quote:Orjinalden alıntı: Míkrop quote:Orjinalden alıntı: evimshop ... ceylan görmesin. benden kaçar mı
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: Míkrop quote:Orjinalden alıntı: evimshop ... ceylan görmesin. benden kaçar mı görmez o tanışmıyoruz zaten ...
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: Míkrop quote:Orjinalden alıntı: evimshop ... ceylan görmesin. benden kaçar mı anah görmüş tüh yakalandık...
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. windsurf'ü asla affetmediğim gibi seni de affetmiyiciğim evimshop BAK can sıkıntısı neler açtı başıma....
quote:Orjinalden alıntı: Míkrop yine canım sıkıldı. ama bu sefer diğer türlü... orta noktayı bulamadım bir türlü, offf... Sevinmen lazım İbrahim Üzülmez sonunda gol attı , işe yaradı.Fanatiik beşiktaşlısın di mi sevinmen lazım.
quote:Orjinalden alıntı: _Android Sevinmen lazım İbrahim Üzülmez sonunda gol attı , işe yaradı.Fanatiik beşiktaşlısın di mi sevinmen lazım. fanatik bir taraftar olmasam da ben sonuna kadar cimbomluyum android... quote:Orjinalden alıntı: greenhell çok sıkıcı bi gece umarım bu gece de sıkıcı olmaz. quote:Orjinalden alıntı: B.S.S. can sıkıntısı iyidir, çabuk çıkmaz kahretsin! ölmek istiyorum. :p
quote:Orjinalden alıntı: MinikYas quote:Orjinalden alıntı: Míkrop kahretsin! ölmek istiyorum. :p Daha bana bulaşacaktın. :p MinikYas... sırf bunun için geri döndüysen, seve seve bulaşırım sana...