Şimdi Ara

Cambridge de bilinen Türk unileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum oraya Bilim universitesini de ekle. Trump tower gibi mubarek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playboy Sentrozom

Üniversiteleri kötülemiyorum sadece kişisel başarının üniversitenin adından daha önemli olduğunu vurguluyorum.Ayrıca atıfta bulunmam onunla müşterek olduğuma değil tam tersine onu eleştirdiğime dalalettir.

Cümlelerimi iyi tartınız.

Ayrıca akademik çalışma turnusolun fulbright bursu mu ?

Yüzlerce örnekten yalnızca birisi ne Koç'tan ne İTÜ'den ne Bilkent'ten mezunhttps://connects.catalyst.harvard.edu/Profiles/display/Person/135094

Akademik çalışma yapma vizyonuna sahip insanlar iyi üniversitelerde aldığı lisans eğitimlerini kendi bireysel özverileri ile güzel yerlere taşıyabiliyorlar lakin bu vizyona sahip olmayanlar sırtlarını Türkiye'nin iyi üniversitelerine(!) yaslıyorlar.

Fulbright bursu demeyi bilen evladım. Teşekkürler.
    Yine bir örnek üzerinden bütün tabuları yıkıyormuş havasındasın.

Ama yaniliyorsun hem de büyük yaniliyorsun top 5 okulumuzun sağladığı network ve vizyon senin kendini geliştirir dediğin taşra üniversitelerinde yok.

Fulbright bursu dünyanın en prestijli buralarından biridir ve bu ülkede 60 kişi kabul ediliyorsa 20'si ODTÜ'dendir.

Senin bahsettiğin vizyona sahip olan insanlar zaten CBÜ'ye uğramıyor mesele de bu.

Vizyon ve iyi üniversite kesişimi bu durumu kolaylaştırıyor.

Son paragrafa şiddetle katılıyorum bunu da belirteyim.

• Cehaletin beni korkutuyor.

• Arkadaşlar ibn haldun dışındaki üniversiteler arasında yeni yüzyıl veya istinye falan yazmadım farkındaysanız. Özgör harvard mezunu olup okutman olmaya gelen var ibn haldun a belki de ondan taniyorlardir ha ne dersiniz? Yahu önyargılı olmanızı anlarım sonuçta mütevelli heyetinde siyasi destekli ve direkt başkan 'ın oğlu var. Ben bundan menmun muyum hayır. Bence hiç bi siyasi parti unvlere dokunmamalı bu konuda hemfikiriz . Sadece eğitim kalitesinin su an için ibn haldun da iyi derecede olduğunu söyleyebildim . Elbette ki bir boğaziçi odtü değil bunun için bilmem kaç fırın ekmek yemesi gerek. Ben sadece oxford daki arkadaşın saydığı universiteleri dogrusunu söylemek gerekirse kendi üniversitemi arasında görünce buraya da yazmak istedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.