Şimdi Ara

Can dostum köpeğim öldü, çok üzgünüm unutamıyorum RESİMLERİMİZİ YÜKLEDİM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
2
Favori
12.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayvan yada insan fark etmez başın sağ olsun kardeşim üzüldüm bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Geçenlerde annesi tarafından terk edilen birkaç haftalık yavru kediyi eve alıp bakmaya çalışmıştım ama yaşatamadım. Ben de onun ölümüne üzülüyorum.

Çok geçmiş olsun, çok zor bir durum.

Sağ olun.
  • Benim kedi 10 yasinda öldü yavruyken aldik bende kucuktum ozaman 7 yasindaydim öleli 1 sene oldu yinede unutamam benim peder bile hayatinda ilk defa o gün aglamisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nichole

Bir çok liseliden daha yaşlıymış vay be. 8 yaşındaki muhabbet kuşum öldüğünde bizimkilere neyse yapacak bi şey yok diye odama geçip sessizce ağladığımı bilirim. 17 yaşında ve insanlara daha yakın olan bir hayvan için durum nasıldır tahmin edebiliyorum.

Zor bir durum hocam, sizede çok geçmiş olsun. Bende öldüğünü görür görmez ağlamaya başladım baya ağladım. Ertesi günde ağlamaya devam ettim, bugün sadece gözlerim doldu ve birazdaha iyiyim bugün. Allah bu acıyı çeken herkeze sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

4.5 yaşında henüz. Sarman cinsi, sokaktan aldık. Adı Ziya :)

Can dostum köpeğim öldü, çok üzgünüm unutamıyorum RESİMLERİMİZİ YÜKLEDİM

Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin :) Gerçekten çok tatlıymış. Bizimde var kedimiz.Ben onu kaldıgımız sitenin 2.katında buldum çocuklar poşetin içine koyup atmışlar yavruyken. 2 Gün bağırdı en son dayanamayıp balkona çıkıp kediyi kurtardım. O ikinci kattaki komşularda tam vaktini bulmuştu gidicek, küçücük halimle çok sövmüştüm onlarada.

Yaklaşık 7 yaşında bizim kedimizde, cinsi tabiri doğruysa eğer tekir ve dişi. İsmide Nazlı :)

Telefonum olsa çekip yüklerdim fakat telefonum yok şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Kedi kopek kaybi harbi cok zordur benimde kedim ölmüştü gecmis olsun

9 yasinda olmustu benimki de..

Başınız sağolsun hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

Zor bir durum bende yaşamıştım.

Sizinde başınız saolsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nano6824

Bizim golden vardı 6 aylıkken acı çekerek ölmüştü.. Allah kimseye vermesin bu acıyı

Çok geçmiş olsun hocam, dediğiniz gibi Allah hiç kimseye vermesin bu acıyı.

Bu arada köpeğiniz nasıl öldü ?
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Valla hocam biz birkaç günlüğüne şehir dışına çıktık
    Gitmeden birkaç önce halsiz di hava değişimindendir demiştik
    Gittik geldik bu sürece yemeği suyu eksik edilmedi komşular mamasını falan verdi
    Bir geldik köpek inliyor veterinere götürdük 200 lira masraf ettik ama kurtarmadık
    Satın aldığımız petshop aşı yaptırdım dediği halde sadece 1 aşısını yapmış
    O da biz gitmeden hastalık kapmış
    Valla baya sarsıldık elimizden geleni yaptık ama böyle oldu işte..
    Veteriner bile tam anlayamadı ne olduğunu gözümüzün önünde öldü hayvan gözleri gitti biz kapattık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

Vay gardaşım başın sagolsun içim gitti. 12 yaşında kedim var benimde. cocuklugumun bi kısmı onla geçti sayılır yaş 26 olacak. Cogu arkadaştan dosttan daha degerli ayrı bi yeri vardır bende

Arada aklıma gelir ölüp gittiğinde ne olacak diye oturur gözlerim dolar. geceleri genelde onla yatarım agladıgımda olmustur sarıldıgımda. hayvan degil onlar aileden biri oluyor beslemem heralde başka bişi ölürse o yüzden hep dua ederim Rabbim olabildiğinde uzun ömür saglık versin diye. zaten duygusal biriyim alt üst olurum heralde uzun süre bişi olsa.

o yüzden seni cok ıyı anlıyorum geçer demıyorum evde yoklugu nasıl giderilir anca belki başka hayvan alıp beslemek der cogu kişi oda sana kalmış

Allah razı olsun hocam. Dediğiniz gibi baktığımız hayvanlar canımızın bir parçası oluyor belli bir süre sonra, çoğu insandan daha değerli oluyor bizim için.

