Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (703. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.393
Cevap
497
Favori
2.834.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birader ben LG konusunda TV'de çok ilginç sıkıntılar yaşamıştım. Yani şöyle söyleyeyim bu adamların burada temsilcileri yok gibi hissediyorum. Ben sinirlenince ofis basmayı çok seven birisiyim (!) Ne yapayım şimdi Kore'ye mi gideyim? gibi geliyor.

Vestel desen zaten anlatmayalım ne olduğu ortada.

Bosch/Siemens grubu da tercih edilebilir.

Ama işte o Koç grubunun güvencesiyle, Arçelik/Beko/Grundig, hepsinden bir tık daha iyi o açıdan. Bir sorun olduğunda çözene kadar uğraşıyorlar o yüzden tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 17 Aralık 2023; 21:56:3 >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Arçelik grubu banada sıcak geliyor aslında hiç almadım ama servis ağı yaygın hem hızlı hemde çözümculler. Grundig çaycı vardı bozuldu garanti dahilinde bir gün içerisinde yaptılar verdiler. Üstelik evime neredeyse yürüme mesafesinde bile servis vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkrdn kullanıcısına yanıt
    valla Vestel gerçekten çamaşır makinesi yapamıyor yine araştırdık eşimle çoğu marka 71 72 db sıkma sesi varken vesteller halen 75 db civarında.

Kurutmalı makine kime sorsanız tavsiye etmez hocam boşuna macera aramayın kullanan biri olarak söylüyorum.

marka farketmeksizin hem yıkayan hemde içerisi 50 dereceleri bulan ısınan plastik malzeme ne kadar dayanabilir.

yine de siz bilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkrdn kullanıcısına yanıt

Hocam ben BSH (siemens, bosh, profilo) grubundan bütçenize uygun olan özelliklerdeki iki makineyi tavsiye ederim.

10 yıl önce evlenirken her şeyi bu gruptan aldım.daha tek bir tanesi tık demedi. Üstelik yetkili satıcıdan bile değil semtteki spotçudan aldım hepsini. (Benim hepsini aldığım fiyata, aynı tarihlerde kayınço sadece buzdolabını almıştı)

Çamaşır, bulaşık ve buzdolabı profilo, davlumbaz ile fırın bosch marka.

Şimdi kurutma makinesi lazım oldu, gözümü kırpmadan direkt profilo modellerini inceledim. Bana uygun özellikleri ve bütçemi belirleyip, dün hem kurutma hem de çamaşır olarak iki makine siparişi verdim. (Aslında çamaşır makinemiz sapasağlam ama kapı çarpmasından ve taşınma hasarından dolayı paslanan yerleri kötü görünüyor diye onu da yeniledim.)

Okuduğum kadarıyla iki makine için bağlantı aparatını da servis ücretsiz veriyormuş.

Hiç bir çıkar ilişkim olmadan, sadece basit kullanıcı olarak profiloyu gözüm kapalı tavsiye ederim. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 18 Aralık 2023; 0:45:32 >

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt

Fiyatlar uygunmuş nereden aldınız

• WQ44G2C1TR modelini alarak kurutma makinesi arayışımı sonlandırmış bulunmaktayım.

• 25 e bir makine önerin hala karar veremedim bütçeyi artırıp bosch series 8 mi alsam değer mi diyorum ona da karar veremiyorum. Tüy toplaması ve kırışık çıkarmaması önemli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turtle Punch kullanıcısına yanıt

Hocam İstanbul-Kocaeli illerinde ikamet ediyorsanız n11 de Profiloistanbul ya da kapidafirsat satıcısına bir bakın derim. Profilo KM961RCTR için uygun fiyat veriyorlar. İstanbul daysaniz kapidafirsat satıcısınin mağazasından daha uyguna alabilirsiniz diye düşünüyorum çünkü onlar n11 bir de komisyon ödüyorlar.

Ben uzun araştırmalar sonucunda Profilo KM961RCTR 9 kg ısı pompalı aldım. Evdeki buzdolabı ve çamaşır makinesi de Profilo olarak 3 yıl önce yenilenmiştim. Bahsettiğim makinanın özelliklerine bir bakın derim en üst seviye Profilo da , buharlı kurutma bile mevcut.

