Şimdi Ara

Canım yanıyor kardeşlerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nefret ettim bu acıdan ya, bu kadar iğrenç bir his olamaz gerçekten.
    İstemiyorum arkadaş daha olmasın, herşey çok farklıydı çok seviyordum oda çok seviyordu davranıyordu.
    Çok güzeldi yani gerçekten çok seviyordum. Babası öğrendi, ayrıldı. Seviyorum dedi ama ayrılmak zorundayım gibi birşeyler dedi ben şaşkınım. Dedim sürekli kendi kendime başka türlü yolu yokmudur bu işin . Ama o istemedi başka türlü yolunu, kimisi bahane diyebilir belki buna ama karşı çıktı bu düşünceye çok seviyorum dedi.
    Ama nasıl bu kadar normal davranabildi anlamıyorum yani kadınlara has yönelik birşeymi, ben gerçekten işime hiçbirşeyime odaklanamazken, o arkadaşlarıyla konuşmalar gülmeler. Dedim madem benim gibi seviyor dediği gibi aşık, nasıl yapabiliyor? 1 hafta süreçte insan sürekli aynı ortamda her konuşmasında acı artıyorda onun ya ?
    Dolaylı yoldan ayrılacaksanız ayrılmayın arkadaşlar gerçekten o güzel anılar bile bundan sırf birşey ifade etmemeye başladı, bu kadar basitmi diyor insan sadece...

• Umursamamayı sakin kalmayı öğreneceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat bilgisini dersine odaklan boşver onu kıps

• Boş ver umursama benim hiç sevgilim olmadı ben hiç umursamıyorum.
  • soldierrrr kullanıcısına yanıt
    İleride umarım hocam. Ama işte o duygusal yük sorumluluk hissettiğiniz kişi aynı özeni gösteremiyebiliyor.
    En azından karşıdaki insana en dürüst şekilde bitirmek gerekir diye düşünüyorum, heleki senin iyiliğin için diyipde iyice dramatik yapmamak en doğrusu. Insan ne düşünüyorsa, ne hissediyorsa arkasında durmalı.
  • blazingquantum kullanıcısına yanıt
    Bence çok çok sakin olmalı ve umursamamalı

• Guest-55913A58C G kullanıcısına yanıt

2016 dan beri hiç sevgiliniz oldu mu hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    canım sıkılıyo
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam farkına varman gereken çok şey var.

Yaş kaç bilmiyorum ama babam öğrendi gibi sebeplerle ayrılmak 15 yaşında ergenlerin yapacağı şeyler öncelikle bunu söyleyeyim.

Gerçekten seven insan ne yapar ne eder ayrılmaz, bunu da biliyor olman gerek.

Ayrıca bu acıyı yaşadığına göre ilk defa aşık oluyorsun. Yani bu kadar üzülmen doğal.

Yapman gereken şey kafaya takmamak olacak, verecek bir tavsiyem yok. Aşk acısı çeken adama cümle kurarak acısını geçiremezsin. Kendi kendine bu duruma alışacaksın ve ben niye bu kadar gereksiz üzülmüşüm diyeceksin bunun da altını çizerim, demedi deme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.