Şimdi Ara

can't create D3D device- please check directx or display card driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc ye sanal işletim sistemini kurdum gayet güzel çalışıyor ama kniht ı yükleyince başlıktaki hatayı yani can't create D3D device- please check directx or display card driver veriyor ne yapmalıyım yardımcı programında 3 d ayarlarını da yaptım ekran kartını güncelledim olmadı

teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Can't Create D3D Device. Lütfen DirectX veya Ekran Kartı Sürücüsünü Kontrol Edin" Hatası

"Can't create D3D device. Lütfen DirectX veya ekran kartı sürücüsünü kontrol edin" hatası, oyuncuların özellikle "Knight Online" oynarken karşılaşabileceği yaygın bir sorundur. Bu hata, oyunun gerekli grafik bileşenlerini düzgün şekilde yükleyememesini veya bunlara erişememesini gösterir.

Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• DirectX'i Güncelle: Bilgisayarında en son DirectX sürümünün yüklü olduğundan emin ol. Microsoft'un resmi web sitesinden en son sürümü indirip yükleyebilirsin.
    • Ekran Kartı Sürücülerini Güncelle: Ekran kartı sürücülerini üreticinin web sitesinden indirerek güncelle.
    • Oyunu Yeniden Yükle: Oyunu silerek yeniden yükleyebilirsin. Bu, bozuk oyun dosyalarının onarılmasına yardımcı olabilir.
    • Uyumsuz Yazılımları Kaldır: Bilgisayarında, oyunla çakışabilecek ve hataya yol açabilecek üçüncü taraf yazılımlar olup olmadığını kontrol et.
    • Antivirüs Yazılımını Geçici Olarak Devre Dışı Bırak: Bazı antivirüs yazılımları, oyun dosyalarını yanlışlıkla engelleyebilir. Oyunu oynarken antivirüs yazılımını geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.

Bu adımları izledikten sonra, oyununu yeniden başlatabilir ve hatanın çözülüp çözülmediğini kontrol edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ekran kartını güncelleyice olması lazım
  • bende bi ara bunu yapmaya calistim ama d3d aktif edemedim farkli bi dosya gerekiyormus heralde ama ugrasmaya degmez simdi biri dosyaya keyloger felan koyar verdigim emekler bosa gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stars54

Arkadaşlar pc ye sanal işletim sistemini kurdum gayet güzel çalışıyor ama kniht ı yükleyince başlıktaki hatayı yani can't create D3D device- please check directx or display card driver veriyor ne yapmalıyım yardımcı programında 3 d ayarlarını da yaptım ekran kartını güncelledim olmadı

teşekkürler...

ekran kartını gunceledın olmuyorsa
    dedıkleırmıa ynen yap direk oyundasın
    bos ekranda sag tıkla ozeelıklerıme gir
    sonra ayarlar sekmesini tıkla ordan gelısmıs
    sonra ayarlar ekran cozunurlugnu en saga cek yani en AZ a
    dedıgım gıbı ekran kartını gunceledın olmadıysa(yani direct x yukledın olmadıysa)
    bu dedıklerımı yap gecer
    ekran kartın buyuk ıhtımal ati dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: 62deRdo62

quote:

Orjinalden alıntı: stars54

Arkadaşlar pc ye sanal işletim sistemini kurdum gayet güzel çalışıyor ama kniht ı yükleyince başlıktaki hatayı yani can't create D3D device- please check directx or display card driver veriyor ne yapmalıyım yardımcı programında 3 d ayarlarını da yaptım ekran kartını güncelledim olmadı

teşekkürler...

ekran kartını gunceledın olmuyorsa
    dedıkleırmıa ynen yap direk oyundasın
    bos ekranda sag tıkla ozeelıklerıme gir
    sonra ayarlar sekmesini tıkla ordan gelısmıs
    sonra ayarlar ekran cozunurlugnu en saga cek yani en AZ a
    dedıgım gıbı ekran kartını gunceledın olmadıysa(yani direct x yukledın olmadıysa)
    bu dedıklerımı yap gecer
    ekran kartın buyuk ıhtımal ati dir

Ekran kartım ati değil kardeş ama orinal işletim sisteminde çalışıyor buraya dikkat çekmek istiyorum oluşturmuş olduğum sanal işletim sisteminde çıkmıyor.

• Bu işle uğraşan birileri bana yardımcı olursa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.