Kasım ayında bulunduğum ilçedeki Profilo bayii bu makinayı 1400 TL den satmış ,1 beyaz eşya alana yanında kurutma makinesi kampanyasıyla. Ama benim haberim olmadı ilçede 60 kadar satılmış. Kaçırdığıma çok üzüldüm.Bugün fiyat almak için gittim 21k dedi aşağı inmedi. Afyon merkezi aradım aynı makinaya 20500 TL dedi eskiyi getir yeniyi götür kampanyası var diyerek.Memleketteki Profilo bayini aradım 3 günlüğüne kampanya yapmışlar 19500 TL dedi bugun son gün diyerek. Bulunduğunuz yerdeki bayilere mutlaka bir uğrayın fiyat alın.

Ben Profilonun sitesinden aldım geçtim 18500 e mal ettim.

• Selamlar

Arcelik 3891 KTS modelini kullaniyorum ve kondanser filtresi yoktu. 2 adet filtreden kacanlar orada toplaniyor ve temizlemesi dert. Arkadasimda 3880 KT modeli var ve kondenser icin ayri filtre bulunuyor. Servisten 220 lira civarina temin ettim ve benim modele tam uydu. Artik tozlarla derdim bitti tavsiye ederim

• Usta-74 kullanıcısına yanıt

N11 üzerinde profilo istanbul satıcısından aldım. Zaten ürün modelini yazıp akakçe, cimri, epey gibi sitelerde aratınca en ucuz mağazayı karşına çıkarıyor.

Ya da google üzerinde modeli yazınca alışveriş sekmesinden arayınca...

• meeb kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun sizede.Siemensin kendi sitesinden aldım 23 e geldi yanlış hatırlamıyorsam.1 hafta oldu daha kargoya verilmemiş bekliyoruz bakalım

• ufuk492000 U kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bende bekliyorum.benimde 23 e geldi.

• WQ44G2C1TR Siemens
    930 kdı arcelik
    Bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz arkadaslar?

• xyz35 kullanıcısına yanıt

Nereden aldiniz kaca geldi ?

• garnet23 kullanıcısına yanıt

Bende sienensin 44 modeli ve 930 kdi arcelik arasında kaldım. Siz hangisine karar verip aldınız ve kaca aldiniz ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcı963 -- 19 Aralık 2023; 3:1:58 >
  • Çamaşır Makinesi 8 kg olup
    Kurutma makinesi hangi kg almaliyim

• Profilo KM9610CTR

BOSCH WQG24100TR

Profilo KM961RCTR

Bunlar aynı makine mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 19 Aralık 2023; 11:47:45 >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Profilo için yazayım 961 olanda extra buhar özelliği var 9610 da buhar özelliği yok Profilonun sitesinden karşılaştırma yapabilirsiniz.

• alemci83 A kullanıcısına yanıt

Mümkünse en az 9, 10, 11 ve 12.... Ne kadar yüksek o kadar iyi.

Çünkü tüm tasarım ona göre şekillenir. Tabi bu da standart dış ölçüleri bir tık değiştirebilir, özellikle üst üste koyduğunuzda alttaki makinenin sınır şartlarının sağlandığından emin olun.

Yüksek kapasiteli kurutma makinelerinde tahmini program süreleri fazla gösterilir, ama zaten iyi çalışan bir nem sensörü varsa yarım saat sonra durum anlaşılır program kısa sürede sonlanır.

Yine yüksek kapasiteli kurutma makinelerinde yıllık enerji tüketimi fazla gösterilir. Oysa ki o sadece full kapasite çalışırken ölçülen değerlerdir onlar.

Kg dışında bir dikkat edeceğiniz mesele Tambur iç hacminin litre değeri olsun. Bazen teknik özelliklerde yazmaz, bunu özellikle araştırın, isteyin. Tambur hacmi ne kadar büyük olursa o kadar rahat kurur.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Ozaman tambur hacmi ne bakayim çamaşır makinesi 8 kilo olup en az 10 kg ve üstü bakayım
    Tşk ederim 👍

• 
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.