Şimdi Ara

Can't stop loving you [CSB DEĞİLDİR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sabah uyandığımda kendimi hiç olmadığım kadar zinde hissediyordum . Banyoya girip bir duş aldım ve kahvaltımı yapıp evden çıktım . Okula geldiğimde mahşer alanı gibi kalabalıktı eski okulumdan gelen arkadaşlarımla konuştum . Arkadaşımla konuşurken ki diyaloğumuz şuydu :
    x : okul başlamadan 1 hafta önce 10 kilo verdim
    ben : hala aynı görünüyorsun ama ?
    x : 1 haftada çok yedim geri aldım verdiğim kiloları

biz bu olaya gülerken herkes okulun önünde toplanmaya başladı ve bizde toplanılan alana gidip müdürün konuşmasını dinledik . Müdür okulun merdiven korkuluklarının daha tamamlanmadığını ve can güvenliğimiz için bizi içeri alamayacağını söyledi . Biz öğleden sonra içeri gireceğimizi sanarken öğleden sonra korkuluklar tamamlanmamıştı ve biz içeri yine alınmamıştık . okulda gün böyle geçti ve eve gittim .

PART 2

dün kendimde hissettiğim o güç bugün kalmamıştı belkide okulla ilgili kafamda düşündüğüm sorulara yanıt bulamadığım için .
    her neyse kahvaltımı yaptım ve okula gittim o gün hava yağmurluydu ve hala korkuluklar tamamlanmamıştı bazı veliler müdürle konuşup bir öğretmen gözetiminde okula gireceğimizi söylediler ve dedikleride oldu . Müdür bizi okulun önünde tekrar toplayıp sınıflarımızı ayırmıştı , ben eski okulumdan tanıdığım samimi arkadaşım Ahmet ile aynı sınıfa düştüm . merdivenden çıkarken bir çocuk merdivenlerden düştü ve herkes oraya toplandı . Biz bu olay karşısında şaşırmış bir vaziyette sınıflarımıza dağıldık . hoca derse girdi ve ilk gün tanışma faslıyla geçti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eugnie -- 11 Ekim 2013; 17:15:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Its not in anything you say
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.