Şimdi Ara

Çamaşır Makine Tavsiyesi (1500 TL Bütçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, 20 yıl kadar kullandığımız çamaşır makinamız su kaçırmaya başladı, yaptırması sorun değil fakat artık değiştirmek istiyoruz bu yüzden bilen forum üyelerinin yardımcı olabileceğini düşündüm.

Bütçemiz 1500 TL, +100TL daha olabilir sunacağı özelliklere göre.

Konuya tam hakim olmamakla beraber en az 1200 devir, A+++ enerji grubu ve 9-10kg civarı olursa memnun oluruz. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

• Konuyu yukarı taşımak zorundayım, ürün alımımız aciliyet gerektiriyor, lütfen bu konularda bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jikanteishi

Konuyu yukarı taşımak zorundayım, ürün alımımız aciliyet gerektiriyor, lütfen bu konularda bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.

Belirli bir marka tercihiniz varmı ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon81

Marka sevdalısı değilim fakat belli başlı markaların çamaşır/bulaşık yıkama konusunda bazı dünya markalarından çok daha iyi olduğu bu forumda konuşuluyor, mesela AEG, Electrolux, Profilo, Siemens gibi.

Bütce daha da arttırılabilir fakat iç hacmin büyük olması ve ek özellikler şartı ile. Tabi bunları söylerken AEG 8kg çamaşır makinasının 66LT iç hacim sunması ile LG 11kg çamaşır makinasının 71LT iç hacim sunması bana çok mantıksız geliyor. İç hacim çok daha geniş olmayacaksa 8-9kg kapasiteli almak varken neden 11-12kg olanlara daha fazla para verelim ki?

Konu hakkında detaylı bilgisi olan üyeleri konuya bekliyorum.

• quote:

quote:

Marka sevdalısı değilim fakat belli başlı markaların çamaşır/bulaşık yıkama konusunda bazı dünya markalarından çok daha iyi olduğu bu forumda konuşuluyor, mesela AEG, Electrolux, Profilo, Siemens gibi.

Bütce daha da arttırılabilir fakat iç hacmin büyük olması ve ek özellikler şartı ile. Tabi bunları söylerken AEG 8kg çamaşır makinasının 66LT iç hacim sunması ile LG 11kg çamaşır makinasının 71LT iç hacim sunması bana çok mantıksız geliyor. İç hacim çok daha geniş olmayacaksa 8-9kg kapasiteli almak varken neden 11-12kg olanlara daha fazla para verelim ki?

Konu hakkında detaylı bilgisi olan üyeleri konuya bekliyorum.

http://www.guzelevim.com.tr/PROFiLO-CM1201DTR-9KG-cAMAsIR-MAKiNESi-uCRETSiZ-KARGO-_3540.html#0

Ben bu makinayı tavsiye ederim kendimde bunu almak istiyordum ama öncelikle eşim illa bosch olsun deyince vazgeçtim mecburen güzel bir makina sitesinden inceleye bilirsiniz

• Diğer markalar hakkında bilgim yok sadece eski vestel kullanıcısı olarak bedavada olsa almayın derim başka arkadaşlarda marka model tavsiyesinde bulunursa iyi olur

• quote:

Diğer markalar hakkında bilgim yok sadece eski vestel kullanıcısı olarak bedavada olsa almayın derim başka arkadaşlarda marka model tavsiyesinde bulunursa iyi olur

Hadi bakalım nesini aldın vestelin açıkla neymiş problem anlat bizde bilelim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

quote:

Diğer markalar hakkında bilgim yok sadece eski vestel kullanıcısı olarak bedavada olsa almayın derim başka arkadaşlarda marka model tavsiyesinde bulunursa iyi olur

Hadi bakalım nesini aldın vestelin açıkla neymiş problem anlat bizde bilelim...

