< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (698. sayfa)

-
-
merhabalar
kurutma makinesi almayı düşünüyoruz, bize tavsiye edilen model buydu:
LG RH10V9PV2W 10KG 33bin TL civarı fiyatlar var
fakat biraz araştırdığımda ve geçmiş mesajlarda Siemens WQ44G2CTTR 9KG modelinin de çok tercih edildiğini gördüm. Fiyatı 23bin TL civarlarında.
İki ürün arasında neden bu kadar büyük fiyat farkı var?
LG'nin bu fiyat farkına karşılık sağladığı fayda nedir?
aydınlatabilirseniz sevinirim
-
Hortumların yönünü değiştirdiler birşey yaptılar ama anlamadım servis çağıralım o zaman
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıcari pazarlama kafasını bırakıp gerçekçi olmak gerekirse bu fiyat farkının sağladiği gerçek fayda koca bir 0 hocam.Yani ikiside kurutuyormu kurutuyor.Istenilen şey ne kurutma işlemi.Güzel bir sekilde sorunsuz yapıyormu yapıyor.Düşük fiyata düşük kalite alma, al orta fiyat bandında kaliteli bir ürün nasipten öte kullan gitsin.Ne çıkarsa bahtına.Ben şahsen 33 binlik bir makinenin yapıpda 20 binlik makinanın yapamayacagı tek bir mantıklı gercekci bir fayda göremiyorum.Biz millet olarak bazen bazı şeyleri abartiyoruz.Bu bütce meselesi degil aslında kendi kendimizi bir algıya sokuyoruz kendimizi tatmin etmek icin.Oysa temel amaca en ideal bir şekilde hizmet eden kaliteli bir makine fazlasiyla yeterli oluyor.Senin de yazmiş oldugun bunun inox olan versiyonunu gönül rahatligiyla alabilirsin.Kafani çok da bulandırmana gerek yok.Bu modeller zaten piyasada en cok ragbet goren modeller.Burda bunlari tercih edip de kac kişi pişman olmuş diye yazsak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar herkese merhaba, konuyu biraz inceledim ama yinede fikirlerinizi almak istiyorum.Ben yurt dışındayken ailem Siemens WQ44G2C1TR almışlar.Pek araştırmadan mağazadakilerin yönlendirmesiyle karar vermişler.Benimde haberim yoktu. İki gün sonra kuruluma gelecekler bu model iyi midir ?
20.000 TL 9 Taksit ile almışlar. Kampanyanın son günü demiş mağazadakiler o yüzden acele etmişler. Bu fiyata bu model iyi midir ? Veya ufak farklarla çok daha iyi alabileceğimiz bir model var ise kurulum ve teslimat yapılmadan ek ücret verip değiştirebilirim. Şimdiden teşekkür ediyorum değerli fikir ve tecrübeleriniz için.
-
Yakın zamanda Siemens'in resmi sitesinden sipariş verip de şu ana kadar teslim alan oldu mu?
-
hocam bayi bilgisi paylaşır mısınız? alamyı düşündüğüm model?
-
Arkadaşlar şu 2 makina arasında kaldım.
tavsiyeniz varmı?
1-Bosch WTH22200TR Serie 4
2-Siemens WQ41G200TR IQ300
https://www.hepsiburada.com/siemens-wq41g200tr-iq300-9-kg-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-HBCV000022WXWI
-
Merhabalar geçenlerde Bosch WQG24100TR modelini almıştım ancak hanım çamaşırların nemli çıktığını söylüyor 4 5 saatlik çalışmaya rağmen. Yapmamız gereken program nedir acaba bir bilgisi olan var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çözüm bulursanız beni de alıntılayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabii ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nevresim yastık kılıfı yorgan kılıfı vs ile beraber atılmaması gerekir. eşim ne zaman öyle yapsa nemli çıkıyor bizimde. onları ayrı ve düğmeleri kapalı, içine bişey kaçmayacak şekilde çalıştırmak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 Kasım da Siemens'in kurutma makinesini aldım site üzerinden ama daha kargo olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ben yeni aldım sayılır. İlk gelen cihazda sorun çıktı ama değişim zahmetsizce yapıldı. Bugün kuruldu ve 2 kez denemek için yarım yük çalıştırdım. 40 dk kısa programı kullandım atlet/çamaşır ve evde giyilen şeyleri kumaş ayırmadan attım. Hepsi kuru çıktı ve çok kısa zamanda. İlk performans harika bence. Çok araştırarak bu modelde karar kıldım. Siz de güle güle kullanın.
-
Biz daha pahalı almışız:(
-
Hayırlı olsun. Hangi modeli aldınız?
-
Hayırlı olsun. Ne zaman almıştınız? Sorunlu cihaz ile değişim süreci kaç gün sürdü?
-
Önceki gün hepsiburada dan profilo km9610CTR alarak ben de aranıza katıldım.
Az önce hepsiburada da dolanırken Bosch WQG2410TTR 9kg Kurutma Makinesi - 20.878,50tl ye gördüm. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Piyasaya göre uygun gibi fiyatı. Diğer sitelerde 24.0000 civarında. İş bankası maximum kartı olana 10.000/1000 indirim kampanyası da var. Ondan da yararlanılabilir.
https://www.hepsiburada.com/bosch-wqg2410ttr-9kg-kurutma-makinesi-pm-HBC00003S8026
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Güzel tercih.
Ben de 05.11.23' de HB' da dan Profilo KM961RCTR' yi 15.499₺' ye aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 6 Aralık 2023; 9:42:19 > -
Teşekkür ederim. Ben de 18.414tl ye satılan KM9610CTR' yi hepsiburada visa kart indirimi ve maximum indirim kampanyası ile 2 ay erteleme ve 6 taksitle 16.414tl ye maletmiş oldum. Aslında zaman zaman daha uygun fiyata satışa sunuluyor ama genelde İstanbul ,Ankara gibi belirli şehirlere teslimatta özel fiyatlar oluyor. Niyetim Profilo KM961RCTR almaktı ama KM9610CTR indirime girince bunu aldım. Sanırım aralarında sadece buhar özelliği farkı var. Umarım pişman olmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fırtına_ -- 6 Aralık 2023; 10:4:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X