Şimdi Ara

Can dostum köpeğim öldü, çok üzgünüm unutamıyorum RESİMLERİMİZİ YÜKLEDİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
2
Favori
12.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

Hocam Allah sabır versin gerçekten çok acı bir durum. Okurken gözlerim doldu. Bende mi bi anormallik var bilmiyorum. Hayvanların ölümüne ,acı çekmesine, zarar görmesine dayanamıyorum ama aynı şeyi insanlar için söyleyemeyeceğim. Dürüst olmak gerekirse bu anlattığınız evcil hayvanınız değilde bi yakınınız olsaydı sadece okur başın sağolsun der geçerdim. Ama köpeğinizin öldüğünü okuduğumda ağlayacak gibi oldum. Bunun bir anormallik olduğunu düşünmüyorum aslında. Hayvanlar masum ve günahsız canlılar olduğu için hayvanların ölümü daha üzücü geliyor bana. Neyse hocam daha fazla uzatmayayım acın taze. Bende bir evcil hayvan sahibi biri olarak duygularımı paylaşmak istedim. Yardımcı olabileceğim bi konu varsa özelden mesaj atabilirsin.

Allah razı olsun hocam. Sizde hiç bir anormallik yok emin olun.Hayvanlar mazlum canlılar. Hele ki kediler. Çok savunmasızlar. Ama sahilde yürürken yanıma bi köpek yaklaştıgında ona dönüp gel hareketi yaptığımda çoğu köpek korkuyor ve kaçıyor. Bu canlıları böyle korkutup, dövenlerin eziyet edenleri Allah bildiği gibi yapsın hocam. Banada hayvanların ölümü insanların ölümünden daha üzücü geliyor. Çünkü hayatının belli bir dönemimi yaşadıgın emek verdiğin bi canlı, konuşamıyor sıkıntısını anlatamıyor birşey oldugu zaman ya da bişey istediği zaman mazlum bakışları... Aklıma geldikçe çok kötü oluyorum hocam.

Tekrardan Allah razı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fluid D. kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, Allah sabır versin.

• erenimo96 E kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam, sizede Allah rahmet eğlesin çok geçmiş olsun.

Zaten çok seviniyorum öyle bir köpeğim oldugu için. Çirkin bi köpekti değişik bi köpekti en çokta değişik oldugu için seviyodum. Değişik huyları vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atkna

En kötüsü de eve geldiğindeki o boşluk. Gözlerinin onu araması filan..

Eve birisi geldiği zaman kapı sesini dugup koştura koştura gelirdi eskiden. Son zamanlarda kulaklarıda az duyuyordu eve geldiğim zaman kapıyı sert kapatırdım duyup gelsin diye.

Şimdi ne olucak kim gelicek , boşlkukta kalmış gibi hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Hocam ölüm ölmüyor. Birgun sende bende gidecegiz. Kopeginizin ortalamadan fazla yasadigini da soyluyorsunuz. Daha fazla acı cekmesine, hastalikla yasamasindansa olmesi gercekten cok daha iyi.

Dediğiniz gibi birgün hepimiz gidicez ama bencilliğimizden kendimiz için üzülüp ağlıyoruz, onun öldüğü artık acı çekmediğini bilmek içimi rahatlatıyor ama yinede sevinemiyoruz hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Başın sağolsun hocam

Allah razı olsun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Allah rahmet eylesin.. Bu durumu atlatmak için acilen başka bir köpek almalısınız. Sadece sen değil aile içinde zor olmuştur bu durum. Asla 15 senelik dostun kadar olmaz, ama zamanla yeni köpeğinede alışıp bağ kuracaksın.
    Acın zamanla azalacaktır, şimdi uzun uzun düşünme bu konuyu, kendi türleriyle biryerlerde olduğunu düşün.. Sonra yeni köpeğin eve neşe saçmasıyla acı iyice hafifler, güzel anılar, resimler, videolar kalır..
    Gelen gideni her zaman hatırlatır.

Allah razı olsun hocam. Ailedeki herkez çok üzüldü, yeni bir köpek sahiplenmeye hiç birimizin cesareti olmaz hocam, aynı acıları tekrar yaşamak çok korkutucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Çok kötü bir duygu hocam bizimde 15 yaşındaki köpeğimiz ölmüştü 2013'de.İnsan üzülüyor

Başınız saolsun hocam, böyle uzun süre yaşadığı zaman sizinle sanki hiç ölmicekmiş gibi düşünüyorsunuz sanki sizinle siz ölene kadar yaşayacakmış gibi düşünüyosunuz ve alışıyorsunuz. En kötüsüde bu bi vakit geliyor durumu bi anda inanılmaz hızlı derecede kötüleşiyor, sonra ölüyor.

