Şimdi Ara

can yayınları 5 TL Kampanyası hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Devam edecek ancak daha başlamadı :)
  • Şimdi başlasa da bulunduğum yerde yok D&R. Yaz boyu olsun da sorun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Şimdi başlasa da bulunduğum yerde yok D&R. Yaz boyu olsun da sorun değil.
    Kampanya 24 mayıs itibariyle başlamıştır..Kampanyaya dahil Kitapların isimlerinin listesini nasıl öğrenebiliriz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ee_123 -- 26 Mayıs 2014; 8:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ee_123

Kampanya 24 mayıs itibariyle başlamıştır..Kampanyaya dahil Kitapların isimlerinin listesini nasıl öğrenebiliriz acaba?

Alıntıları Göster
    bu kampanya şubelerdemi yoksa dr.com.tr demi
  • Şubeler de :) büyük ihtimal başlamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uldız

Şubeler de :) büyük ihtimal başlamış.
    kesin bilgi mi arkadaşlar ona göre gidelim bakalım bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1585C216F

kesin bilgi mi arkadaşlar ona göre gidelim bakalım bi.

Alıntıları Göster
    kesin bilgiler için şubeleri arayınız..
  • quote:

kesin bilgiler için şubeleri arayınız..

Alıntıları Göster
    Bugün bir mağazada inceleme şansım oldu Geçen yıla göre çeşitlilik ve kalite bana düşük geldi İlerleyen dönemde çeşitlilik artacaktır diye düşünüyorum Dikkatimi çekenler Leonardo Sciascia Imre Kertesz Daniel Kehlmann Carlos Fuentes Jean Rhys
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtticusFinch

Bugün bir mağazada inceleme şansım oldu Geçen yıla göre çeşitlilik ve kalite bana düşük geldi İlerleyen dönemde çeşitlilik artacaktır diye düşünüyorum Dikkatimi çekenler Leonardo Sciascia Imre Kertesz Daniel Kehlmann Carlos Fuentes Jean Rhys

Alıntıları Göster
    nette sadece e-kitap frmatında 5 tl
  • Ankamall'e gittim bugun.Daha baslamamis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtticusFinch A kullanıcısına yanıt
    hocam bu yazarların tavsiye ettiğiniz kitapları var mı? gittiğimizde ona göre alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1585C216F

hocam bu yazarların tavsiye ettiğiniz kitapları var mı? gittiğimizde ona göre alalım.
    Genelde yazarların bir iki kitabı vardı o yüzden kitap bazında bir tavsiye için yelpaze oldukça dar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtticusFinch

Genelde yazarların bir iki kitabı vardı o yüzden kitap bazında bir tavsiye için yelpaze oldukça dar

Alıntıları Göster
    kampanya hakkında bilgisi olanlar ..? yardımlarınız rica ederim..
  • quote:

kampanya hakkında bilgisi olanlar ..? yardımlarınız rica ederim..

Alıntıları Göster
    İzmirde 3 dr dolaştım. biri çok merkezi bir yerde ve o şubede kampanya olmayabilir dediler. ilginç.
    bir başka şubede kitapları beklediklerini aslında o gün gelmesi gerektiğini ve hala gelmediğini söylediler. burası ilk yazdığım yere göre daha az müşteri gelen bir konumda.
    üçüncü şube ise 1 hazirandan itibaren başlayacağını ama her şubede kampanyanın olmayacağını yazdı.
    bu üç şube: mavişehir-karşıyaka ve alsancak. sanırım izmirdeki şubelerde daha ne olacağını adam gibi bilmiyorlar.

• Zeytinburnu olivium avm de stand kurulmuş ancak çok kitap yok.Geçen seneler daha çok çeşit vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uldız

Zeytinburnu olivium avm de stand kurulmuş ancak çok kitap yok.Geçen seneler daha çok çeşit vardı.
    Sadece mağazalardaymış indirim. Sevinmiştim oysa ki
  • Üç tane kitabı gözüme kestirdim ama tam da dergi çıkışlarına denk geldi ya param oraya gitti.Umarım yarına kalır da alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Üç tane kitabı gözüme kestirdim ama tam da dergi çıkışlarına denk geldi ya param oraya gitti.Umarım yarına kalır da alırım.
    bursada sadece anatolium dr de var kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

bursada sadece anatolium dr de var kampanya

Alıntıları Göster
    Az önce anatolium dr den marc levy nin gelecek sefere isimli kitabını aldım 5 tlye.Öyle almaya değecek kitaplar pek yok .bence ellerinde4 kalanları satıyorlar 5 tlye.

http://www.dr.com.tr/kitap/gelecek-sefere/marc-levy/edebiyat/roman/dunya-roman/urunno=0000000226522
    birde gözüme çarpan can dündardan aşka veda kitabı idi.diğerleri pek gözüme çarpmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

Az önce anatolium dr den marc levy nin gelecek sefere isimli kitabını aldım 5 tlye.Öyle almaya değecek kitaplar pek yok .bence ellerinde4 kalanları satıyorlar 5 tlye.

http://www.dr.com.tr/kitap/gelecek-sefere/marc-levy/edebiyat/roman/dunya-roman/urunno=0000000226522
    birde gözüme çarpan can dündardan aşka veda kitabı idi.diğerleri pek gözüme çarpmadı

Alıntıları Göster
    Twitter ve Facebooktan duyurdular, başlamış. Yaz sonuna kadar diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.