Şimdi Ara

Çamasır makınesı sıcak durulama yaparmı!!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba vestel 9 kılo makıne kullanıyorum cok memnunum ama gunluk 60derece 60 dk programını kullanıyorum dusuk sıcaklık secsende durulamave sıkmadan sonra program bıtınce kapagı acınca sıcak buhar cıkıyor bu bı arızamı yoksa ozellıkmı 1 durulama yapıyor ve sadedce o programda

benzer sıkayet http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1447598/vestel-ayipli-urun-satildi/d700w

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Arkadaslar merhaba vestel 9 kılo makıne kullanıyorum cok memnunum ama gunluk 60derece 60 dk programını kullanıyorum dusuk sıcaklık secsende durulamave sıkmadan sonra program bıtınce kapagı acınca sıcak buhar cıkıyor bu bı arızamı yoksa ozellıkmı 1 durulama yapıyor ve sadedce o programda

benzer sıkayet http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1447598/vestel-ayipli-urun-satildi/d700w

Hocam son durulama yapılırken camı kontrol ettiniz mi? Sıcak mı soğuk mu?

Bir de şu durum var; çamaşırlar 1200 devir ve üzerinde sıkılınca hızlı dönmenin etkisi ile hava ile sürtünüp ısınıyorlar. Bunu ben de farkettim çamaşırları 1400 devirde sıktırınca çamaşırlar ılık çıkıyor. Bir de makinein bulunduğu ortam soğuk bir yerse kuvvetli sıkma sonrası buhar çıkması normaldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: YAMAN_NR

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Arkadaslar merhaba vestel 9 kılo makıne kullanıyorum cok memnunum ama gunluk 60derece 60 dk programını kullanıyorum dusuk sıcaklık secsende durulamave sıkmadan sonra program bıtınce kapagı acınca sıcak buhar cıkıyor bu bı arızamı yoksa ozellıkmı 1 durulama yapıyor ve sadedce o programda

Hocam son durulama yapılırken camı kontrol ettiniz mi? Sıcak mı soğuk mu?

Bir de şu durum var; çamaşırlar 1200 devir ve üzerinde sıkılınca hızlı dönmenin etkisi ile hava ile sürtünüp ısınıyorlar. Bunu ben de farkettim çamaşırları 1400 devirde sıktırınca çamaşırlar ılık çıkıyor. Bir de makinein bulunduğu ortam soğuk bir yerse kuvvetli sıkma sonrası buhar çıkması normaldir.

hocam makınenın camını onunde siyah plastıkten seffaf kapakvar anlasılmıyor pek. ama gnelde 1200 de sıktırmıyorum bılgı ıcın tesekkurler.yıkamanın etkısını arttrmak ıcın olabılır dıye dusunuyorum.

• Olabilir, bazı makineler durulamada da ısıtma yapıyor. Ya da tek durulama yetersiz geldiğinden soğuk su yeterince yedirilemiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 3 Aralık 2012; 19:34:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: candogan62

Olabilir, bazı makineler durulamada da ısıtma yapıyor. Ya da tek durulama yetersiz geldiğinden soğuk su yeterince yedirilemiyordur.

hocam son durulamada camın yarısına kadar su alıyor su jetını acıyor .bence ısraf bu program acıl zamanda etkılı temızlık amaçlı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.