Şimdi Ara

Camdan güvercin girdi, yakaladım [ss] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş mardin taklacı güvercini gibi duruyor
    iyi para eder sadece görüntüsüyle bile 100 tl ye okutabilirsin
    takla iyi atıyorsa falan diycem de denemeye kalksan kaçar
    senin vicdanına kalmış
    böyle pahalı kuşlar özgür falan değildir özgürlüğünü kendi kazanmış bence sahibinden kaçmış olabilir
    istersen onu özgürlüğüne kavuşturabilirsin ya da balkona yem koyup balkona salarsın baktın balkondan yiyor orda besleyebilirsin karnı acıkırsa sana gelebilir belki ama düşük ihtimal
    diğer bi seçenek ise meraklısına 100-150 tl ye okutmak olabilir. haramdır ama ben olsam satardım paraya ihtiyacın varsa bence sat he durumun iyiyse güvercin bakan birine hediye edebilirsin
    seçim sana kalmış ama bana sorarsan ben olsam satardım çünkü paraya ihtiyacım var..
    edit:güzel bi fotoğraf paylaşabilirmisin kırma gibi duruyor aslında posta-mardin kırması olabilir 30 tl den fazla etmez öyleyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 90capcanberk -- 2 Eylül 2015; 21:19:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 90capcanberk

kardeş mardin taklacı güvercini gibi duruyor
    senin vicdanına kalmış
    böyle pahalı kuşlar özgür falan değildir özgürlüğünü kendi kazanmış bence sahibinden kaçmış olabilir
    istersen onu özgürlüğüne kavuşturabilirsin ya da balkona yem koyup balkona salarsın baktın balkondan yiyor orda besleyebilirsin karnı acıkırsa sana gelebilir belki ama düşük ihtimal
    diğer bi seçenek ise meraklısına 100-150 tl ye okutmak olabilir. haramdır ama ben olsam satardım paraya ihtiyacın varsa bence sat he durumun iyiyse güvercin bakan birine hediye edebilirsin
    seçim sana kalmış ama bana sorarsan ben olsam satardım çünkü paraya ihtiyacım var..
    edit:güzel bi fotoğraf paylaşabilirmisin kırma gibi duruyor aslında posta-mardin kırması olabilir 30 tl den fazla etmez öyleyse

Hocam bir de bu var yakalamadan önce çektiğim dediğin gibiyse bunu nasıl satabilirim ki hemen kalmasın öyle hayvan

Camdan güvercin girdi, yakaladım [ss]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyolog Chaegirab -- 2 Eylül 2015; 21:26:16 >
    I love the cuban food,pork sandwiches,my favourite.
    But i'm hungry for something different now.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forecast

quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Ben de tutmuştum bikaç ay önce

Hocam bunu nasıl elime çağırırım gelmedi hiç bende yakaladım

Bu da gelmedi. Beni görünce balkondan kaçmaya çalıştı ama cama çarptı, yakaladım ben de. Resim çektikten sonra biraz sevip saldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forecast

quote:

Orijinalden alıntı: 90capcanberk

kardeş mardin taklacı güvercini gibi duruyor
    senin vicdanına kalmış

Hocam bir de bu var yakalamadan önce çektiğim dediğin gibiyse bunu nasıl satabilirim ki hemen kalmasın öyle hayvan

kafasını ve kanatlarını yakından görsem net bişey söyleyebilirim
    kardeşim etrafta çatılarda güvercin bakan insan hiç yok mu tanıdığın falan onlara satabilirsin
    petshoplara satsan satsan 50 e satarsın o yüzden meraklısına sat diyorum

• Paçalı güvercin ama o kadar kaliteli değil. Dışarıya salsan bile güvercin besleyen biri kendi güvercinlerini uçurup kuşu indirebilir. Odanın içinde hafiften uçur tavanda yavaşça geziniyorsa kanatlarından iyi ses geliyorsa veya takla atıyorsa kalitelidir ama görünüşü pek öyle görünmüyor. Yine de sen dene. Yok odada öylece biraz uçup konuyorsa max 10 TL eder.

Örnek Video

Not : Yıllarca güvercin besledim,mardinliyim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.