okurken de çok dikkatli bir şekilde okumuştum. O kadarda emindim. Ama olmayınca olmuyor. Ben öncelikle burdan yapamayan veya soruları emin olarak çözüp, ya da çok çalıştığı halde yapamayan abilerimize,ablalarımıza,kardeşlerimize canını sıkmasınlar diyorum. Olabilir. Peygamber (a.s) bir hadisi var. Olmuyorsa olmuyordur, vardir Allah'ın bir bildiği. İsyan etme sakın, sonra anlarsın, senin icin yapılan iyiliği diye. Belki kısmetiniz YGS'de değildir, LYS'dedir. Veya KPSS'de. O yüzden canımızı sıkmaya hiç gerek yok. Namazımızı kılalım, rabbimize şükredelim. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi Rabbime kalmış. Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler. Allah yardımcımız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comebacktr -- 14 Mart 2016; 19:12:33 >

• Senin gibi temiz insanları görmek mutlu ediyor . Kul kurar kader güler imiş diye bir şarkı sözü var . Takdir Allahın o ne eylerse güzel eyler inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanali

Senin gibi temiz insanları görmek mutlu ediyor . Kul kurar kader güler imiş diye bir şarkı sözü var . Takdir Allahın o ne eylerse güzel eyler inşallah

Allah razı olsun. Senin gibi temiz insanları görmekte beni mutlu ediyor. Ben şahsen kendi adıma konuşuyum. Çalıştım. Ama soru kolay geldi. Emindim, olmadı. Hiç çalışmayan arkaddaşlarım benden yüksek aldı. Tabi ki bu bir kıskançlık değil. Ben isterim ki forumdaki herkes kazansın. Kimisi 5 yıl çalışır. Çalışır, çabalar ama olmaz. Onunda kısmeti bir yerde. Kimisi çalışmaz ama kısmetinde bu sene vardır. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar çıkarmayı nasip eylesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.