Allah inşallah uzun ve sağlıklı ömürler verir kedinize ve inşallah ölüceği gün kolayca can verir açı çekişini izlettirmez size.

Birdaha köpek sahiplenip bakmayı düşünmüyordum ama fikrim değişti. Yine siyah beyaz terrier veya golden sokakta veya başka biyerde karşıma çıkarsa alıp sahiplenip besleyip büyütmek istiyorum onu.

Parayla kedi köpek alınmasına kesinlikle karşıyım. Hadi akvaryum balığı ve evcil kuşları sokakta bulamayız ama kedi köpek sokakta bolca mevcut.Gerçek hayvan sevgisi olan zaten para verip almak yerine sokaktan birtane sahiplenir.

İlk tecrübesi olup petshoplardan alıp bakan büyüten sahiplenenlere pek lafım yok onların çoğu zaten hayvan sevgisini anladıktan sonra petshop lardan kesinlikle almazlar ama bi heves edip alanlar sonra satmaya çalışanlar ya da sokağa atıp ölüme terk edenlerin Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.Başkada dicek bişey yok.

• Cins, güzel bir köpekmiş hakikaten

Başınız sağolsun bu arada bize de bi golden almak nasip olmadı.

• Sırf konuşamadığı için dertleşmediğiniz için koyuyor hep üzüldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: belkiutangac

hayvan yada insan fark etmez başın sağ olsun kardeşim üzüldüm bende

Allah razı olsun kardeşim.

quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Benim kedi 10 yasinda öldü yavruyken aldik bende kucuktum ozaman 7 yasindaydim öleli 1 sene oldu yinede unutamam benim peder bile hayatinda ilk defa o gün aglamisti

Başın saolsun kardeşim, bende ilk defa köpeğimiz öldüğünde görmüştüm ağlarken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nano6824

Valla hocam biz birkaç günlüğüne şehir dışına çıktık
    Gitmeden birkaç önce halsiz di hava değişimindendir demiştik
    Gittik geldik bu sürece yemeği suyu eksik edilmedi komşular mamasını falan verdi
    Bir geldik köpek inliyor veterinere götürdük 200 lira masraf ettik ama kurtarmadık
    Satın aldığımız petshop aşı yaptırdım dediği halde sadece 1 aşısını yapmış
    O da biz gitmeden hastalık kapmış
    Valla baya sarsıldık elimizden geleni yaptık ama böyle oldu işte..
    Veteriner bile tam anlayamadı ne olduğunu gözümüzün önünde öldü hayvan gözleri gitti biz kapattık

Başınız saolsun hocam. Bizde sadece son 1 haftaki iğne ve serumuna 800 lira masraf etmiştik acı çekmemesi için.Çok şükür biz uğraşlarımıza ulaştık. Bu size bir tecrübe olsun olurda birdaha hayvan sahiplenmek isterseniz sakın petshoplardan almayın. Bir tanıdıgınızın köpeği varsa onun yavrusundan alın yoksa sokaktan birtane sahiplenin. Bu işin ticaretini yapan şerefsizlere yeterki para kazandırmayın hocam. Fark ettiyseniz şerefsiz dedim çünkü onlar sadece cebine giricek parayı düşünürler.Yok kediymiş yok köpekmiş yok hastalıyıgmış... Bunların hepsi boş onlar için.

Tekrardan başınız saolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FerristaN

Cins, güzel bir köpekmiş hakikaten

Başınız sağolsun bu arada bize de bi golden almak nasip olmadı.

O benim çirkinimdi aslında

Çok teşekkür ederim. İnşallah rabbim sizede sağlıklı bir can dostu nasip eder.
  • ulan duygulandım. İyi açıdan bakarsak çok güzel bir hayat yaşamış . Gayet de şanslıymış , uzun da yaşamış nr mutlı ona. Aklıma benim köpeğim geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: 36

Sırf konuşamadığı için dertleşmediğiniz için koyuyor hep üzüldüm

Aynen öyle hocam. Ah bi dili olsada konuşabilseydik. Bakışları aklıma geldi şimdi gene gözlerim doldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Custard Pie

ulan duygulandım. İyi açıdan bakarsak çok güzel bir hayat yaşamış . Gayet de şanslıymış , uzun da yaşamış nr mutlı ona. Aklıma benim köpeğim geldi

Adı gibi şanslı bir köpek oldugun düşünüyorum bende.Çok iyi baktık diyemeyiz ama yinede iyi baktıgımızı düşünüyorum. Kulaklarını açıp yanıma geldiğindeki bakışlarını hala unutamıyorum.

