Şimdi Ara

CANIM AİLEM (HER ÇARŞAMBA ATV 20:00 ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
0
Favori
23.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: saviola83

dünkü bölümü izlemediniz mi arkadaşlar. benim aklıma 2 soru takıldı .

Yiğit nası buldu o balıkçı barınağını bi de , Yiğit ne söz vermişti de tutmamıştı onu hatırlayamadım .

kız akrdeşi giderken nerde olduğpunu söylemişti.

diğerini bilmiyorum
  • ben yine izleyemedim yaaa
  • Yiğitin sözü sanırım konuştukları şeydi yine.

Ben bir adamı gelirim , sende bir adım gel olayı.
    yiğit buldu çünkü;ali telefonda edayı aradığında eda nereye gittiklerini yiğite söyledi.
  • Son zamanlarda izlediğim en güzel dizi diyebilirim :) Boş bir zamanımda tüm bölümlerini indirip, arşivleyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

ben yine izleyemedim yaaa

bugün 22:20 de tekrarı varmış
  • kesinlkle güzel dizi;ve bir türk dizisi olması şaşırtıcı ama hoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 25 Ocak 2009; 3:24:04 >
  • Uğur Yücel buram buram kalite kokuyor.

Süper Baba gibi olamaz şuan belki ama o diziden sonra benim gördüğüm en sıcak aile dizisi.
  • samim seni öldürürüm
    utuman; sondan bi önceki kelimeyi düzelt, kötü duruyor

• Yaklaşık 9-10 seneden beri türk dizisi izlemeyen, türk dizilerinin bile nasıl olduğunu unutmuş, son 6 aydır doğru düzgün tv yüzü görmemiş beni bile, can sıkıntısından bir gece saat 3'de yayınlanan tek bir bölümüyle yakalamış; sımsıcak,samimi oyunculuklarıyle beni kendine bağlamış harikulade dizi bence, Süper Baba'dan sonra beni bu denli saran 2. dizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

ben yine izleyemedim yaaa

bugün 22:20 de tekrarı varmış

Yine misafir gelir onlara sen bosuna kendini yorma hocamOnda bu şans varken
  • Senaryoda saçmalamaya başlamazlarsa bu dizi çok çok daha iyi olacak...
  • kesinlikle cok kaliteli bir dizi.umarim onun bu kalitesi bayagilasmis ekranlara agir gelmez de bikana kadar izleyebiliriz.
  • Ahsen işini fazla uzattılar.tamam dizide tutmak için çabalıyorlar ama hoş olmuyor.Öyle birşey söyleyecekken susturmalar falan.Senaristler düşünüyor herhalde istanbulda kalması için ne gibi bi bahane bulsak diye.
  • ya dün izleyemedim. tekrarı ne zaman bilen var mı ? atv nin internet sitesinde göremedim.
  • muhtemelen bu gece 1-2 gibi verirler.

Olmadı Haftasonu kesin.akşam üstü.
  • ya bu hafta da gs maçına denk geldi. yine kaçırdım. haftaya yine kaçırcam maç yüzünden.

bu arada son 2 bölümü özet geçebilecek birisi var mı ?
  • uzun bir zaman sonra ilk defa tamamını vede gününde izleyebildim diziyi.yine süper bir bölümdü.

melihaların babasını tahmin etme yarışına girdik dün evde kardeşim nokta atışı yaptı ve bildi.ben acaba şener şen oynarmı diye düşündüm bir bölümlük falan.ama dünkü babanın gelişi ve melihanın annesnini öldüğünü sölemesiyle babanın kalıcı bir karakter olacığını düşünüyorum.

samim yandı kısaca.
  • bence samim ile iyi olacaklar :)
  • HİÇ KAÇIRMAM BU DİZİYİ HARİKA.

MELİHA FORVER
  • güzel bi bölümdü yine. bu arada ben dizide çalan bi şarkıya takıldım. geçen hafta melihayla samim çay bahçesinde otururken çalmıştı. dünkü bölümde de çaldı . bilen var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.