Şimdi Ara

çamaşır makinesi tavsiyesi acil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ayrı bir başlık açmayayım dedim

öncelikle çamaşırmakinesinden hiç anlamam

bizde arçelik var full automatic 2200 diye birşey yaklaşık 20 yıllık sanırım bize çok iyi gitti ama artık miladının dolduguna inanıyorum annem masraf olur diyor ama ben birtane almak istiyorum güzel makinelerden.

bana LG çok iyidir denildi birde ariston varmış 9lt olanlarından bana da birkaç tavsiye verebilirseniz sevinirim

öncelikle;

sessiz olması
    enerji tasarrufu iyi olması
    geniş ve çok çamaşır alması
    çok karmaşık olmaması
    fiyatının 1500 tl civarı olması
    yorgan falan yıkayabilmesi

birde bunu internettenmi alsam daha ucuz olur yoksa bayidenmi?

• Tirantx; Ben de senin istediğin gibi bir makine arıyorum, cevapları bekliyorum

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

arkadaşlar merhaba ayrı bir başlık açmayayım dedim

öncelikle çamaşırmakinesinden hiç anlamam

bizde arçelik var full automatic 2200 diye birşey yaklaşık 20 yıllık sanırım bize çok iyi gitti ama artık miladının dolduguna inanıyorum annem masraf olur diyor ama ben birtane almak istiyorum güzel makinelerden.

bana LG çok iyidir denildi birde ariston varmış 9lt olanlarından bana da birkaç tavsiye verebilirseniz sevinirim

öncelikle;

sessiz olması
    enerji tasarrufu iyi olması
    geniş ve çok çamaşır alması
    çok karmaşık olmaması
    fiyatının 1500 tl civarı olması
    yorgan falan yıkayabilmesi

birde bunu internettenmi alsam daha ucuz olur yoksa bayidenmi?

Arçelik 2100 eskittik bizde. Yerine
    http://www.beyazesyam.com/Bosch-WAS24461TR-Logixx-8-VarioPerfect-Otomatik-camasir-Makinesi_16817.html#0
    aldım. Özellikle tavsiye ederim.

65 litre tambur, sessiz uzun ömürlü motor, alman malıdır.

LG'nin de güzel modelleri var. Ama bu işin uzmanı Bosch diyorum. Kalite açısından da önemli.
    Ariston Indesit aman diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 12 Mart 2012; 12:41:48 >

• Konu ile alakasız olacak ama 8kg kapasiteli bir makinenin kazan çapı ne kadar bilen var mı acaba?

Orijinalden alıntı: metalok

Konu ile alakasız olacak ama 8kg kapasiteli bir makinenin kazan çapı ne kadar bilen var mı acaba?

alakasız olurmu 33 34 cm arası degısıyor.ama grundıgler 30 cm
  • Çift su girişi olanların bir girişi soğuk su şebekesine, diğer girişi ise herhangi bir sıcak su kaynağına bağlanıyor.
    Tek girişi olanlar sadece soğuk su şebekesine bağlanıyor. Soğuk su şebekesi diye bir şey yok da; bildiğiniz belediye suyunun aktığı çeşme işte.

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

peki nasıl bir avantaj çift su girişi yıkama kalitesini etkiliyormu acaba? yada sudan elektriktenmi tasarruf yapıyor ?
    bizde güneş enerjisi var ondada günej olmazsa sıcak su olmaz çift giriş olursa yada olmazsa nasıl bir avantaj sahibi olurum?

Eğer örneğin kombiye yakınsa ısınmış su direk geliyor. Böylece makine suyu ısıtmadığı için daha az elektrik kullanıyor.

Ancak sıcak su uzaktan geliyorsa biraz daha soğuyabilir.
  • diğer bir değişle sıcak su girişi olmadığında makine kendisi suyu ısıtıyor yani. önceki mesajdada belirtmiştim bizde apartmanın damında güneş enerjisi var güneşli havalarda su orda ısınıyor öyle geliyor lakin yağmurlu havalarda böyle bir durum yok ve birde sanırım çift su girişliler tek su girişlilere nazaran biraz daha pahalı oluyor bu duruma göre ben çift su girişli alırsam aradaki fakra değermi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.