Şimdi Ara

CAMBRIDGE UNIVERSITESI IQ TESTI (LINK ICERDE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
25.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • test kaç üzerinden 107 çıktı.160 üzerinden ise vah halime :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.analitist.com/analiz/raven_matriks_iq_testi.html

Bu da kültürden arındırılmış güzel bir IQ testi.Yaklaşık altı ay önce çözdüğümü hatırlıyorum.Bunda full yapmıştım ama çok zamanımı almıştı.Düşüne düşüne yaptım yani :) Sonlara doğru bazı sorular gerçekten çok zorlayıcı.Ama zevk aldığımdan eminim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Descard19

http://www.analitist.com/analiz/raven_matriks_iq_testi.html

Bu da kültürden arındırılmış güzel bir IQ testi.Yaklaşık altı ay önce çözdüğümü hatırlıyorum.Bunda full yapmıştım ama çok zamanımı almıştı.Düşüne düşüne yaptım yani :) Sonlara doğru bazı sorular gerçekten çok zorlayıcı.Ama zevk aldığımdan eminim ;)

keşke ben de bu kadar zeki olsam

• geekon kullanıcısına yanıt
    Cambridge 128 veya 130 üzerinden olması lazım.Ben 29/28 yaptım 125 aldım.
    Yeni attığım analitist testi ise 139 üzerinden.

İnanmayacaksın ama ben zekaya inanmıyorum.Bu tür mantık soruları ile küçük yaşlarda severek ilgilendiğim için yapabiliyorum.İnsanların zekası üç aşağı beş yukarı aynıdır.Fark yaratan çalışmak diyor nobel ödüllü kimyager Aziz Sancar.Ve kendisinin ortalama zeka olduğunu vurguluyor.

• quote:

İnanmayacaksın ama ben zekaya inanmıyorum.Bu tür mantık soruları ile küçük yaşlarda severek ilgilendiğim için yapabiliyorum.İnsanların zekası üç aşağı beş yukarı aynıdır.Fark yaratan çalışmak diyor nobel ödüllü kimyager Aziz Sancar.Ve kendisinin ortalama zeka olduğunu vurguluyor.

zekaya inanıyorum yaşadığın ortam, aldığı eğitim ve genetik oluşturur zekayı.bu testler inandırıcı değil tabi belgelenmiş sonuçlar önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: mezuntmci

Testi açmadım

Çok soru varmış, üşendim. Bir de soruyu boş bırakma seçeneği olmayınca salladığımız şık tutarsa ne olacak ?

Her sorunun sekiz seçeneği var.Misal ben birini salladım tutmamış :)

Bence de her insanın zekası üç aşağı beş yukarı aynıdır ancak bu doğduğu andadır diye düşünüyorum. Bence de zekayı insanın yaşadığı ortam, aldığı eğitim vs. oluşturur. Ancak bunun içinde genetik var mıdır bilemem.
  • 118 çıktı bana da ama birkaç soru salladım :D:D 29/33
  • quote:

Zaten dahilerin ortak özellikleri dahi olduğunu bilmemeleri ve iddia etmemeleridir. IQ testleri de bence gerçeği ölçmez. Modern IQ testleinden 200 puan alan insanlar var ama aralarından hiç Einstein, Tesla çıkmıyor. Hepsi IQ'larıyla hava atmaktan öteye gidemiyorlar.
  • Bundan 2 yıl önce filan kızın birinin 164 IQ'su çıkmıştı . Eğer iyi işlenmesse o IQ birşeye yaramayacak . İnsanlar eşit zekaya sahipler midir ? Bilmem ama şu varki aile , çevre , sosyal hayat , yediğin yiyecek bile etkiliyor bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nartive

Bundan 2 yıl önce filan kızın birinin 164 IQ'su çıkmıştı . Eğer iyi işlenmesse o IQ birşeye yaramayacak . İnsanlar eşit zekaya sahipler midir ? Bilmem ama şu varki aile , çevre , sosyal hayat , yediğin yiyecek bile etkiliyor bence .

Einstein'in IQ su 160 zaten. Ben de o kıza yav he he derim. Ona bakarsan internetten araştırılınca Shakira'nın IQ'su 140 deniyor. Vallahi IQ'su 140 olan insan TV'den g.t sallamaktan başka şeyler de yapardı. Hep boş işler bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.