Şimdi Ara

Çanakkale 1915 Köprüsü 2023'te tamamlanacak, bilmeniz gerekenler yazımızda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Git gel 100 lirayı geçiyor. Sosyal devlet maaşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümet yine milletin parası ile ağalık yapıyor. Nasıl olsa öyle ya da böyle parası bizden çıkacak. Yapın anasını satim yapın. Bir köprü de Ankara'ya yapın. Saray ile Çankaya'yı birbirine bağlayın. Geçenden 20$+KDV, geçmeyenden döve döve KDV'siz 50$ alın...

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl

quote:

Orijinalden alıntı: okan_cehapelioglu

Osmangazi köprüsünü yapan firmaya hangi akıl mantıkla günde 40 bin geçiş garantisi verdiler arkadaşım orda çalışıyor günde 2000-3000 araç geçiyor geri kalan fark devlete giriyor artık kim ne kadar nemalandı bu ihaleden düşünün

ya arkadaşın yalan söylüyor. yada sen yalan söylüyorsun

Ağustos ayında bile 15-20 bin geçiş olmuş. Şuan en fazla 4-5 bin vardır. Çok pahalı çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: okan_cehapelioglu

Osmangazi köprüsünü yapan firmaya hangi akıl mantıkla günde 40 bin geçiş garantisi verdiler arkadaşım orda çalışıyor günde 2000-3000 araç geçiyor geri kalan fark devlete giriyor artık kim ne kadar nemalandı bu ihaleden düşünün

Devletin kasasıda onların o özel şirketlerde onların onlara giren çıkan mı var

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    hangi ülkede yap işlet devret fabrika yapılmış böyle bir yöntem mi var ??!!
    ülkedeki sorunların bende farkındayım ama yapılan köprüye mantıksız bir şekilde çamur atarak o sorunlar düzelmiyor.
    ülkede yatırım ve kalkınmadan bahsediyorsun, bunun ilk adımı altyapısını yolunu vs. hazırlamak. bunların hepsi kalkınma hamlelerinin birer parçası.
    50 yıl gerisinden gittiğin ülkelerin seviyesine bir anda ulaşamazsın. yapılan yanlışlarda var ama kimse gerçekten yapılan yanlışlara değinmiyor.
    maksat kör gözle muhalefet olduğundan hep çamur atmak üzerine güdülendiğin bir eleştiri şeklin var. yapılan iyi şeylerin kötü olduğunu göstermeye çalışarak hiç bir yere varamazsın.
    yine herkes aynı şeye inanmaya devam eder. doğru mantıkla eleştirileri yapılsa insanlarda eleştirilere hak verir. ama kismenin böyle bir derdi yok.
    eleştiri yapmayı bile beceremezken yapılan köprüye laf atmak bana çok boş ve havadan sözler olarak geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

quote:

Orijinalden alıntı: yasamasa

quote:

Orijinalden alıntı: Ac1DBuRN

"Osmangazi Köprüsü'nde devlet köprüyü yapan şirkete günlük 40 bin araç geçişi garantisi vermiş ve bu rakama ulaşılamaması halinde aradaki farkı ödemeyi kabul etmişti."

Yani farkı gene "biz" ödeyeceğiz. Saf milletim de bunların hala devlet tarafından vergilerimizle yapıldığını sanıyor, seviniyor...

hizmet yapılmaz - neden yapılmıyor denir

yapılır - ne gerek var yada yandaşların cebi doluyor denir

YİD modeli yapılır - adamlara geçiş garantisi verilmiş denir

siz ne istiyorsunuz ?

kendi ağzınla söylüyorsun vergilerimizden milyarlarca dolar harcanmadan yapılıyor bu kadar şey. yapan adamda babasının hayrına yapmıyor sonuçta bir garanti vereceksin.
    kendi yaptığınız muhalefetinizle bile aynı cümlede çelilşiyorsunuz. eleştir ama kahve ağzıyla değil. varsa farklı bir fikrin bir çözümün söyle. yoksa böyle boş beleş ordan burdan duyduklarınla herşeye koşulsuz muhlefetle ancak muhalefete olursunuz.

Bak dostum kimse ülkeye birşey yapılmasın demiyor! Fakat ülkenin öncelikli sorunları varken köprü vs uğraşmak çok gereksiz üretim yapılması lazım döviz kurları gittikçe artıyor para değersiz hale geliyor yap işler devret modeli ile fabrikada açılır yabancı markalar teşvik edilebilir değil mi ? Yabancı yatirimcilari ülkemize çekebilir işsizlik sorununa çözüm bulabiliriz. Bugün ben işsiz bir insansam bunun sorunu ben değil devlettir. 4 yıl üniversite okudum asgari ücrete talim ediyorum 29 yaşındayım! Şurada bir telefon çıksa fiyatı 600 dolar deseler tr 3000 tl ye alıyorsun pahalı diyorsun normal fiyatta senin ülken fakir olduğu için pahalı geliyor fakiriz anla bunu sen köprü yaparak güçleniyoruz dersin işte güçlüsün evet çok güçlüsün madem bu kadarda akillisiniz dolar neden 3,10 euro neden 3,40 bunu açıkla

hangi ülkede yap işlet devret fabrika yapılmış böyle bir yöntem mi var ??!!
    ülkedeki sorunların bende farkındayım ama yapılan köprüye mantıksız bir şekilde çamur atarak o sorunlar düzelmiyor.
    ülkede yatırım ve kalkınmadan bahsediyorsun, bunun ilk adımı altyapısını yolunu vs. hazırlamak. bunların hepsi kalkınma hamlelerinin birer parçası.
    bu köprü yapılıyor diye insanlar çanakkale de bir çok bölgede yer alıp yatırım yapmaya başladı. kimi tarımla uğraşmak için dönümlerce yer satın alıyor. sadece bir köprü yaparak ne kadar fazla katma değer sağlayacak iş ortaya çıktı bunları bilemden sadece eleştiriyorsunuz. önce yol gidecek sonra hizmet gidecek sonra insan gidecek sonra yatırım gidecek. sen yolu olmayan yere hangi fabrikayı yapacaksın. boş laf yaptığınız sadece.
    50 yıl gerisinden gittiğin ülkelerin seviyesine bir anda ulaşamazsın. yapılan yanlışlarda var ama kimse gerçekten yapılan yanlışlara değinmiyor.
    maksat kör gözle muhalefet olduğundan hep çamur atmak üzerine güdülendiğin bir eleştiri şeklin var. yapılan iyi şeylerin kötü olduğunu göstermeye çalışarak hiç bir yere varamazsın.
    yine herkes aynı şeye inanmaya devam eder. doğru mantıkla eleştirileri yapılsa insanlarda eleştirilere hak verir. ama kismenin böyle bir derdi yok.
    eleştiri yapmayı bile beceremezken yapılan köprüye laf atmak bana çok boş ve havadan sözler olarak geliyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.