Şimdi Ara

Çamaşır Makinası Lütfen Yardım...CANDOĞAN62 Bey Yardımınızı Bekliyorum:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hunter_23

Candogan bey merhaba ben arcelik 8123h model camasir makinesi aldım ve hiç memnun değilim iki hafta oldu alali sizce makineyi geri vermelimiyim yoksa makine de bir hata mı var çamaşırlar lekeli çıkıyor. Geri verirsem ne alicagim konusunda kararsızım fakat ne istediğimi biliyorum 8 kilo, sağlam ,tertemiz yıkayan ,defterjan bırakmayan, Program özellikleri olan vede en son sessiz çalışan bir makine istiyorum.bütcem 1500 tl civarı
    bosh marka ya daha yakınım.lütfen sizden acil cevap bekliyorum.

AEG TAVSIYE EDERIM BIDE BOSCH WAS WAY SERISI
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANK_LEE

Öncelikle Merhabalar Ağustosda Allahın İzniyle Düğünüm Var
    Evlendikten Sonra Müstakbel Eşimin ve Benim Başımın Ağrımaması İçin Sizlerin Yazdıkları Arasından Seçerek
    Aşağıdaki Ürünleri Aldım Ancak İş Çamaşıra Gelince Size Tekrar Sormak Zorunda Kaldım

Buzdolabı GR-M652YSX
    Bulaşık Electolüx ESF6600ROX

Çamaşırda Tercihimiz LG F1481TD 1400 devirlik makinasıydı ancak Forumdan Aeg 75270-75280 - SAMSUNG WF1802WPC - bOSH WAQ20460TR Tavsiyesi Geldi Tam Karar Veremedik...

1300 TL limitim Var Bu Paraya Alabileceğim 8Kg lık Yada Tamburu 8Kg Lık Olan Makina Tavsiyelerinize İhtiyacım Var
    Siz Olsanız Ne Alırdınız Candoğan Bey ...

Geçen au LG 8 kilo yıkama 4 kilo kurutmalı çamaşır makinesini aldık.
    http://forum.donanimhaber.com/m_71680764/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71727322 bu linkte yorumlarım mevcut.
    Önceki makinemiz elektrolux idi. LG yi denemek için ve kurutmalı fonksiyonu da bir deneyeli diyerek aldık. 2-3 yıl sonra taşınacağız. Taşınırken zarar görecek nasıl olsa diye çok umursamadık. Deneme olsun dedik. Bir de 2 yaşında ikizlerim var. Nasıl olsa onlar da çok oynayacak bozacak vs. dedik. Ama bu ihtimaller olmasa elektrolux derim her zaman.çTaşındıktan sonra ve çocuklar biraz büyüyünce makine hala çalışıyor olmazsa Elektrolux alacağım. Buzdolabımız Elektrolux 11 yıl önce almıştık. Taşınırken darbe almasına rağmen bir problem yok. Servis ihtiyacı doğmadı hiç. Bulaşık Makinemiz Elektrolux idi. 2 ay önce elektrik gelmede problem oldu. Servis yapamadı. Mecburen değiştirdik. 700-800 liralık hotpointin bir modelini aldık. 2-3 seen sonra taşınıacağız nasıl olsa , pahalı bir şey almayalım dedik.

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Candoğan62 Bey çamaşır makinam samsung. Şimdi kurutma makinası almak istiyorum. Ama alternatif yok. Makinamin üstüne koyulacağı için yine samsung almak zorundayım. Işın kötüsü samsung da tek model var ve hiç kullanıcı yorumuna ulaşamadım. B sınıfı. Fiyat olarak bayi 1820 dedi son olarak. Ne dersiniz? @candogan62

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.