< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (750. sayfa)
-
-
Hocam siz kuruyunca küçülmeyen erik, üzüm, incir vs gördünüz mü?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
balkonda böyle bir durum olmuyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam doğru bir benzetme değil bence bu.
Bkz. Bağıl nem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Neresi yanlış?
Erik v.b. ürünler doğası gereği içinde su barındırır. Kurutma yapılınca bozulması normal. Elbise ise balkonda kururken çekme yaşamaz. Anca çamaşır makinesinde yaşar bu sorunu
Bkz. Bağıl nem
-
Biz de Arçelik vardı o da kurutma yaparken tüm çamaşırları küçültüyordu. O yüzden birçok çamaşırımı giyemez hale geldim. Küçültme yapmayan kurutma makinesi önerisi olan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhabalar. 20k civarı kurutma makinesi tavsiyesi alabilir miyim? (beyaz eşya grubum arçelik)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı işi yapacaksa tabii ki iki katını vermek istemem.
tam olarak neyi daha iyi onu anlamaya çalışıyorum aslında. Örneğin, çekme probleminden bahsediliyor. Kıyafetleri giyilmez bir hale getirecek makineyi tabii ki almak istemem. (Yine örneğin) Bosch’da bunu yaşarsın ama mielede hayatta olmaz diyorsanız miele tercih ederim. Ama aynı işi yapacak aynı performansı gösterecek ve biri 3-5 yıl diğeri 10-15 yıl çalışacaksa boschu tercih ederim. Bu örnekleri önceliğimi belirtmek için yazdım.
Esasında ben çamaşırlara zarar vermeden işini yapacak bir makine arıyorum. Servet ödemek zorunda değilsek tabii ki ödemek istemem. Ancak zorundaysak öderim zira evde kıyafet asacak hiçbir alan yok. Durum bu :(
Diğer tüm markalar 10 sene kullanım ömrüne sahipken miele 20 sene kullanım ömrüne sahiptir. Fiyat farkı buradan kaynaklanır
Ancak; doğru kullandıktan sonra çekme, aşırı yıpranma olayı hiçbir markada olmaz. Hele ısı pompalı makinede kıyafetleri çektirmek için ciddi uğraşmak gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 5 Mayıs 2024; 8:45:48 >
Yeni aldığım Bosch kurutma makinesini su tahliye hortumunda bağladım. Fakat 2 kurutma sonra gördümki yoğuşma kabında 2 bardak kadar su var. Bu normal mi? Yani yoğuşma tankını takip etmeye devam mı etmeliyim?
Hocam su çekmecesinin tıpasını kontrol ediniz.
Tıpa alttaydı onu çıkarıp, filtre ile birlikte yukarı almıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Filtre her zaman takılı kalmalı, filtreyi yerine geri takın mutlaka. Sadece tıpa yukarı alınmalı gidere bağlattıysanız.
Hocam makine modeli nedir? Bu konuda wholelottared hocam daha bilgilidir muhtemelen. Filtreyi çıkardıysanız tiftik ile ilgili sorun yaşıyor olabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 5 Mayıs 2024; 16:10:6 >
Bosch WQB264C40. Türkiye'de model adı farklı olabilir. Yeni 8 serisi bu.
Evet hocam onu yanlış anlamışım. Şimdi düzelttim. Peki su neden oluyor olabilir?
Hocam makine detayını bulamadım, makine selfclean condenser mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X