Bir çamaşırmakinası birde buz dolabı seni inandirmak zorunda bile değilim ama istersen kayseride yaşıyorum gel ne halde olduklarını gör çamaşır makinası mutfakda başlayıp salonda bitiriyor yıkamayı buz dolabı nofrost ve hala yazlikda kullandığım 20 yıllık derindondurucu profilo kadar karlama yapıyor bakiyorum vestel ne mal olduğu anlatılıp kötü mal ürettiği ortaya çıkınca senin gibi arkadaşları salmış buraya nerde vestel kötü dense ordasın avukatlık işin iyi gidiyor biz fikrimizi soyluyoruz kimsenin avukatı değilim sen gibi

• vestelden 5 kuruş almıyorum ama siz almanlarla karşlıklı iyi alıp veriyosunuz anlaşılan...
  • quote:

Öncelikle merhaba arkadaşlar, 20 yıl kadar kullandığımız çamaşır makinamız su kaçırmaya başladı, yaptırması sorun değil fakat artık değiştirmek istiyoruz bu yüzden bilen forum üyelerinin yardımcı olabileceğini düşündüm.

Konuya tam hakim olmamakla beraber en az 1200 devir, A+++ enerji grubu ve 9-10kg civarı olursa memnun oluruz. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Merhabalar. Geniş yıkama kapasitesine önem veriyorsanız tavsiyelerim:

-Electrolux EWF1286LEW
    -AEG L75270FL
    -AEG L75280FL modelleri olur.

Bunların ortak özellikleri XXL tambur hacmi, çamaşır yıpratmayan tambur dokusu olmasıdır. Inverter motor ve 3'lü amortisör sistemi sayesinde sessiz ve stabil çalışıyor. Sadece çok dengesiz yüklerde hafif tıkırdamalar olabiliyor.

Electrolux'ün bu modelinde su jeti ve buhar programları var. Buharla kırışık açma ve koku giderme özelliklerini kullanabiliyorsunuz.
    AEG'nin de 75270 modelinde buhar yok ve fiyat uygun, 75280 modelinde buhar ve yorgan programları var.

Bunlar olmuyorsa Profilo CM1201DTR öneririm. Bu modelin dezavantajı sıcaklık ile programın birlikte seçilmesi. O yüzden program ve sıcaklık seçimi sınırlı.

• Teşekkür ederim önerileriniz için arkadaşlar.

Can Doğan bey, tüm gün bilgisayar başında ürün inceledim, forumda ki konuları ve mesajlarınızı okudum. Kafam model yoğunluğundan biraz karışsada acelemiz olduğu için sipariş vermek durumunda kaldım. Verdiğim siparişlerde ki ürünleri de değerlendirmenizi isterim mümkün ise.

Çamaşır makinası olarak "Electrolux EWF1486GDW" sipariş verdim, 1399 TL fiyatından ve kargo bedava şeklinde.

Ocaklı fırın olarak ise "Termikel 13110-FFD Gaz Emniyetli Multifonksiyonlu Çift Bölmeli Digital Saatli Inox", modeli ile davlumbaz olarak "Simfer 8605MF 60cm Füme Cam Ankastre Davlumbaz" ikilisini kargo dahil 1058 TL fiyatından aldım.
  • bende de 1486 modeli var. Tam hatırlayamadım ama 7-8 ay oldu herhalde alalı. Ben de eşimde memnunuz makinadan. hatta kayınvalideme de şimdi makina düşünüyoruz ama koskoca eskişehirde 1 tane elektrolux servisi var o yüzden almak istemedi.

bence iyi makina almışsınız ewf1286 modeli daha şık gözükmüştü gözüme, fakat ben alırken 200 tl daha pahalıydı. o yüzden 1486 modelini aldım.
    her neyse hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat_old_sun -- 20 Temmuz 2013; 18:56:54 >
  • Makina geleli bir süre oldu, yeni makinayı alıp kurana kadar geçen sürede iki koca sepet çamaşır birikti, tabi bunları yıkamak için makinayı 4 kere kullanmak durumunda kaldık. Sonuçlar çok iyi çünkü hem temizleme açısından bizi tatmin etti, hem makinanın sessizliği muazzam gerçekten. Programları da epey kullanışlı.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Öncelikle merhaba arkadaşlar, 20 yıl kadar kullandığımız çamaşır makinamız su kaçırmaya başladı, yaptırması sorun değil fakat artık değiştirmek istiyoruz bu yüzden bilen forum üyelerinin yardımcı olabileceğini düşündüm.

Merhabalar. Geniş yıkama kapasitesine önem veriyorsanız tavsiyelerim:

-Electrolux EWF1286LEW
    -AEG L75270FL
    -AEG L75280FL modelleri olur.

