Şimdi Ara

★★Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 2016 GİRİŞLİLER★★ (Whatsapp Grubu Kurulmuştur) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
6
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günceliz , UP UP UP UP UP UP
  • Çomü tıp, üçümüz
  • Underc0ver kullanıcısına yanıt
    Kazmator28 var bir de hocam
  • Underc0ver kullanıcısına yanıt
    Tıpçı emmilerde geldi , Rica ediyorum arkadaşlar konuyu güncel tutalım. Hoş geldiniz tıpçı emmiler
  • Hocam, e-kayıt yapınca çıktısını alıp 19-23 eylül arası okula giderek o belgeyle kayıt olabilirmişiz. 15-19 ağustos'ta okula gitmemize gerek yokmuş, öğrenci işlerinden öğrendim. Eğer okulu aramasaydım 15 ağustos'ta Çanakkale'ye gidiyorduk. Bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıpta e-kayıt yok, 15inde gidiyoruz .
  • osicoki O kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynen o şekilde. Bazı bölümler gidip yüz yüze kayıt yaptırmak zorunda ama. Hangi bölüm diye merak eden arkadaşlar okulun sitesinde yayımlanmış oradan bakıp öğrensinler. Yarın e-devlet üzerinden kayıtlar başlıyor zaten. Okula gidip gören arkadaşlar da konu altına yazarsa güzel olur. Hayırlı olsun tekrar tekrar

• Egitim Fakültesi...

• Bob Seger kullanıcısına yanıt
    Hoş geldin hocam hayırlı olsun

• Günceliz, UP UP UP

• Hocam yurt ve barınma hakkında bildiginiz ve varsa yazar misiniz? Ilk mesajımi editliyecegim herkese bilgi olur

• Hocam Adres öğrenci yurdu aşırı pahalı aile durumu ne bilmiyorum ama herkes kyk çok güzel dedi banada. Adres yillik rahat 6-8 kagit var diyorlar ama bende net bilgim yok efenim varsa yanlışım editlerim sizden haber bekliyorum

• Hocam inşallah bulursunuz kolay gelsin size

• Biz lise arkadaşlarıyla baya kalabalık -üç kişi- geliyoruz. Ardes düşündük önce yurt için fakat gereksiz pahalı. KYK yurtları hakkında da herhangi bir bilgi bulamadım.
  • Hocam organize olup Whatsapp grubu açabiliriz. En azından yurt ve diğer ulaşım olaylarını paylaşırız. Buradaki arkadaşlarla turlamak bana uyar açıkcası en azından oturur sohbet muhabbet ederiz. Diğer arkadaşların fikri ne bu konu hakkında tabi onlar önemli.
  • Günceliz, UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP
  • UP UP UP UP UP
  • Güncel

• Kyk yurtlari hakkında bilginiz olursa basvurma tarihi nereye basvuruyoruz vs. Gibi pm atarsiniz yada direk alinti yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.