Uyuyup uyandım fakat yokluğunu hala kabullenemedim.

• Her canlı ölümü tadacaktır sözü kadar hoşlaşmadığım bir söz yok. Haysyın gerçeklerini belkide görmek istemediğimiz için sevemiyoruz bu sözü.

• vay be. O köpek senin kardeşin gibi olmuş hocam , sevgi oluşmuş aranızda.

• Uzuldum gercekten gecmis olsun. Bizim kus vardi 9 yildan fazla yasamisti. Anliyorum seni en sevdigim hayvan kopek. Az once sokak kopegi sevdim kara bir seydi pesimden kosturdu tanimadigi halde. En cok beslemek istedigim hayvan kopek. Ama malesef uzucu durumlarda oluyor bakmasi buyutmesi zor apartman dairesinde. Icimde kalacak bu sevgi. Birde cinsi neydi hocam fotografi var mi?

• Kalk toparlan hocam ölüm zor olsada hayatın kuralı. İyi olman kendini düzeltmen gerektiğini iyi biliyorsun doğru olan budur, her canın sonu var benim de senin de.

• Bizim çook ölen köpeğimiz oldu, birini de çaldılar. Şimdiki daha genç, 1 yaşında. Belki o bizi gömer.

• Benimde kedim ölmüştü.çok zor bir durum 1 ay üzüldüm sonra unutuyor insan...

Unutmakta unutmamakta insanı yaşatan kavramlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Her canlı ölümü tadacaktır sözü kadar hoşlaşmadığım bir söz yok. Haysyın gerçeklerini belkide görmek istemediğimiz için sevemiyoruz bu sözü.

Keşke bütün sevdiklerimizle beraber aynı anda ölebilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

vay be. O köpek senin kardeşin gibi olmuş hocam , sevgi oluşmuş aranızda.

Aynen hocam, arkadaşlarımdan daha çok seviyodum onu.Canımın bi parçasıydı sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Uzuldum gercekten gecmis olsun. Bizim kus vardi 9 yildan fazla yasamisti. Anliyorum seni en sevdigim hayvan kopek. Az once sokak kopegi sevdim kara bir seydi pesimden kosturdu tanimadigi halde. En cok beslemek istedigim hayvan kopek. Ama malesef uzucu durumlarda oluyor bakmasi buyutmesi zor apartman dairesinde. Icimde kalacak bu sevgi. Birde cinsi neydi hocam fotografi var mi?

Hocam böyle beslediğimiz, baktığımız, sahiplendiğimiz dostlarımız uzun süre yaşadıkları zaman hayatımızın bir parçası oluyor. Onlarsız bir gün düşünemez hale geliyoruz. Birde benim durumum var tabi. Gözümü açtım onunla büyüdüm, şimdi o yok artık hayatımda.Ben herzaman bir yanım eksik kalıcak.

Terrier siyah beyaz hocam. Fotoğrafı bu bilgisayarda bulamadım, usb lerden birinde olması lazım ama dagınıklıgım yüzünden aradıgım şeyleri istediğim zaman bulamıyorum hiç bir zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Kalk toparlan hocam ölüm zor olsada hayatın kuralı. İyi olman kendini düzeltmen gerektiğini iyi biliyorsun doğru olan budur, her canın sonu var benim de senin de.

Bilmesine biliyorum hocamda, olmuyor işte.
  • Allah uzun ömürler versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

Benimde kedim ölmüştü.çok zor bir durum 1 ay üzüldüm sonra unutuyor insan...

Unutmakta unutmamakta insanı yaşatan kavramlardır

Başınız saolsun hocam. Benimde hem kedim hem köpeğim vardı. Şimdi sadece kedim kaldı. Oda yaklaşık 7 yaşında yavruyken oturdugumuz sitenin 2.katından kurtarmıştık, çocuklar poşete koyup balkona atmışlardı.Ordan kurtardık, evde sütünü içirdik karnını doyurduk, sonra gitmek istedi. 1 Hafta sonra tekrar geldi ve o günden bu güne bizimle.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.