Sizin köpeğinize noldu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

Vay gardaşım başın sagolsun içim gitti. 12 yaşında kedim var benimde. cocuklugumun bi kısmı onla geçti sayılır yaş 26 olacak. Cogu arkadaştan dosttan daha degerli ayrı bi yeri vardır bende

Arada aklıma gelir ölüp gittiğinde ne olacak diye oturur gözlerim dolar. geceleri genelde onla yatarım agladıgımda olmustur sarıldıgımda. hayvan degil onlar aileden biri oluyor beslemem heralde başka bişi ölürse o yüzden hep dua ederim Rabbim olabildiğinde uzun ömür saglık versin diye. zaten duygusal biriyim alt üst olurum heralde uzun süre bişi olsa.

o yüzden seni cok ıyı anlıyorum geçer demıyorum evde yoklugu nasıl giderilir anca belki başka hayvan alıp beslemek der cogu kişi oda sana kalmış

Allah razı olsun hocam. Dediğiniz gibi baktığımız hayvanlar canımızın bir parçası oluyor belli bir süre sonra, çoğu insandan daha değerli oluyor bizim için.

Allah inşallah uzun ve sağlıklı ömürler verir kedinize ve inşallah ölüceği gün kolayca can verir açı çekişini izlettirmez size.

Birdaha köpek sahiplenip bakmayı düşünmüyordum ama fikrim değişti. Yine siyah beyaz terrier veya golden sokakta veya başka biyerde karşıma çıkarsa alıp sahiplenip besleyip büyütmek istiyorum onu.

Parayla kedi köpek alınmasına kesinlikle karşıyım. Hadi akvaryum balığı ve evcil kuşları sokakta bulamayız ama kedi köpek sokakta bolca mevcut.Gerçek hayvan sevgisi olan zaten para verip almak yerine sokaktan birtane sahiplenir.

İlk tecrübesi olup petshoplardan alıp bakan büyüten sahiplenenlere pek lafım yok onların çoğu zaten hayvan sevgisini anladıktan sonra petshop lardan kesinlikle almazlar ama bi heves edip alanlar sonra satmaya çalışanlar ya da sokağa atıp ölüme terk edenlerin Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.Başkada dicek bişey yok.

seni taktir ettim helal olsun parayla bende hayvan alınmasına karşıyım. bizimkiside siyah sokak kedisi ama daha sonradan veterinere götürdüğümüzde o zamanlar bombay cıkmıstı cinsi hindistan kedisi şans biraz tabi ablam bulmustu bi cocugun elinde.

Yerinde olsam dediğin gibi başka bi köpek alırdım en azından o seni oyalar ve o boşluga düşmene bi nebze engel olur ve yüzünü güldürür. bende belki ileride öyle yaparım bilemiyorum ama bızımkıler başka kedi istemeyebilir ablam annemler felan cok duygusal bakalım ilerisi için bilemiyorum ama klasik bişi vardır bi kadını unutmak istiyorsan başka bi kadın bulacaksın diye büyüklermizin söylediği buda öyle ona benzer bi durum gibi.

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam.

Bende bunu dile getiriyorum evde dünden beri bizim evdekilerde pek sıcak bakmıyorlar bu duruma. Ben yine ygs sınavına hazırlanıyorum bir türlü üniversiteye gidemedim. Bu sene gene biraz iyi gibiydim ama bu olanlardan sonra pek bi beklentim kalmadı açıkçası.Çok zaman kaybım oldu ve bu sene kesin gitmem lazım artık, hangi bölüm olursa.Gittiğim zamanda düzenimi oturttuktan sonra kesinlikle birtane köpek sahiplenicem.Evdekilerde böyle yapmamı istiyor ama biz kendi evimize bundan sonra almıcaz diyip noktayı koydular.
  • Hocam benimde gözlerim doldu 2 tane cennet papağınım vardı birisi geçen 15 tatilde ölmüştü 1 hafta ağlamıştım en çok koyan da 5 yıl baktığım ölünce oldu yaz tatilinde köydeydim kuş evdeydi evdekiler ceyranda bırakmış beni aradılar köyde rezil olmayayım diye tuvalete gidip ağlıyordum :( evdekilerede çok sinir olmuştum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.