Merhaba arkadaşlar. Bende ist oturuyorum ve balkonum olmadığı için çamaşır kurutmak eziyet oluyor. Kurutma makinası almaya karar verdim. Forumda biraz dolaştım. Ve kurutma makinası alırken önemli olan özelliklerin; Yoğuşmalı Bacasız En az B sınıfı Kırışıklık önleme özelliği Isı pompası Özellikleri olması gerektiği kanatine vardım. Ve makinalara bakarken ısı pompası özelliği teknik özelliklerinde yazmıyor sitelerde acaba bu ısı pompası aslında yoğuşmalı anlamına mı geliyor arkadaşlar. Birde makina bakarken Arçelik 3885 modeline denk geldim beğendim sanırım fiyatına göre özellikleri uygun. Siz değerli arkadaşalrımdan bana bu özelliklerde en uygun fiyata hangi marka ve model makinayı önerirsiniz. Üst limitim 1500 tl Hatta 1000 tl geçmesse cok daha iyi olur. Şimdiden cok teşekkür ederim arkadaşlar.
Linkteki ürünü incekeyebilirsiniz, halen almadıysanız tabi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Cevap verecektim ki hocam çok geç kalmışım.
ben de Gaggenau kurutma makinası almak üzereyim zaten tek modeli var liste fiyatı 3967 T indirim yapıyorlar biraz siemens ve bosch un da yakın modelleri var
Kurtma makinenizde enerji tasarrufu sağlamak ve çamaşırlarınızın herhangi bir kimyasal kullanmadan yumuşacık olmasını sağlam için kurutma toplarını kullanabilirsiniz. Kurutma topları, çamaşırların kuruma sürelerini azaltır ve çamaşırları yumuşacık yapar.