Şimdi Ara

Camp yeme sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orta koridor oyuncusuyum Cassi oynuyorum ve genellikle kontrol büyücüleri oynuyorum rakip ormancı ne kadar iyi totemlesemde camp atıyor öyle ki bazen 5 dk 4 gang girişimi yemişliğim var elomdan dolayı olsa gerek kendi ormancım genellikle hiç yardım etmiyor.Nasıl çözebilirim bu sorunu %90lane kazanıyorum ct yesem bile.Plata kadar çıktım geri düştüm altın 5 e kadar taşıyamadığım her maç lose camp yiyincede taşıyamıyorum haliyle.Duo girmek isteyen adc arkadaşlar varsa girebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Leblanc,fizz gibi camplamanın zaman kaybı olduğu herolara yönelebilirsin
  • Marifet zaten geriden gelip onlara yetişmekte kolay olan ise snowball'a bağlayıp oyunu domine etmek.

• Haklısında kardeşim Tr 200cüsüyüm casda 3 0 0 oynuyorum rakipte kasmış kayn var master solo takımda kayn haliyle camp atmaya başlıyor cas oynayanlar bilir ormancısının yardımına ihtiyacı olur genelde en azından görüş için geriden gelemezsinde Fizz ve Lb late düşüyo oyüzden sevmiyorum.Westte durum nasıl acaba servermi değiştirsem

• Aliaks0 A kullanıcısına yanıt
    haklısın fizz ve ıb late'de düşüyor.. cass gerçekten late'de patlayan herolardan.. hero tavsiyesi istersen kassadin olabilir 6 olunca ormancılar pek gang denemesi yapmak bile istemez cdr olmadan bile 4-5 sn bir ulti atıyor... ama illa cass oynuyacam diyorsan kontrol totemi alacak attığın tarafa yakın oynayacaksın laneyi dondurmakta önemli, genelde ittiren ve skor olarak önde olan lane'ler camp'nir ... ben mid oynadığım zaman o ara çalıya değil dış duvarın köşesine totem atarım.. jung oynarken de hiç bir zaman çalıdan mide gang gitmem, genelde rakibi arkalamaya çalışırım, en kötü adamın flaşı bariyeri şifası falan gider.
  • Kendine jungle duo bul veya oynadığın heroyu değiştir. Baskından kolay kurtulabilecek veya 2v1 atabilecek bir hero oyna. Ayrıca camp yediğini düşünüyorsan doğru noktaları wardla ve kule altında farm yap. Bu kadar basit
  • Wardlıyorum baseden totemsiz çıkmam gerekirse item almam atarımda yetmiyor tek basına totemleyince duo girdiğim maçları kaybetmiyorum zaten ama her zaman da bulunmuyor duo.

• camp yerken jungleın hala orman dönmesi,diğer lanelere yönelmemesi beni daha çok sinirlendiriyor Yada sen camp yerken diğer lanelerin kaybetmesi vs. Sana camp attıklarında llaoi gibi şampiyon al gelenide kes
  • Oyunun haritası tahmin ettiğin kadar büyük değil. Her zaman gözün haritada olsun ve koridordan rakip ormancının gelebileceği yerlerin farkında ol. Ormancı görünmediği zamanlarda ona göre oyna, her an gelebilecekmiş gibi düşün.
  • MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    Üstüne mid report yazıyorlar 0gang drake yok farmda geri ne yapıyolar ormanda cok merak ediyom maç tekrarını izlicem 😂

• Tahminen gold elodasın %95 ihtimal ile :) Campa çözüm heroda değildir. Oyun stratejisindedir. Sen kazandığın lane'i pushlamak yerine dondurmayı tercih edersen hem takasları kazanıp lane'i almış olduğun için rakip farma yaklaşamayacak exp ve gold kaçıracaktır. Diğer türlü pushladığın zaman iyi kötü kule altında goldunu alıyor ve hiç exp kaçırmıyor. Yani aradaki farkı açabileceğin durumlarda stabil tutuyorsun ve gank yeme olanağını yükseltiyorsun. Eğer dediğin gibi iyi oynadığını ve %90 ( güzel oran:D ) lane kazanıyorsan lasthit odaklı ve orman odaklı oyna. Kurtları ve keskin gagaları almaya çalış sürekli. Minimum 2-3 lw fark açarsın zaten
  • Sabırlı oynayın, ormancıyı görmeden agresif olmayın hocam. Gerçi sabırlı olmak zor bu oyunda ama mecbur.
  • Laneni doldur,karşı ormancının en son bulunduğu yerleri kontrol et.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.