Bunların ortak özellikleri XXL tambur hacmi, çamaşır yıpratmayan tambur dokusu olmasıdır. Inverter motor ve 3'lü amortisör sistemi sayesinde sessiz ve stabil çalışıyor. Sadece çok dengesiz yüklerde hafif tıkırdamalar olabiliyor.

Electrolux'ün bu modelinde su jeti ve buhar programları var. Buharla kırışık açma ve koku giderme özelliklerini kullanabiliyorsunuz.
    AEG'nin de 75270 modelinde buhar yok ve fiyat uygun, 75280 modelinde buhar ve yorgan programları var.

Bunlar olmuyorsa Profilo CM1201DTR öneririm. Bu modelin dezavantajı sıcaklık ile programın birlikte seçilmesi. O yüzden program ve sıcaklık seçimi sınırlı.

Program ve sıcaklık seçiminin bir arada olmaması bana biraz normal geliyor sanki...

Çünkü 15 dakikalık programda su sıcaklığı nasıl 60 ve üzerine çıkarılabilir, bu sıcaklığa ulaşılması için 15 dakika yeter mi ? bu sorular aklıma geliyor...

• Electrolux EWF1687HDW bu çamaşır makinasiyle ilgili yorum bilgisi olan var mı arkadaşlar bu modele göre artısı nedir Electrolux EWF1286LEW
  • quote:

Orijinalden alıntı: esen38

Electrolux EWF1687HDW bu çamaşır makinasiyle ilgili yorum bilgisi olan var mı arkadaşlar bu modele göre artısı nedir Electrolux EWF1286LEW

bu mesaja cevap yazacak bir allahın kulu yokmu.
  • esen38 kullanıcısına yanıt
    selamlar arkadasım

marka olarak cok ıyı bır marka secmıssın servıs agı da cok ıyı musterı memnunıyetı uzerıne kurulu servıs agı mevcut dıger markalara gore cok daha kalıtelı hızmet verıyorlar anneme aldıgım kurutmalı olanı yıkaması gayet ıyı ve ses oldukca dusuk tıtresım konusunda butcendekı en ıyı makınelerden bırı oldugunu soylıyebılırım bırde aldıgın yer cok onemlı spottan alma sakın
    http://www.tamsaatinde.com/EWF-1687-HDW-8KG-1600-DEVIR,PR-866667.html
    dıst urunu satan bır fırma urun alındıktan 2 gun sonra teslımat ve kurulumu gerceklestırdıler bız yıkamasından ve kurutmasından memnunuz sonucta bır mıele degıl =) degıl ama dıger populer markalarda bır elektrolux degıl eger almayı dusunuyorsan aklında hıc suphe olmasın al derım

• quote:

Orijinalden alıntı: cyhnsr

selamlar arkadasım

marka olarak cok ıyı bır marka secmıssın servıs agı da cok ıyı musterı memnunıyetı uzerıne kurulu servıs agı mevcut dıger markalara gore cok daha kalıtelı hızmet verıyorlar anneme aldıgım kurutmalı olanı yıkaması gayet ıyı ve ses oldukca dusuk tıtresım konusunda butcendekı en ıyı makınelerden bırı oldugunu soylıyebılırım bırde aldıgın yer cok onemlı spottan alma sakın
    http://www.tamsaatinde.com/EWF-1687-HDW-8KG-1600-DEVIR,PR-866667.html
    dıst urunu satan bır fırma urun alındıktan 2 gun sonra teslımat ve kurulumu gerceklestırdıler bız yıkamasından ve kurutmasından memnunuz sonucta bır mıele degıl =) degıl ama dıger populer markalarda bır elektrolux degıl eger almayı dusunuyorsan aklında hıc suphe olmasın al derım

Günaydın hayırlı cumalar yorumlar teşekkürler

• hiç bilmiyorum bu makine nasıldır yeni konu açmak istemedim
    http://www.bimeks.com.tr/urun/127284/lg-f1496adp7-8-kg-1400-devir-kurutmali-camasir-makinesi.aspx
    6 motion teknolojisi varmış kullanan var mı bunu

• inexo kullanıcısına yanıt
    Bu ürüne de bir göz atabilirsin. Fırçasız motoru var. 10 yıl motor garantisi ve uygun fiyat. 9 Kg. 1200 D.
    Profilo CM1201DTR 9 Kg. Çamaşır Makinası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.