Şimdi Ara

ÇANDARLI - İzmir | Kuzey Ege'nin mavi incisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
247
Cevap
2
Favori
40.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: antique

ne tarafta kalıyor bu çandarlı? ben izmirliyim, hiç duymamışım çandarlıyı hayret..

özdere-ürkmez taraflarını çok iyi bilirim ama.. şimdi özdereyi ürkmezi bilenler de damlar

candarlı, aliaga'dan sonra dikiliden önce.. ayvalıga 40 dakika mesafede...

özdere, ürkmez, gümüldür bende biliyorum oraları bizim akrabaların evleri filan var ama hafta sonları yol gecen hanı gibi oluyor ipini koparan orda o sebeple hic rahat edilmiyor ordaki plajlarda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

çandarlı özdere ve gümüldürden hafta sonları daha temiz daha sessiz bu konuda haklı arkadaşlar

her zaman öyle sadece hafta sonları değil..
    hafta sonları çandarlıya izmirliler(merkezden) de geliyo..
    hafta içleri daha sakin..
    ama gerçekten süper ya..

merkezden biraz uzakta, dağların arkasında kalıyo...ama çok hoş bi yer...ortam filan süper...

beklerim hepinizi...

Orjinalden alıntı: S_A_H

bizim yazlık çandarlıda...her yaz ordayım...avcumun içi gibi bilirim...severim çandarlıyı....

merkezden biraz uzakta, dağların arkasında kalıyo...ama çok hoş bi yer...ortam filan süper...

beklerim hepinizi...

nerede sitenin adı ne

Resmi ben çekmedim..

Bizim site Alkoru sitesi

yanında Meltemköy ve Çantek siteleri var
    Karşındakinin gördüğüdür rengin
    Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
    Sakın bitti sanma herşeyi
    SEVDİĞİN KADAR SEVİLECEKSİN !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jean de Joinville

çandarlı beş para etmez bir yer. hiç bir özelliği yok. sakın bir sürü yol tepip gitmeye kalkmayın hayal kırıklığına uğrarsınız.

sen orada ne kadar kaldın?
    eminim bir pansiyona gittin ailenle beraber yada tek en fazla 1-2 hafta kaldın plaja gittin akşam belki biraz gezdin vs..

heryerini görsen tanısan eminim böyle konuşmazdın..

Orjinalden alıntı: polatüründül

quote:

çandarlı beş para etmez bir yer. hiç bir özelliği yok. sakın bir sürü yol tepip gitmeye kalkmayın hayal kırıklığına uğrarsınız.

eminim bir pansiyona gittin ailenle beraber yada tek en fazla 1-2 hafta kaldın plaja gittin akşam belki biraz gezdin vs..

doğru ya, çandar lı okadar büyükki, kşefetmek için bi 6 ay anca yeter değilmi. ben çandarlıda geceleme hiç yapmadım ama 2 defa gitmişliğim vardır. çandarlı da kalan müteahhit bir amcamız var onun evinde ağırladılar bizi ve gezdirdiler. kendisi de iş icabı orada durması gerekmese asla çandar lının yaşanacak bir yer olmadığını habire söyler. gerçekten de denizi çok soğuk ve taşlı. doğal güzellik desen abartılacak hiç bir şeyi yok. yani sizlerin fikri ayrı olabilir ama bence asla zaman ayrılıp özellikle gidilecek bir yer değil. isteyen gidip keşfetsin. tabi, keşfedecek bişi varsa. denizi daha soğuktur ama akçay oraya güzellik ve yaşam mekanları açısından bin basar. çeşme ve kuşadası, gümüldür vs. ile zaten karşılaştırmak abes olur.
    Karşındakinin gördüğüdür rengin
    Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
    Sakın bitti sanma herşeyi
    SEVDİĞİN KADAR SEVİLECEKSİN !

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

quote:

doğru ya, çandar lı okadar büyükki, kşefetmek için bi 6 ay anca yeter değilmi. ben çandarlıda geceleme hiç yapmadım ama 2 defa gitmişliğim vardır. çandarlı da kalan müteahhit bir amcamız var onun evinde ağırladılar bizi ve gezdirdiler. kendisi de iş icabı orada durması gerekmese asla çandar lının yaşanacak bir yer olmadığını habire söyler. gerçekten de denizi çok soğuk ve taşlı. doğal güzellik desen abartılacak hiç bir şeyi yok. yani sizlerin fikri ayrı olabilir ama bence asla zaman ayrılıp özellikle gidilecek bir yer değil. isteyen gidip keşfetsin. tabi, keşfedecek bişi varsa. denizi daha soğuktur ama akçay oraya güzellik ve yaşam mekanları açısından bin basar. çeşme ve kuşadası, gümüldür vs. ile zaten karşılaştırmak abes olur.

kardeş gittiğin zaman ne yaptın
    ben 8 senedir gidiyorum bence güzel yani çoğu kişi için güzeldir..
    oraya giden biri 1 hafta kalıyosa başlı başına gezmez..
    havası bile yeter.
    orası turistlerin geleceği olimpik havuzların oldugu bi yer değil..
    kafa dinlemek için tatil yapmak için hava almak için güzel bir yerdir..
    Akçayla Çeşmeyle kıyaslamadım..
    Çandarlı farklıdır..
    Çandarlının ayrı bir güzelliği var

• Bizim yazlık vardı orda ya.Kalede konserler veriliyordu.Azmı rakı+balık yaptık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Bizim yazlık vardı orda ya.Kalede konserler veriliyordu.Azmı rakı+balık yaptık.

konserlere beleş giriyorum kapıdaki güvenliği konser başlayınca kandırıyorum..
  • Bu sene bir denizi vardı hayatımda girdiğim en soğuk suydu resmen buzullara girmiş gibi oldum anormal soğuk.en son 2-3 sene önce gitmiştim ozaman sıcaktı. Sahili güzel.Kızları hele öyle böyle değil ya şaştım kaldım çok güzel kızlar var abartmıyorum gerçekten çoğu manken olucak tipte. kızlara bakmaktan düz yolda yürüyemiyoduk .. Habire omzum ona buna çarpıyodu ama diğer yönden sakin bir tatil köyü kafa dinlemek ve dinlenmek için çok uygun.Ayrıca konser olduğu zamanlarda çok güzel havai fişek gösterileri oluyodu..son söz olarak çandarlı güzel bir tatil yöresi ama kuşadası çok daha güzel hele turistler bomba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BFCYBORG- -- 5 Şubat 2007; 16:42:26 >

• yazlıgı olanlar hangı sıtede olduklarını da yazsın tanısalım

Ben

8 yıl -
    3 yıl pansiyon
    5 yıl yazlık

pansiyon: Bağış Pansiyon
    Site: ALKORU
    ------------------------------------

-BFCYBORG- güzel kızlar var evet ama Çandarlılı kızlar fazla sokakta sahilde gezmiyo gecekonduların önünde felan oturuyolar
    suyu soğuk
    hele bu yaz çok aşırı soğuktu
    ama insan ferahlıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 5 Şubat 2007; 16:43:53 >

• Hoppaaaaa
  • ben bu yaz sitenin arkasındakı daga cıkacaktım arkada bir göl varmış yanımıza sırt cantamızı felan alıp 5-10 kişi çıkacaktık avcılar var yanlıslıkla vurulursunuz dedıler gıtmedık oyle bısey var mı ya da ne zaman cıkılır daga orada?
    bi de domuz felan var dıyolar gölün orda ınanmadım ama dogrumu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.