Şimdi Ara

Candito Linear Program Günlüğüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güçsüz bir Lifterın antrenman günlüğü Candito Linear Program Günlüğüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mevcut liftlerim
    Bench:47.5 yükleme ve peak yapıp pr alsaydım muhtemelen 50+ çıkardı.
    Deadlift:65kgx5 rpe8.
    Squat:salonda rack olmadığı için 1RMde yok

Programa başlama amacım:IPF TR Şampiyonasına single benchde katılma kararı almam,programın Candito'nun programı olması;kısa,hedefe yönelik ve otoregülayon(yorgunluk yönetimi) içermesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carus0 -- 7 Ekim 2019; 22:28:38 >
  • Dün ilk idmanı(heavylower) yaptım.
    Bulgarian Squat 4x6x0kg
    barbell back squat yapma imkanım olmadığı için onun yerine Dumbell Bulgarian Squat ve Dumbell Reverse Lunge egzersizlerini programa ekledim.
    Sumo Deadlift2x6x42.5kg
    3aylık aranın ardından bu bile biraz zorladı.Form olarak farkettiğim tek eksiğim üst sırtımı-latlarımı yeterince aktif edemiyorum sanırım sebebi önceleri bolca yaparak postürümü bozduğum broca itiş egzersizleri ama control lower günündeki pause deadlift ile sırt sıkılığımı iyileştireceğime inanıyorum.
    Reverse Lunge4x10x0kg
    Bulgarian squatın tek başına yetersiz kalacağı için bu egzersizi programa ilave ettim ikisinide 0kg yapmamın nedeni ilk defa tek taraflı bacak egzersizi yaptığım için dengede oldukça sorun yaşadım
    Dumbell Skull Crusher 3x8-12x7.5kg
    Side Raise 3x8-12x10kg
    İki egzersizide kolumun ve omzumun yan tarafının eksik olduğunu düşünüğüm için biraz pumplamak :b için yaptım.
    Son olarak 3x30saniye Long Lever Plank yapıp antrenmanı bitirdim.LLP klasik Planke göre daha zorlayıcı,yapılan emg çalışmalarıda klasik planka göre core bölgesini daha iyi aktif ettiğini gösteriyor.Klasik plankı iyi yapanlara tavsiyem LLPe geçmeleri.LLP tekniği ve bahsettiğim emg araştırması için:
    https://www.youtube.com/watch?v=1G0y8D5rFDc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carus0 -- 8 Ekim 2019; 15:25:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.