Şimdi Ara

Camelot | Starz (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
513
Cevap
0
Favori
27.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk 2 bölümü izleyip silmiştin iyi yapmışım izlemeden yırttık
  • Evet 10 kişilik krallığın saltanatı buraya kadarmış demekki.Iyi oldu ne Arthur ne de diğer efsanelerin adına yakışmayan bir diziydi.Tek üzüldüğüm konu : Merlin karakterine gerçekten degişik yaklaşılmıştı.
  • Game of Thrones ile hemen hemen aynı anda yayına başlamaları pek iyi olmadı dizinin durumu açısından. Ultra iyi bir dizi olmasa da yayında kalmayı hak ediyordu en azından.
  • geçen hafta bitirmiştim diziyi lanetler okuyarak 2 günde izlemiştim tüm bölümleri..
    neyse ki iptal olmuş
  • resmen içine ettiler güzelim dizinin. 2 mekanda geçiyor zaten dizi :)

1 camelot a gidiyolar 1 pendragon'a :D
  • Oyuncu kadrosu game of thrones kadar iyiydi ama , sen gidip te en önemli karaktere kendini kontrol edemeyen bir ergeni koyarsan , senaryoyuda adamın tipine uygun yazarsan böyle olur.
  • 6. bölümde bırakmıştım izlemeyi. Mantıklı bir seçim yapmışım demek ki.
  • Merlin için izliyordum o da gitmeye yeltenince bıraktım diziyi iyi ki de bırakmışım
  • Yeni haberim oldu dizi iptal olmuş demek. 8. bölüme kadar dayanabildim. Herhalde tüm bölümleri izleyen çok az arkadaş var aramızda. Çoğu arkadaş benim gibi ortada bırakmış izlemeyi. Dizinin iptal olmasına şaşırmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 24 Temmuz 2011; 19:01:12 >
  • Üzüldüğüm nokta dizinin iptal edilmesi değil. En büyük üzüntüm Camelot ve Kral Arthur'un hikayesini çocukluğumdan beri çok severim ve böyle bir dii başlayınca herkesten çok mutlu olmuştum belki de. Şimdi bu dizi iptal oldu çünkü ellerine yüzlerine bulaştırdılar bu konuyu ve başarısız oldular. Artık uzunca bir süre Kral Arthur ile ilgili bir yapım göremeyecek olmak beni çok üzüyor. Çünkü bu başarısızlıktan sonra çok yapımcı firma Camelot temalı birşey çekmeye cesaret edemez.
  • Ben 4.bölümde bırakmıştım.2.sezon için sözleşme imzalansaydı izleyecektim diğerlerini ama beklediğim gibi iptal oldu.
  • ya arkadaşlar bu başbakanın canavarla el sıkıştığı yerde başbakan bir şarkı çalıyor o şarkının ismi ney acil cevap bekliyorum saolun !
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.