Şimdi Ara

Can you run it?'e göre hangi işlemciyi almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FIFA 14'e can you run it de deneme yaptım. REsimdeki gibi bir durum çıktı. FIFA 14'ü orta ayarlarda oynamak için hangi işlemciyi almalıyım. Sadece işlemciyi değiştirmem yeterli olacak mı ? Yardımlarınız bekliyorum. İyi günler.

• Amd athlon x2 2ghz üstü o oyun için yeterli (anakartın uyarmı bilmiyorum). Ekran kartın GT630 çok iyi sayılmaz ama fifa 14 de çok sistem isteyen bir oyun değil msaa kapalı oynayabileceğinizi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seatolu

Arkadaşlar FIFA 14'e can you run it de deneme yaptım. REsimdeki gibi bir durum çıktı. FIFA 14'ü orta ayarlarda oynamak için hangi işlemciyi almalıyım. Sadece işlemciyi değiştirmem yeterli olacak mı ? Yardımlarınız bekliyorum. İyi günler.

biosdan işlemcinin diğer çekirdeğini açın rahatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingarthasilker -- 18 Temmuz 2014; 17:08:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

quote:

Orijinalden alıntı: seatolu

Arkadaşlar FIFA 14'e can you run it de deneme yaptım. REsimdeki gibi bir durum çıktı. FIFA 14'ü orta ayarlarda oynamak için hangi işlemciyi almalıyım. Sadece işlemciyi değiştirmem yeterli olacak mı ? Yardımlarınız bekliyorum. İyi günler.

biosdan işlemcinin diğer çekirdeğini açın rahatlar

Biostan bakıdım biraz da anakartım desteklemiyor heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.